• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hala onu mu seviyor?

judema

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2013
29
2
86
Bursa
merhaba kızlar

20 yasındayım 1,5 yıllık bir ilişkim var. sevgilimle facebook üzerinden tanıştık. ilk tanıştığımızda beni feyk zanetti ve 10 yıl önceki eski sevgilisi oldugumu soyedı.ilk telefon konusmasında bıle ıkna olmadı hala o olduguma adı kadar emındı. neyse biz buluştuk ettik vs ilişkiye basladık. ama bir sorun vardı sureklı eskı sevgılısıyle benı kıyaslıyordu onun fiziği şöyle , şöyle güzel böyle güze, senden uzun, bence kendımızı kandırmayalım bır ona bak bır kendıne barbie bebek gibi vs seyler dıyıp benı aglatıyordu sureklı. telefon geçmişinde kızın twitter facebook hesaplarına bakıyordu. ve bana; bak şu sözü bana yazmıs şu tiviti bana atmıs dıyordu. derken bır gun gızlıce telefonunu ele gecırdım ve hotmaıl hesabından baglantılı bır twitter bildirimi gelmişti. girmemle kafamdan aşağı kaynar suların dokulmesı bır oldu. ne goreyım? kız için twitter hesabı acmıstı hemde ılıskımızın 5. ayındayken.... kızın yazmıs oldugu tivitlere ithafen aşk dolu sözler paylasmıstı. mesaj kısmına gırdım orada da seni unutamıyorum gecmısımdekı en guzel hatırasın sılıp atamıyorum senı, olmayabılırız ama benı engellemene alısamadım sagdan soldan vs yazmıstı. benım ona dınle dıye attıgım ask sarkısını twitterda paylasmıstı. kız ise geçmişi sildiğini,yazmaması gerektıgını soylemıstı. ben bu durumda cok depresyona gırdım gunlerce... ama her seyın sadece bır oyundan ıbaret oldugunu onu kandırmak ve zaman gecırmek ıcın boyle yaptıgını soyledı bana. ben ınanmadım ve ılıskıyı bıtırdıgımı soyledım ama bana tehtıtler yagdırdı adıma feyk hesap acıp uygunsuz fotografımı arkadaslarımın oldugu yerde paylastı. boyle aşağılık bir aadam. gidip ailesine her seyı anlattım. sonra bende rezıl oldum sende bıtır artık bu muhabbtı benı m ısım yok onla tarzında konustu. neyse bu ılıskı 9 ay kadar daha surdu ama sureklı bu muhabbetı acıyordum ve sınırlı bır sekılde kapatıyordu. ama telefonuna her baktıgımda onun adı vardı gecmısınde. en son sınavlarımın basladıgı hafta en zor sınavımın oldugu gun kızın bır sosyal medya hesabından vıdeo paylastıgını gordum ve sevgılıme senınkı vıdeo atmıs gıt bak dedım verdıgı tepkı ıse dur ızleyeyım dıyıp ardından hımm guzelmıs oldu. (buarada ben farklı bı sehırde unıv okuyorum o ise çalışıyor) ondan facebook ve twittera ıkımızın fotografını yuklemesını ıstedım. ısrarla yuklemeyecegını soyledı sen bozdun kızla kafayı benden cok bakıyorsun senı ruhsal sorunlarınla ve takıntılarınla başbaşa bırakıyorum. sen o kızın kıskanıyorsun bılıyorsun cunku senden üstün vs dedı. ve ben son kez soruyorum koyuyor musun fotografımızı dedım eger koymazsan sınava calısamıycam ve benı bu duruma soktugun ıcın bı daha yuzune bakmıycam dedım. koymuyorum bıtır dedı. ve bıtırdım engelledım her yerden sıldım telefonumu da kırmıstı zaten sımdı evıme geldım hattımı da kırdım tum sosyal medya hesaplarımı kapattım . bana ulasamasın dıye. ama yedıremıyorum bunu kendıme 1,5 yıldır tek bır fotografımızı koymadı sırf o görecek dye. halbukı kıızın umrunda degıl. kızla bizzat konustum kendıne dıkkat et o ruh hastası bana neler yaptı dedı. ama hala sevıyorum ve benı o kızla kıyaslamasına dayanımıyorum. unutmak ıcın ne yapabılırım ve gerı donerse ne yapayım eger fotografları koyarsa tekrar ılıskıye baslayayım mı ? acaba cok mu abartıyorum? bana sureklı sankı kızla yatıp aldattım allt tarafı hesaplarına bakıyorum alıskanlık olmus dıyor gıdıp bır cay ıcmıslıgım bıle yok dıyor . (kız baska sehırde zaten ) ıyı kotu tum yorumlarınızı beklıyorum :( nolur bana akıl verın ıcınden cıkamıyorum artık

Cidden soruyor musun bir de? Adamın ağzında sürekli başkasının adı varken neden hala yanındasın, hiç mi gururun yok?

ılıskıyı defalarca bıtırmeye calıstım . tam unutacaktım kı mesaj attı aradı bır sekılde ulastı bana. dedıgım gıbı o twitter olayında bıtırmıstım gıttı adıma sahte hesap acıp benı tum arkadaslarıma rezıl ettı. elınde uygunsuz fotograflarım var ve benı bu sekılde elınde tutuyor. benı tehtıt ederek :( inanın ne yapacagımı bılmıyorum. ve hala sevıyorum her gun gırıp kızın hesaplarına bakıyorum psikolojim bozuldu acaba bu fotografını begenmıs mıdır acaba bu tiviti üstüne alınmıs mıdır diye. ama en cok zoruma gıden de kızın hala kendısını takıp ettıgını ve onun profıllerıne baktıgını sanıyor ve sırf bu yuzden 1,5 yıldır ıkımızın fotografını koymuyor. ama facebookta kendı yakısıklı cıktıgı fotografları herkese acık yapıyor kı kız gorsun. ve en kotusu de benı o fotograflardan kesıyor :(

En basinda yapmjs adam demeyi bile yakistiramadim ben :) bence uzak dur eski kiz arkadasi bile uyarmis seni bende aynisjni diycektim onun ciddi bir piskolojik tedavi gormesi gerekiyor senide ayni duruma dusurmeden lutfen kendine güven ve kurtar kendini diyorum hayatta kimler cikicak karsina hala okuyorsun. Bide uygunsuz fotograflarimi paylasti diyorsun hala nasil muhatyap oluyorsun onunla anlamadim ben yerinde olsam iceri tiktirmistim onu :)

Üzgünüm böyle söylemek istemezdim ama ilişki değil bu yani, saçmasapan bir şey. Adam seni net olarak istemiyor, daha geri dönerse falan diyorsun. Geri dönse de aklında başka bir kadın var. Tensel olarak değil ama zihinsel olarak seni aldatıyor, onu arzuluyor seninle birlikteyken, belki seni o kızmış gibi hayal ediyor. Bu durumu nasıl kendine yediriyorsun, uzak dur bence ondan. Başka erkek mi yok yahu?

Offf hakkaten bu nedir ya?
Seni kıyaslayan, aşağılayan biriyle bile bile devam etmişsin bir de gizlice telefonunu aldım diyorsun ne gerek var zaten herif saklamıyormuş ki eski kıza olan ilgisini.
Sen onun aşağılamalarına hakaretlerine aşıksın sanırım.
Hala seviyorum diyorsan sana ne denilse boş buyur devam et.

sert bir yorum yazmayacagım sakinlesmek icin bir 30 saniye nefes alıp verdim.

bu serefsiz seni erkek kankası gibi kullanmış. utanmasa basını omzuna koyup o kız icin aglar dertlesir. asla ve asla dönme ona. sana gelip barbie gibi kız bir kendi tipine bak bir ona diyen bir adam. seni sevmiyor bir de ustune rezil etmis fotograf yayınlamıs falan ne igrenc seyler bunlar. lütfen kendini tehlikeye atma. ileride daha kötüsünü yapar inan.
ayrıca inanılmaz aşağılık kompleksi var ve egosunu senin uzerinden tatmin etmeye calısıyor, ezik ve zayıf bir kisilik.
lütfen bu yasta kendini harcama yasadıklarını tekrar yasamak istemiyorsan geri dönme bir fotoğrafa ikna olacak kadar aptal olma. bunu sorduguna gore kafanda geri donme fikri var ama lütfen. her cumleni agzım acık okudum saka gibi. keske fake konu olsa lütfen böyle cigeri 3 kurus etmeyecek adamlara altın tepside kalbinizi sunmayın ben de aynı salaklıgı yaptım lütfen yapma. hic mi ibret olmuyor buradaki konular. konusmaya basladıgınızın ilk gununden itibaren adamın agzında o kızın ismi varmıs, her seyden gectim bari gururun olsun, sen bu adamı sevmiyorsun bile biraz yarış haline dönmüs artık. bırak naparsa yapsın yaa

adamın seni bırakmamasının tek sebebi su an o kızı kıskandıracak baska birisinin olmaması, egosunu tatmin edecek birini arıyor, yalnız kalamıyor, seni de o yuzden bırakmıyor. seni sevdigini falan dusunup inanma asla sakın sakınnnn

Biz kadinlar seviyoruz aksiyonu. Soyle normal biri gelse bu degeri vermeyiz.

Daha ne yapacak seni sevmedigini belli etmek icin. Gormek baska anlamak bambaska.

ve en son bulustugumuzda facebook adresımden kızın hesabına gırdı fotografını acıp ya şu güzelliğe bak hangı erkek reddeder bunu dedı . sureklı bu sekılde .
dedıgım gıbı defalarca bıtırme kararı aldım 10-15 gun sonra tekrar yazdı. sen abartıyorsun kızla olamayız o da biliyor bunu ben de hayat sartlarımız cok farklı onun gozu yukseklerde gıbı seyler soyledı bana. ısrarla ıstemedıgımde de tehtıt ettı adıma hesaplar actı.

lens kullanıyorum gitti instagramdan cakma lens sayfaları acıp ordan takıp etmeye calıstı profılıme sızmaya calısttı tum arkadaslarımı ekledı onların profılıne sızmaya calıstı onu kabul etmeyınce gıttı okulumun adına hesap actı bır suru feyk adreslerle bana ulasmaya calıstı.

baska bır bıtırme gırısımımde dovdu yerlerde surukledı.

kızla konustugumu gordugunde de benı rezıl rusva ettın dıye dovecektı nerdeyse.

en son da telefonumu arabadan asagı fırlattı ve yıne dovdu .( sırf telefonumu vermedım dıye onu aldattıgımı sandıgı ıcın, halbukı kendı hıc vermıyor telefonu hep gızlı gızlı bakıyorum ve kendı her gun kızı stalklıyor)

ve en son bulustugumuzda facebook adresımden kızın hesabına gırdı fotografını acıp ya şu güzelliğe bak hangı erkek reddeder bunu dedı . sureklı bu sekılde .
dedıgım gıbı defalarca bıtırme kararı aldım 10-15 gun sonra tekrar yazdı. sen abartıyorsun kızla olamayız o da biliyor bunu ben de hayat sartlarımız cok farklı onun gozu yukseklerde gıbı seyler soyledı bana. ısrarla ıstemedıgımde de tehtıt ettı adıma hesaplar actı.

lens kullanıyorum gitti instagramdan cakma lens sayfaları acıp ordan takıp etmeye calıstı profılıme sızmaya calısttı tum arkadaslarımı ekledı onların profılıne sızmaya calıstı onu kabul etmeyınce gıttı okulumun adına hesap actı bır suru feyk adreslerle bana ulasmaya calıstı.

en son da telefonumu arabadan asagı fırlattı ve yıne dovdu .( sırf telefonumu vermedım dıye onu aldattıgımı sandıgı ıcın, halbukı kendı hıc vermıyor telefonu hep gızlı gızlı bakıyorum ve kendı her gun kızı stalklıyor)
ya isterse o kız hic iliskinizde sorun olmamıs olsun, adam sana deli gibi aşık olmuş olsun, burada coluk cocugu olan kadınlar eşleri onları dövdü diye boşanırken senin bu ısrarın neden? öldürmesini mi bekliyorsun allah aşkına. ben olsam su an ararsa geri doner miyim diye dusunmektense, allahım lütfen bır daha aramasın yakamı bıraksın diye internetten iş kolaylaştırıcı dua arardım.

Kuzum sen herseyi birak okulada ara ver sosyal medya hesaplarini dondur uzun bir tatile çık kafani topla dönünceyde ondan intikam almayi unutma :KK59:

ya isterse o kız hic iliskinizde sorun olmamıs olsun, adam sana deli gibi aşık olmuş olsun, burada coluk cocugu olan kadınlar eşleri onları dövdü diye boşanırken senin bu ısrarın neden? öldürmesini mi bekliyorsun allah aşkına. ben olsam su an ararsa geri doner miyim diye dusunmektense, allahım lütfen bır daha aramasın yakamı bıraksın diye internetten iş kolaylaştırıcı dua arardım.
seviyorum bu ne bu niye bilmiyorum ama gülüşünü bakışını her şeyini seviyorum. ve cok fazla kıskanıyorum . benı ondan daha fazla sevemez dıyorum cunku ben onun ıcın kendımden cok fazla ödün verdım hayatımda yapmadıgım seylerı onun ıcın yaptım. hep bır umut var ıcımde belkı unutur dıye ama bır yandan da kız bir adım atsa ucarak yanına gıdecegını ve benı bırakacagını dusunuyorum ve o gunden berıdır gunler bana zehır her gun aklımda :(
bır sekılde kurtulmak da ıstıyorum aslında ama ondan ayrılırsam benı rezıl rusva etmeden bırakmayacagınnı soyluyor ben hıcbır ılıskımde medenı sekılde ayrılmadım son hamlemı yapıp hayatlarında bır ız bırakarak gıttım dıyor.

Bol bol kahkaha attım ,gercekten bak..
Hayatım sen iyi misin???
Sen kendinde degilsin bence..,
Git bi tedavi gör

Back
X