- 14 Aralık 2018
- 349
- 833
- Konu Sahibi lightblue87
kesinlikle okumalisin. Bilgi seni daha da güçlendirecek.acaba okumamam mı lazım diye düşündüm. açtım şimdi bir yandan okuyorum da... adamı hatırlamam lazım ya artık. ne garip durumda kaldım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kesinlikle okumalisin. Bilgi seni daha da güçlendirecek.acaba okumamam mı lazım diye düşündüm. açtım şimdi bir yandan okuyorum da... adamı hatırlamam lazım ya artık. ne garip durumda kaldım
ben biraz araştırmıştım ama bu tam olarak bizmiş ya https://www.narsistlemucadele.com/2018/01/iliski-evreleri.htmlkesinlikle okumalisin. Bilgi seni daha da güçlendirecek.
Örneğin sizin doğum gününüzü önemsemez, kutlamaz, herhangi bir arkadaşı için sürpriz parti organize eder. Ya da siz zor durumda kaldığınızda hiç yardımcı olmazken çok da yakını olmayan herhangi biri aynı sorunu yaşadığında inanılmaz hassas davranır ve böyle davrandığını da sizin gözünüze sokar.kesinlikle okumalisin. Bilgi seni daha da güçlendirecek.
Canim normal bir ilişkinin ardından yas süreci olur ya hani. o yası falan yaşama sakın. Bir çocuk falan sevindir. Çok büyük bir beladan kurtuldun. Zil takip oyna.. Bir sitede daha var bildiğim onu da paylaşayım. http://www.narsistleyuzlesme.com Adam aklına geldikçe oku bu siteleri oku ve hemen kendine gel.ben biraz araştırmıştım ama bu tam olarak bizmiş ya https://www.narsistlemucadele.com/2018/01/iliski-evreleri.html
ben bu konuyu da yakın zamanda kapatıp bir daha bu adamla ilgili konu açmamayı umuyorum. yani hayatımdan çıktı bunu söyleyebilirim...19. Sayfadan beri okuyorum. Tanıdık geldi sonra baktım önceki konuna yazmışım. O zaman hastayım dediğinde çok üstüne gittiğini, aldatıyor musun beni diye boğduğunu söylemişim. Şimdi totale bakınca adam gerçekten işe yaramazmış ama sen de yine aynı ısrarlı ve hararetli şekilde üstüne düşmüşün. O bir türlü zaman bulamamalarından, 40 yıllık evlilik gibi 'bizi toplayacağım, bizi düzelteceğim' muhabbetlerinden, hep son anda ters giden işlerinden şurda okurken ben tıkandım yahu. Hani bazen bir barda restoranda bir yerde otururken yan masada birbirine her cümlede aşkım diyen ama devamlı da vıdı vıdı didişen tipler oluyor, o tipler geldi gözümün önüne. Çoğumuz bu tiplere denk gelmişizdir, zaaf da duyup saçmalamışızdır ama daha genç yaşlarda ve daha kısa sürede uyanarak. Annenin ruh halini de pek sağlıklı görmedim kusura bakma. Kendi hayatta yediği silleleri korumakla karışık kızına ürkeklik getiren korkulara dönüştüren anneler beni korkutur. Yaşadım benzerini ondan yani. Ne olur bitmiş olsun ilişki yoksa ilerdeki konuların hakikaten travmatik olur Allah korusun.
ayın 1'inde maaş yatsın, hayvan dernekleri var üye olduğum onlara bağış yapcam gerçekten. zaten aklımdaydı. ne güzel maskeliyorlar kendilerini ya. gerek de yok halbuki. zaten normal bir karakter olarak da mutlu olabilirdi.Canim normal bir ilişkinin ardından yas süreci olur ya hani. o yası falan yaşama sakın. Bir çocuk falan sevindir. Çok büyük bir beladan kurtuldun. Zil takip oyna.. Bir sitede daha var bildiğim onu da paylaşayım. http://www.narsistleyuzlesme.com Adam aklına geldikçe oku bu siteleri oku ve hemen kendine gel.
yok her iki olasılıkta da umutlanmam. umut diye bir şey yok artık benim açımdan. adamı yok saymaya çalışıyorum.Bence ne narsistlik ne başka bir şey bu narsist denilen adamlar aşık oldukları kadınlara gayet de ilgili alakalı oluyolar tam bir aşk kelebeğine dönüşüyolar. Bir adam narsist davranıyorsa bence kendisi öyle olduğundan değil de aşık olduğu kişi sen olmadığından . Hele bir aşık olduğu kadın olsun ne narsistlik kalıyor ne bir şey.
Konu sahibi tatlım bence artık adam narsist miydi değil miydi diye düşünme zaten bitirmişsin, adamın seni aslında o kadar da sevmediği ve bu yüzden böyle davrandığını kabullen. Çünkü seven bir erkek bu konuda anlattığın davranışların hiç birini yapmaz ya pa maz. Bu kim olursa olsun böyledir. Eğer bunu kabullenirsen senin için unutması da daha kolay olur. Yoksa bu adam narsistti de öyle davranıyordu dersen her zaman senin içinde bir umut oluşturur. Kişiliği böyle aslında beni çok seviyor diye düşünür durur zamanın geçtiği ile kalırsın.
Bu iki sitede yaşanmış olaylar var, baslangıç aşamaları sana tanıdık geliyorsa ilerleyen aşamaları tecrübe etmene gerek yok. Yazılmış işte oku gelecekte seni neler bekliyor. Sirkelen ve kendine gel gerçekten kurtuldun. Verilmiş sadakan varmış. Sevgiler...Örneğin sizin doğum gününüzü önemsemez, kutlamaz, herhangi bir arkadaşı için sürpriz parti organize eder. Ya da siz zor durumda kaldığınızda hiç yardımcı olmazken çok da yakını olmayan herhangi biri aynı sorunu yaşadığında inanılmaz hassas davranır ve böyle davrandığını da sizin gözünüze sokar.
müthiş şekilde uyuyor. ilk dönemler aşırı aynı. ben sonrasında o terk etmeden terk etmişim, o bırakmamış. sonra bir daha terk ettim ben etmesem o edecekmiş yani... ve gerçekten ben mesela kıskançlık sevmem modernimdir falan derim, benim genlerimde kıskançlık yoktur der. benim alkolle aram iyidir, biz her gün içeriz der. çok uydurdu bana yani.Bu iki sitede yaşanmış olaylar var, baslangıç aşamaları sana tanıdık geliyorsa ilerleyen aşamaları tecrübe etmene gerek yok. Yazılmış işte oku gelecekte seni neler bekliyor. Sirkelen ve kendine gel gerçekten kurtuldun. Verilmiş sadakan varmış. Sevgiler...
ahah rakı seviyorum ya. bi şişe şarap içmem gerekiyor kafamın biraz güzel olması için. sarhoş olmayı da seviyorum ondan:))Amaaan boşver artık yıpratma kendini. Başarısız olduysan oldun yıkma kendini zaten yorgunsun diyor ya Cem Yılmazın film şarkısında aynen öyle. Sefan olsun, öyle istedin öyle davrandın, bundan sonra yapma diyoruz. Anneni de memnun etmeye uğraşma, tatminsiz bir tip anlaşılan o yaşasın kendi huyuyla. Haa bir de rakı yerine şarap zevkini geliştirmeni tavsiye ederim, direkt erkek ve müzik zevkini etkiliyor kesin bilgi.
yok her iki olasılıkta da umutlanmam. umut diye bir şey yok artık benim açımdan. adamı yok saymaya çalışıyorum.
ilk zamanlar aşırı aşıktı kjuzum, sorun o yani. ya ceylan belediye başkanıyla görüştü adam, nikah tarihi için. adam beni başka iş için aradığında tebrik etti. daha ne olabilir inanmam için yani... ya da şöyle denebilir ilk zamanlar aşıktır sonra uzaklaşmıştır.
her neyse... ben de şeyin farkındayım seven insan duramaz. bu kadar hırpalamaz.
ben onun doğum gununde şarkılar vs bir sürü hoşluk yaptım. buluştuk rakı masasına davet ettim, öyle kutladık. istediği bir şey vardı onu hediye ettim. daha ikinci ayımız falandı. normalde almasan kimse bişi demez. ben değer verdim, ondan da bekledim. adam doğum gunumde iyi ki doğdun demedi. bak ofise geldi diyorum ya. adam kendi hediyeymiş gibi geldi. naber falan diye geldi yani. iyi ki doğdun lafı kullanmadı bir tam gün boyunca.
amin kuzucum. inşallah hepimiz için çok güzel olur her şey. senin konularını da takip ediyorum. boşluğa düşmeden devam...Allah mübarek günde tüm isteyenlerin ve senin hayırlı kişiler çıkarsın karşısına. Bir daha açtığın kapı sonsuza kadar kapanmasın . Bu adamı da ıslah etsin .
Engelmek degilde takibi birak diyorsunuz o kisi icin. Sonra arkadas listenizfr fakat onun paylasimlarini gormuyorsunuzBundan sonra asla. Bir soru, whatsappta telefonda engellemedim cicukca olur diye ama faceden silsem mi? Surekli paylasim yapan biri cunku.
Chilcim tabiki kızmam, hani başlarda savunmaya geçiyordum öfkeleniyordum vs hiçbiri kalmadı gördüğün üzere:)))
Benim durum biraz saçma gitti aslında, yani özgüveni oldukça yüksek, iyi bir işi olan ve bilinen, güzel sayılabilecek bir tipim. Adamın bana ilk buluşmadan "aşığım" demesi o yüzden hiç yalan olabilir gibi gelmedi. "Bana tabiki aşık olur, kaçırmak istemez" dedim. Bir de Türk olmaması vs ve önceki ilişkimde 2.5 senede isim koymamamız ama bunda ilk andan 'Hadi evlenelim, düşünürsek evlenemeyiz vazgeçeriz' dememiz falan, mantıklı geldi. Hakikaten ben düşünürsem, sorgularsam evlenmem çünkü. Hatırlar mısın bilmiyorum, ilişkinin ilk zamanı belediye başkanına söylemişti, başkan beni tebrik etmişti. Yani bakınca inanabileceğim çok şey vardı çünkü o da boş biri değil, zarar görür yani.
Şu an biz iş için de iletişimi kestik bunu ona da söyledim, zarar almaman için şu şu kişilerle iletişim kurabilirsin deyip iki numara verdim. Benim umrumda değil iş, seninle iş ilişkisi kurmadım ben falan dedi. Benim umrumda profesyonel bak, lazım olursa ararsın dedim. Benden çıksın da, kızla ilişki yaşadı diye kız önünü kesti olmasın istedim. Ama dediğim gibi adamın iş arkadaşları, benim iş arkadaşlarım vs biliyordu bu durumu. Bu duruma sokmaz koca adam kendini dedim, sonuçta az da olsa geliştirmiş kendini. 5 dil falan biliyor bu adam ya en basiti. Bu kadar harcar mı insan kendini...
Hani saçmalayacak bir karakter değil bu aslında... Yani yalan söylemesini gerektirecek küçüklükte değildi. Bilmiyorum...
Dün yine son konuşmada, "sen benim için çok değerlisin bunu biliyorsun, ben hayatımda ilk kez sana aşık oldum, ilk kez bir kadını bu kadar sevdim" vs dedi. buna bile inandım. Yani bana neden yalan söylesinler diye bakıyorum hala hayata ya. Peri padişahının kızı değilim ki...
Bu arada benim ex sevgili, devasa bir buket göndermiş. 60 tane falan gül var içinde. geçirdiğimiz her ay için 2 gül mü ne koymuş. Sen benden vazgeçsen de iyi ki hayatıma girdin falan gibi şeyler yazmış. ;Buradan geri dönülmez ki. Stabil, huzurlu, mutlu olan ona karşı duygularımdan, öyle bir çalkantılı aşk haline geçtim ki; haydi ben geri dönüyorum yeniden huzuru bulalım demem çok zor.
Kendime yakıştıramıyorum araya birini alıp yeniden geri dönmeyi bu bir.
İkincisi de hiçbir şey hissedemiyorum. Sevgim tabiki var. Çok seviyorum onu hala. Fakat sanki hayata karşı boşum, hissizim gibi.
face'^de takibi bırak deyince o manaya mı çıkıyor? bugün silmek için girdiğimde gördüm de onu yapayım o harika olur bana. ben açtığı grubu takibi bırakıyorum sanmıştım. telefondan her şeyini sildim her şeyi. arama kayıtları dahil. önüme bir şey gelmesin diye.Engelmek degilde takibi birak diyorsunuz o kisi icin. Sonra arkadas listenizfr fakat onun paylasimlarini gormuyorsunuz
artık inanıyorum psikolojik sorunları olduğuna. hatta kendi söylediği yalana inandığını da düşünüyorum. demiştim ya bana iş arkadaşları demişti ninesinden dolayı yurtdışına gidemiyor diye. bana söylediği yalanı büyüttü. o kadar düzenli söylüyor ki yalanı, gerçekten inanamazsın. hani burada her şeyi yazmıyoruz ama mesela şey diyor, ninesini son kez görmek için akrabaları gelmiş akrabanın biri bir şey demiş, diğerinin çocuğu yokmuş alınmış falan. hani bunu normal insan uyduramaz, uydurmaz dersin. ve unutmuyor sürdürüyor. o yüzden diyorum belki de doğrudur diye hep :))))O başkana söylemesi falan akıllara zarardı zaten. Bana göre başlı başına korku sebebi iken senin inanman için bir kriterdi. İki ayda ne bu evlilik hızı hayırdır? Evlilik bu sadece duygu ile mantığı devre dışı bırakarak evlenmek çok sağlıklı gelmiyor bana. İkisinden biri eksik olmamalı. Herkes her şeyi söyler ama herkese de bu kadar kolay inanıp, güvenmek.. Sana daha önce de dedim belki adamın psikolojik sorunları var bilemezsin.