- 23 Temmuz 2014
- 5.359
- 17.587
-
- Konu Sahibi Lookinside
Evet at psikolojisi okuyorum yuksek lisansimi da kociskolar ve eltiler uzerine yapicam bir de kitabim cikacak yakinda nankor bakire bile degil kiymet bilmez zengin koca avcisi ve ofkeli diye ..
Daha olmadan becerebiliyorsun maşallahYok psikolog olunca sizleri delirtecegim canim ablaciiiiim
Evet bide tisort alsana bana simdi moda onunde oyle yazan tisortlerr malum benim kendi param yok annemin ve sevgilimin sirtindan geciniyorumsana yeni nick buldum; "GOLD DIGGER"
nasıl??
niloya yı giydir oyunu var bak yeni çıkmışYes baby i want to play a game do you wanna join me?
Geri mi gelecegim ? HahahyNasılsa atılsan da bir başka nickle geri geleceksin..
Seni bir zahmetten kurtarıyorum, sana yeni nick buldum; "GOLD DIGGER"
nasıl??
Eltimin gorumcesinin cocuklari ve kocamin halasinin kizlarinin kaynanamla olan is birlikleri ve kaynim olacak adamin bana verdigi cevaplar dogrultusunda babannemin teyzemi arayip soylediklerinden sonra kayinpederimin haniminin komsu cocuklarina olan ofkesi ve gelinlerin bana dusmanligi konusunda yardim edin lutfenn[/QUO
Akıllar dağıtılırken sen ne yapıyordun cicişkoooo???
Evet at psikolojisi okuyorum yuksek lisansimi da kociskolar ve eltiler uzerine yapicam bir de kitabim cikacak yakinda nankor bakire bile degil kiymet bilmez zengin koca avcisi ve ofkeli diye ..
Canim ben kaynanan. İftara sendeyim yoldayim geliyorum. İnsallah yemek yapmayi ogrenmissindir bizim yirmi yillik yan komsunun kizi pek bi hamarat her yemegi yapiyo boyle boylu poslu guzel yuzlu iste bize de sen dustun