hala gelmedi...

Gec oldu ama geldim kuzumm. Sabah anlatirsin beklemedeyimm
o zaman anlatıyorum canımmm
bu adama sen resti çekeceksin hani şuan aranızda belirsiz bi durum var ya
bir daha seni aradığı zaman yada mesaj attığı zaman sen ona diyeceksin ki
"bence senin biraz kafanı toplamaya yalnız kalmaya ihtiyacın var. Kafanı topladıgında kafanda bazı şeyleri netleştirdiğinde tekrar haberleşiriz"
böyle diyeceksin
böylee demen sana ne kazandıracak söyleyim
1- seni cepte görmeyecek
2- özgüvenli oldugunu hayatını onsuzda yaşadıgını ona göstereceksin
3- seni kaybetme korkusu oluşacak çünkü o süreçte senin başkasıyla olma ihtimalini düşünecek

çünkü kuzu sen ona öyle yaptıkça adam oyunu istediği gibi oynuyo bunun önüne geçeceksin
ya adam akıllı bu ilişkinin adı konulacak yada tamamen konuyu kapatacaksınız

Ninesini sürekli uyuşturuyorlar...Seni de arayamıyor niye acaba, nenesiyle birlikte yanlışlıkla onu da uyuşturuyorlar sanırım...Allahım gülesim geldi fena halde...Erkekler yalan söylerken cok akıllı sekilde yalan soylediklerini sanmıyorlar mı bi de..Sen de hiç bozmuosun onu bravo...Ne egoymuş sendeki de şiş şiş nereye kadar...

o zaman anlatıyorum canımmm
bu adama sen resti çekeceksin hani şuan aranızda belirsiz bi durum var ya
bir daha seni aradığı zaman yada mesaj attığı zaman sen ona diyeceksin ki
"bence senin biraz kafanı toplamaya yalnız kalmaya ihtiyacın var. Kafanı topladıgında kafanda bazı şeyleri netleştirdiğinde tekrar haberleşiriz"
böyle diyeceksin
böylee demen sana ne kazandıracak söyleyim
1- seni cepte görmeyecek
2- özgüvenli oldugunu hayatını onsuzda yaşadıgını ona göstereceksin
3- seni kaybetme korkusu oluşacak çünkü o süreçte senin başkasıyla olma ihtimalini düşünecek

çünkü kuzu sen ona öyle yaptıkça adam oyunu istediği gibi oynuyo bunun önüne geçeceksin
ya adam akıllı bu ilişkinin adı konulacak yada tamamen konuyu kapatacaksınız

Sen boyle mi yaptin kuzum :KK70: iyi guldurdun beni heee :KK70:sende durumlar nasil ne yaptin?

ben iyiyim diyorsun ama bence sen vazgecmis degilsin, is konusunda cevaplarin icin baska birine yonlendiririm demistin, aksine ailesiyle ilgili sohbetine dahil ediliyorsan bu senin isteginle onaylaniyor, saglik sorunu dahi olsa bu senin dahada uzulmene tekrar zemin hazirligidir bu adama guvenmene hayretle izliyorum uzuleceksin canim. hemde dahada fazla katlanarak bu durum seni yipratacak haberin olsun
Ya ben acikcasi kendi ruh halimi onemsiyorum sadece. Su an iyi hissediyorum herhalde aramasi da tuz biber oluyor. Aman bu da surekli ariyor modunda dolasiyorum. İliskiye dair bir umudum beklentim kalmadi. Bir de is konusunda yonlendiricem de onu dun dedim herhalde. Hani dun bir bugun iki yapamiyorum biraz zaman gerekecek.

hadi bi anlatsan sevabına :)))
tamam tamam çatlamayın kuzucuklarım anlatıyorum :KK70: :KK70: :KK70:
bizim aramızda şuan belirsiz durum var 1 haftadır konuşmuyoruz ama açık kapı var yani
bu beni hep ilgisiz olmamla suçladı o yüzden gitmiş sordugumda
o yüzden ona şöyle bi mesaj atacam
onunla daha önce gittiğimiz bi mekana gidip ona mekanın fotosunu atıp "buraya gelmişken seni hatırladım burda seninle güzel vakit geçirmiştik umarım iyisin" diye mesaj atacam ona
Bakalım balık oltaya gelecek mi :KK70:

Ninesini sürekli uyuşturuyorlar...Seni de arayamıyor niye acaba, nenesiyle birlikte yanlışlıkla onu da uyuşturuyorlar sanırım...Allahım gülesim geldi fena halde...Erkekler yalan söylerken cok akıllı sekilde yalan soylediklerini sanmıyorlar mı bi de..Sen de hiç bozmuosun onu bravo...Ne egoymuş sendeki de şiş şiş nereye kadar...
Ya ben nolursa olsun vicdanli bi insanimdir. Adam bana ninem inliyor derken amma yalan atiyorsun diyemem. Zaten ben ondan bir sey beklemiyorum o yuzden neden aramadi gibi bir merakim yok. Benim egom normalin biraz uzerindeydi fakat burada cok dustu. Ondan iyi geldi. Artik aramasa da koymaz yani aradi mi aradi bana o yetti

tamam tamam çatlamayın kuzucuklarım anlatıyorum :KK70: :KK70: :KK70:
bizim aramızda şuan belirsiz durum var 1 haftadır konuşmuyoruz ama açık kapı var yani
bu beni hep ilgisiz olmamla suçladı o yüzden gitmiş sordugumda
o yüzden ona şöyle bi mesaj atacam
onunla daha önce gittiğimiz bi mekana gidip ona mekanın fotosunu atıp "buraya gelmişken seni hatırladım burda seninle güzel vakit geçirmiştik umarım iyisin" diye mesaj atacam ona
Bakalım balık oltaya gelecek mi :KK70:
Mekan yakindir umarimm🤭 yoksa yeminle degmiyor

Ya ben nolursa olsun vicdanli bi insanimdir. Adam bana ninem inliyor derken amma yalan atiyorsun diyemem. Zaten ben ondan bir sey beklemiyorum o yuzden neden aramadi gibi bir merakim yok. Benim egom normalin biraz uzerindeydi fakat burada cok dustu. Ondan iyi geldi. Artik aramasa da koymaz yani aradi mi aradi bana o yetti

Egon 1 aramayla şişiosa yüzükle gelse hayatta kalamazsın demekki

Adam geliyor, gidiyor sen her soyledigine inaniyorsun. Senin isin de zor be kuzum :KK43: konu sahibi en azindan bir seylerin farkinda vazgecmek icin ugrasiyor. Sen de o da yok :KK70:
ama kuzum benim aklımı karıştıran o bence benden intikam almaya çalışıyo çünkü benim davrandığım gibi davranıyo bana :KK70:

Bu adam beni korkutuyor kuzum. Birak hic muhattap olma. Donme, konusma..
Telefonuna geri donerken bile huzursuz hissettim. Adam beni son donem o kadar hirpalamis, asagilamis ki(sozlerle olmasa da hissettirerek) hic aramak istemiyorum diye soylenerek aradim. Olsun sukur iyiyim, bitti dedik iste. Kezban gibi nine muhabbetinde bitti niye ariyorsun diyemezdim zaten, cekmemesini bahane edip kapattim anca onu yapabildim

Egon 1 aramayla şişiosa yüzükle gelse hayatta kalamazsın demekki
Hayalcicim şöyle dusunelim, adamin bana yuzukle gelmesi beni sisirmezdi. Fakat adam benden vazgecip bana geri gelince, ooo vazgecilmezim moduna gectim. Adami kendi gozumde buyuttugum icin hareketleri egomu etkiler. Onun disinda bin kisi de teklif etse tinmam.

X