Halı Yıkama..

daha yeni evin tümm halılarını verdim yıkamacıya 8 parça, 20 m2 halı 70 tl. ama yün filan değil, normal makine halısı da dandik te değiller yani. bence sizinki biraz çok olmuş.

Allah kimseye dermansiz dert vermesin. Oyle aci olaylar var ki çok üzülüyorum. Iyiki bu konuyu acmisim o zaman ya herkes be guzel uygun fiyata yikamis ama ben mahvoldum :-( çok pahali çook. . Neyse ama adam gercekten her lekeyi çıkarmış çay, kahve falan. Hic olmazsa bu icimi rahatlatiyor

daha yeni evin tümm halılarını verdim yıkamacıya 8 parça, 20 m2 halı 70 tl. ama yün filan değil, normal makine halısı da dandik te değiller yani. bence sizinki biraz çok olmuş.

Benim de yün değil sadece içine yun karistirilmis hali o kadar.. Ahh diyorum ya kazik yedim ne yapalim sütten ağzı yanan yogurdu üfleyerek yermis. Bundan boyle daha temkinli olacagim.. ( Ama adam cok iyi yikamis valla, sanki yeni alinmis hali gibi ;-) )

ben şişlide oturuyorum.beylikdüzünden 1 tane de olsa halı yıkamacım alır gelmeye.pırıl pırıl yıkar. güzel yıkandıysa sorun değil.yapacak bişey yok.birdaha kine tavsiye isterseniz halı yıkamacımı önerebilirim.

anlmadım Arda Turan Cemil İpekçide mi halıları o firmada yıkatıyormuş fiyat uygun geldi bana

Ayy lütfen bana mesajla gönderin numarasını lütfen. Ben şisliye çok ama çok yakınımmmm...

anlmadım Arda Turan Cemil İpekçide mi halıları o firmada yıkatıyormuş fiyat uygun geldi bana
Evet öyleymiş. Ama maalesef fiyat uygun değilmiş. Arkadaslarla konusmalarimiz uzerine bu kaniya vardim. Baksaniza insanlar ne kadar da ucuza guzel bi sekilde yikamislar. Ben kaziklandigimi dusunuyorum maalesef kiii...

canım msj yazmam için özelden arkadaşlık isteğimi onaylaman gerekliymiş.Uyarı veriyor.

Arda Turan, Cemil İpekçi gibi referansları olan bir firmaya yıkatırsanız bu fiyat çok normal
En son iki ay önce 6 parça, toplamda 27 metrekare halımı 75 liraya yıkattım onlarla beraber bir yorganımı da promosyon olarak yıkadılar. Halılarım gayet iyi bir marka, hiç bir sıkıntı olmadı pırıl pırıl geldiler. Siz parayı referanslara ödemişsiniz gibi geldi bana

canım msj yazmam için özelden arkadaşlık isteğimi onaylaman gerekliymiş.Uyarı veriyor.
Tamam onaylayayim ama telden giriyorum yapabilir miyim bakalim yaparim ven :)

Evet, aynen öyle oldu.. ben referanslara ödedim gercekten de ;-)

Tamam onaylayayim ama telden giriyorum yapabilir miyim bakalim yaparim ven :)

Evet, aynen öyle oldu.. ben referanslara ödedim gercekten de ;-)

BİLLUR halı yıkama.İnternetten billurhaliyikama yaz çıkıyor.Bende de bebek var halıları senede en az 2-3 kez yıkatırım.İnşallah memnun kalırsınız.İLK 1 halınızı verin deneyin.memnun kalırsanız topluca verirsiniz.(özelden atamadım bir türlü)

Cook cok tesekkur ederim yardimlariniz icin. Not aldim artik bundan sonraki yıkamalarimda cok yardimci olacak. .. :)

shagy halı almayı düşünüyorum kızlar tavsiye eder misiniz salon için .Kullanımı kolay mı .Gerçi modaları geçti gibi ne dersiniz ?

Sanırım markaya para ödemişsiniz fazladan. Benim halılarım yün, tüm halı ve kilimleri veriyorum ve ciddi lekeliydi son verdigimde halılarım (malum çocuk var, döke saça lekeleniyor) pırıl pırıl geldi ve sadece 75tl verdim hepsine. 8 parcaydı.
Neyse artık ödenmiş beğenmissinizde ama fikir olması ve bir dahaki yıkamaya bu kadar ödememeniz açısından belirttim.

shagy halı almayı düşünüyorum kızlar tavsiye eder misiniz salon için .Kullanımı kolay mı .Gerçi modaları geçti gibi ne dersiniz ?
Valla bu shaggy halılar hiç benim tarzım değil. Bence almayın. Modası geçmiş gibi. Eltimin de bunlardan ama kurtulmak için çare arıyor. Hiç hoş durmuyor bana göre.. Ama tabi herkesin göz zevki de farklıdır..

zaten kararsızdım .Üzerinde yürümek de ayağı yorar gibime geliyor.Sanki bir müddet sonra insanı sıkar gibi dimi .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…