hiç sorma canım ya sınav sınav herkez bıktı benim sınavlarımdankafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
evimin kadını olarak kalcam ya bi daha bişi yok istemiyorum artık
:a015:
nilaycım böle sıkma kendini inaşşalh olur.bişey sorcam kusura bakmazsan bana biraz bilgi verirmisin ne soruyolar
yok canım niye kusura bakayım :)
tatlım genel kültür kpss gibi sayılır tarih biraz farklı....
genel yetenekte IQ soruları var...
yok kökmüş,üslüymüş vs vs yok...yani ne kpssye benziyor ne össye...
mesela örnek veriyorum:
1,3,6,10,? soru işareti yerine gelecek rakam nedir?
birde aşağıdaki linke tıkla bunun gibi şekli ve grafik soruları var canım....
http://www.tolunay.com/iqtest/
ilk defa girdiğim için afalladım tabi...ben kpss gibi olur diye o kadar çemberdi,analitikti,matematikti uğraştım durdum...
bilseydim herşeyi bırakıp internetten zeka testleri çözerdim...
çıkmış soruları da vermiyorlar biyerde bulamadım...
öyle saf saf girdim işte...
yaptım bakalım..hayırlısı canım
arkadaşlar bu sınavlar her bölümden mezun için aynı mı oluyor?? bide servis görevlileri ne yapıyor ben bilmiyorumcoksekeriremsu
hımmm çok sagol canım. bide yukardaki soruda şey var yanlış anlama sakın ukalalık değil,sayılar arasındaki fraklar 1 2 3 4 5 diye artıyor yani 15 gelcek . stres yapmasaydın kesin hepsini yapardın ya işte insan gerlilyor tıkanıyor. uufff inşallah istediğin yer olurŞeniz
canım bu çıkmış soru değil zaten :)
öylesine bulup yazdım internetten...
ahhhh ahhhhh böyle çıksa nerde???????????
daha kazıktı
ay özür ya saçmaladım bende
benim berbat canım yalnız degilsin merak etme pek kimsenin iyi gectigini sanmıyorum ama hayırlısıya sizlerin bugünkü sınavı nasıl geçti....
kimse bişey demiyor yaaa....
hepiniz 100mü bekliyorsunuz anlamadım.......
üniversitenin farklı alanlarından mezun olanlar bence pek bel bağlamasın bankacılığa...
o kadar işletme iktisat muhasebe maliye mezunları var...
mülakatta çok puan bile alsanız bu alanda mezun olanlara öncelik verirler...
herkes kendi alanında işe girsin...
benim berbat canım yalnız degilsin merak etme pek kimsenin iyi gectigini sanmıyorum ama hayırlısı
kızlar bu sınava lisans öğrencileri girebiliyor mu?
yoksa lisans mezunu olma şartı aranıyor mu?:sm_confused:
eğer sorular IQ benzeriyse ve lisans öğrencileri girebiliyorsa kafamı nerelere vursam azdır..
tüm çözdüğüm IQ testlerinden süper zeka çıkamasam da onun bir altı çok yüksek zeka çıkıyorum..
bence o soruların zekayla da alakası yok;tamamen dikkat işi ama zeka testi denmiş işte..fisfisfis
nolur lisans öğrencileri giremiyordu bu sınava deyin:çok üzgünüm:
canım bizde farkındayız bel bağlamıyoruz ama sadece bi seçenek. bunun yanlış olduğunun bizde farkındayız. ayrıca şu var bankalarda mühendisler çok alınıyor. yani bölüm okadar seçici değil.a.s.
abim ODTÜ işletme mezunu mülakatta mühendis ile aynı puanı aldığı halde öteki elendi ve abim girdi yapıkerdide çalışıyor bende ondan biliyorum...
hakkımızda herşeyin hayırlısı olsun o kadar okuyoruz emek veriyoruz Allah seninde emeklerini boşa çıkarmasın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?