• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Halk Bankası sınavına girenler

60 aldım amma bulunduğum şehirde 80 vve 90 alanlar kazanmış beimle aynı puan alan başka yerde başarılı sayılmış...bana biraz sanki bu kazanacakların ismi önceden belli gibi geldi amma neyysee artık..üzülmedim çünkü ilk bölümden alnım akıyla çıkıp 10 yanlış bırakmışım ikinci bölümdeki sorularla karşılaşacağımdan haberdar deildim afalladım...sağlık olsun...

kızlar hepimize geçmiş olsun sınav geçen yıla göre çok zordu..
domuz gribi
bursa--türkçe ezan
lüküs hayat--ekrem reşit beyin eseri
1040---kereste 13 eşit parça sorusu
salı----bugün perş.141 gün önce sorusu
barış ödülü--obama
nemrut dağı
devlet güv.mah.--cumhurbaşkanlığına bağlı
mgk da --tarım baka.olmayacaktı
kesir sorusu--12
mmm
aklıma geldikçe yazarım

15 aralıkta açıklanacak sonuçlar kızlar..
internetden aldığımız sınav giriş belgesinin altında yazıyor..
ben de girdim sınava..
geçen senekine göre daha zordu bence

banko sınavına bende girdim.
benimde aklımda kaln sorular:
1)canakkalede kimler savaşıldı? ingiltire -fransa
2)tbmm ilk tanıyan devlet kimdir? Ben rusya yaptım onu bilmiyorm
3)x.y-7
------------=7z soru doğru hatırladımmı bilmiyrm ama cevabı x+y herzaman çifttir
2

4)ankarada ünv okmş tbmm onur ödülü alan tarihçi kimdir? Ben ilber ortaylı yaptım ama farklı cvplar yapanlar var

sınav bence geçen sene göre zordu.mat zaman yetmiyrdu.Süre sorunu oldu bendede.:( Bakalım hayırlısı olsun

yahu bu geçen seneyle karışıkmış neyse bende açıklandı sandım yahu giridik işte bakalım halkbankası üç şube açcak kadar para toplamış dayımda yok zaten çokkk zorrrrmafoldumben

berbat bir sınavdı soruların cevapları açıklanmış arkadaşlar ben bursada girdim sınava ki ben eskişehir soğuğuna alışmış biri olarak bursada sınav salonunda dondum resmen bide tekli sandalyeler vardı kalemini kitabını koyacak yer yok rezil bi sınavdı birazdaha sınav esnasında rahat olmamızı sağlasalar dı ya zaten sınav sitresi mahvediyor

berbat bir sınavdı soruların cevapları açıklanmış arkadaşlar ben bursada girdim sınava ki ben eskişehir soğuğuna alışmış biri olarak bursada sınav salonunda dondum resmen bide tekli sandalyeler vardı kalemini kitabını koyacak yer yok rezil bi sınavdı birazdaha sınav esnasında rahat olmamızı sağlasalar dı ya zaten sınav sitresi mahvediyor

nerde açıklanmış onuda bi yazarsan bakalım gerçi okadar kiş içinden biz torpilsizlerimi alacaklar ama işte umut dünyası:umursamaz:

Back