Gercek sebebini bilseniz ne olacak?Yok aramam zaten, seni unutmam lazım dedi. Bana ulaşma dedi.
Gercek sebebini arıyorum kafamda, ama cevabı bende değil kesinlikle.
Çok fazla yalan vardı o zman geriye dönük herşey her an hatırladığımda bu da mı yalandı diye diye geçmişi tek tek yalanlıyorum ve zorlanıyorum. Sevmiyorum derse herşey kolay olurdu. Bende ona deli divane aşık değildim elbet. Dramatikleştimeye gerek yok ama cok seviyordum ve Gittikce de sevdim bağlandım bana davranış şekli kendine bağladı aşık etti. İlgisi alakası...Gercek sebebini bilseniz ne olacak?
Ne degisecek hayatinizda?
Bosverin biten bitmis! Bazen sebepsiz de bitebilir iliskiler. Cok kafaya takmayin. O unutmam lazim laflari da hep palavradir. Ayrilan zaten karsi tarafi coktan unutmustur. Bu uzmemek icin soylenen en buyuk yalandir.
İkinci telefonu vardı belki.Başkası olsa yanındayken teli falan canlar mesaj falan gelmez mi illa. Telefonu elimde video acıyorum hep panik olmaz mı. Banyoya VS giriyor telefon yanımda. Ben oradayken biri yoktu eminim. Beni niye cağırdı o zman her dk benimle konuşuyordu. Mesaj falan atıyordu sürekli.
Yalanmis deyip gecin. Uzerinde cok dusunurseniz isin icinden cikamazsiniz. Tecrubeyle sabittir.Çok fazla yalan vardı o zman geriye dönük herşey her an hatırladığımda bu da mı yalandı diye diye geçmişi tek tek yalanlıyorum ve zorlanıyorum. Sevmiyorum derse herşey kolay olurdu. Bende ona deli divane aşık değildim elbet. Dramatikleştimeye gerek yok ama cok seviyordum ve Gittikce de sevdim bağlandım bana davranış şekli kendine bağladı aşık etti. İlgisi alakası...
Çok çakalsın yaİkinci telefonu vardı belki.
Siz gittiğinizde hani telefonu hiç eline almamış ya o size olan düşkünlüğünden değil diger kişiye caktirmamak icin muhtemelen ona da annemler geldi demiştir. Bence yolunuza bakin bir daha da aramayın ya da ulaşmayin. Sizin değerinizi bilememiş ileride elbet pişman olur bu da onun zararı olsunGeldikten 1 gün sonra mı
Nerelerini nerelerini öptüğün insanlar ayrilabiliyor , böyle düşünmen çok yanlış.Şaka gibi bir durum.
Elimi tutup öpen adam şuan bensiz nasıl durabiliyor.
Öyleymiş evet sözler kanıt değilmiş. Bişeye güvenmeden yaşamayı öğreneceğiz. Dün evime çiçek geldi acaba o mu diye düşündüm. Onun öyle huyları yok. üzerinde not yok bişey yok sadece adım yazıyor.Maalesef yeni bir şehre taşınınca yeni insanlar ve yeni umutlar peşine düşmüş sevgiliniz.Sebebi sizin yaşınız vs. asla değil.Ben burada sadece sizin giden maddiyatınıza üzüldüm.
Kaldı ki kesinlikle konuştuğu bir insan var şuanda yoksa bu şekilde hemen ayrılalım demezdi. Kaldı ki yaptığı hareketlere çok bir anlam yükleme bana kalırsa.
En yakın arkadaşıma karımsın sen diyip aldattığı ortaya çıkınca bu deli benim peşimde 3 yıldır diyen bir insana şahit oldum.Sözler hiçbirşeyin kanıtı değil bana göre.
Artık hiçbirşeyine inanasım gelmiyor zaten. Düşündükce aslında iyi oynamış diyorum sadece ruhsuzca.Hadi son kez sex yapalım oyle bitireyim demiş..
Uzağa gittiği için uğraşmak istememiş...Aldatma değil de orda yeni ortamlara girecek, sana telefon üzerinden hesap vermek istememiş..
Aslında gitmeden once de ne kadar yapmacık tam bi sırtlan oldugu ortadaymış ..
Bi süre sonra oralarda aradıgını bulamayıp veya bulsa da bittiğinde seni mutlaka arar bence kesinlikle ne aç ne de konuş..
Not: whats app son görülmesi en son senle yazıstıgı gibi duruyor çünkü gelen mesajlara bildirim üzerinden cvp veriyor..ustaymış seninki