Hala anlam veremiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Zaten 6 Ay gibi kısa zamanda ,aşkım bebeğim seni çok seviyorum,falan aşırı ilgili tavırlar her zaman tehlikelidir .İnsanlar birbirini tanır Buda zaman alır .Bu kadar hızlı şekilde aşırı bağlanmalar falan oldukça yapmacık geliyor bana .Uzakta birini buldu ,sizi çağırdı bileti dahi siz aldınız ,bonkörlüğünüzüde biliyor .Çantaya para koymalar falan ,aslında sizde çok aşırı düşünceli davranmışsınız .Kadınlar biraz geriden gelmeli ,erkeğe maddi anlamda para harcamak çokta doğru değil .Şımarmış ,birazda acı ancak sizin samimi duygularınızı kullanmış .Arıda bal yapar ,ancak iğnesi vardır .Tatlı sözlerle resmen sizinle oynamış .Ayrıca ayrılmak istediğini söylediğinde ,engellediği halde başka numaralardan aramanız olmamış .Gururlu ve dik durmak lazım .Zaten erkekler geç olgunlaşır ,kendi yaşınıza uygun daha olgun adamlar bulun.Yaşadıklarınızdan ders alıp ,bir dahakine kendinizi biraz geri tutun .Aşırı düşünceli ,üstüne düşmekte geri tepiyor ne yazıkki .

10 mu.
Sakin ol şamp.:))
2 3 kere erkeğin aramasına da kimse taciz demiyor. Sevgiliniz dediğiniz adamsa olur o kadar.
Diyeceklerim bu kadar. :)

Birini engellemek "seninle bu telefondan görüşmek istemiyorum" demek değildir; "seninle hiçbir şekilde görüşmek istemiyorum" demektir.
Engellediği erkek arkadaşı başka yerlerden kendisine ulaşınca "ay ne de olsa sevgilim canım, olur o kadar" demez kimse. Çünkü artık o kişi "eski" sevgilinizdir. Eski olduğu andan itibaren yapılan bütün ısrar ve sorgulamalar rahatsız edicidir ve "en doğru kararı vermişim" diye düşündürtmekten başka işe yaramaz.
Aman neyse siz bilirsiniz, sizin hayatınız. Kendinizi düşürdüğünüz durum umurunuzda değilse beni ilgilendirmez.

Sonuna kadar okudum.Bu yazıdan aslında seninde bildigin ama anlamak istemediğin olay o adam için uzun sürmüş bir heyecan olman.Adam dediği gibi özgür olmak hayatı,kadını,bekarligi sonuna kadar yaşayıp yorulunca ciddi bir ilişkiye başlamak olursa evlenmek istiyor.Siz şuan onun yapmak istediği son seysiniz.Ama hesapta olmayan sekilde kaliteli,özverili,sevgi dolu,merhametli ve geleceğe tasinmasi gereken biriyle karşılaşmış.Simdi sizi yari yolda birakmasi gelecekte siz gibisini arama zahmetine girmesine sebep olacak.Siz artik arayip sormayin neden demeyin hayatiniza bakin ve ham kelek seylerle uğraşmayın.Pişmişle yola çıkmak yormaz, sasirtmaz,kıymet bilir.Üzelecekseniz gidene değil ona harcadığınız saniyeye üzülün.Son olarak lütfen engellenecek kadar bir gitt dedirtmeyin şu adama ya

Ayrılık konuşması yapılmış,
Adam sizi engellemiş,
Arkadaşınızdan aramışsınız.
Hadi iteleyerek son bir konuşmuş oldunuz.
Tekrardan fake hesap nedir Allah aşkına?
e yine engellenmişsiniz haliyle.
ilk ikisinde anlamadınız umarım bu son olmuştur.
Adam sizinle görüşmek istemiyor.
Israrınız çok itici.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…