halılarımla başım dertte

anektod

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2013
357
106
73
Merhaba kızlar ben 3 aylık evliyim dolayısıyla halılarım yeni ve bu yüzden her gün sinir oluyorum.her gün temizlik yapmama ragmen yok olmuyor kenara köşeye öbek öbek halı tozu birikiyor lütfen fikir verin

Halilarinin hepsini hali yikamaciya ver yikandiktan sonra hav kalmiyor tavsiye ederim..

1 sefer çok güzel bir şekil de süpür
1 kova su yap az yumuşatıcı koy nemli nemli çok uslarımdan halıların üzerinde ki yünleri al ve tekrar süpür canım böylelikle bitet

Her gün fırçala canım yazında bir iki yıka zaten süpürgede açıyorsan günlük birşey kalmaz

Merhaba kızlar ben 3 aylık evliyim dolayısıyla halılarım yeni ve bu yüzden her gün sinir oluyorum.her gün temizlik yapmama ragmen yok olmuyor kenara köşeye öbek öbek halı tozu birikiyor lütfen fikir verin
offff offff sen mi ben mi benimki bir de shagy

Yıkanınca halloluyor. Ben bir sene uğraştım onunla, sonra yazın yıkamaya verdik çözüldü olay. Bana kimse söylememişti, bak sen üç ayda çözdün olayı

ben yıkatmama rağmen hallolmadı onu nedcez hemide bir senelik evliyim

zaten yeni alınan halıyı yıkatmadan kullanmak toz açısından da hijyen açısından da hata. mağazaya her gelen elliyo mübareği :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…