- 19 Mart 2015
- 475
- 204
- 32
-
- Konu Sahibi Lookinside
Bana sponsor olmak ister misin ?Önce bi okulunu bitir de.
Yes baby i want to play a game do you wanna join me?Başına vurdu.
Sizin tohumunuza para mi verip aldilar merak ediyorum kuzumSonra okul niye uzuyor
yaşaman mucize bacım
Sizin tohumunuza para mi verip aldilar merak ediyorum kuzum
Evet at psikolojisi okuyorum yuksek lisansimi da kociskolar ve eltiler uzerine yapicam bir de kitabim cikacak yakinda nankor bakire bile degil kiymet bilmez zengin koca avcisi ve ofkeli diye ..Psikoloji mi okuyodunuz yanlış mı hatırlıyorum sizi?
Ne yorum yapacağımı bile bilemedim durumunuz çok vahim gerçekten hasta olduğunuz kesin ortada negatif enerjinizi mi atıyorsunuz burada?2 sene okuyabilmissiniz ama bu işi burada bırakın bence zira sizin psikolojiniz kendinizi bile idare etmiyorEvet at psikolojisi okuyorum yuksek lisansimi da kociskolar ve eltiler uzerine yapicam bir de kitabim cikacak yakinda nankor bakire bile degil kiymet bilmez zengin koca avcisi ve ofkeli diye ..
Yok psikolog olunca sizleri delirtecegim canim ablaciiiiimNe yorum yapacağımı bile bilemedim durumunuz çok vahim gerçekten hasta olduğunuz kesin ortada negatif enerjinizi mi atıyorsunuz burada?2 sene okuyabilmissiniz ama bu işi burada bırakın bence zira sizin psikolojiniz kendinizi bile idare etmiyor