- 28 Aralık 2015
- 173
- 252
- 103
- Konu Sahibi Ruhurevani
Merhaba 4 yıllık ilişkimi 1 ay önce bitirdik. Evlilik aşamasına geçmişken şaşırtmayan son .. Hem de ailevi nedenler yüzünden. Benim ailem de istemedi ama hep mücadele ettim. O ise boyun eğdi.. Neyse olan oldu çok ağladım , çok üzüldüm. Yapacak bir şey yok ki . Genel olarak hayatım yerle bir . O da üstüne tuz biber oldu. Kendimi toparlamaya çalışıyorum. Ailemle vakit geçiriyorum , ders çalışıyorum , film izliyorum. Öyle ya da böyle geçiyormuş. Sadece dokunan şey cevap bulamadığım benim suçum ne ? Açık açık yazamıyorum ama aile görüşleri uyuşmadı diyebilirim. Bana kaçalım dedi böyle bir şeyin mümkünatı olamaz. Zaten ısrarcı da olmadılar bir isteme bile olmadı ki .. Her yerden engel attım madem bitti iletişim de kesilsin. Her gün arıyor spamdan görüyorum. Bir kere dayanamadım neden arıyorsun diye sordum özledim dedi. Özlemen neyi değiştirecek dedim. Bilmiyorum dedi . Tekrar engel attım . Her gün düzenli arıyor görüyorum, üzülüyorum. Bir şeylerin değişmesi için elini taşın altina koymuyor, konusup sevgililik devam etsin istiyor. Ben ona 4 yılımı verdim , hep bekledim. Ona kalsa bir ömür sevgili olalım. Tam kafam dağılıyor aramalarını görünce tekrar üzülüyorum. Numaramı degistirmek istemiyorum ama sanırım başka çare yok.
Bizimkilere bu süreci yansıtmamaya çalışıyorum. Aniden icim burkuluyor. Ne zaman unuturum
Bizimkilere bu süreci yansıtmamaya çalışıyorum. Aniden icim burkuluyor. Ne zaman unuturum
Son düzenleme: