- 15 Nisan 2011
- 1.323
- 1.716
-
- Konu Sahibi bitanesininannesi
Aynen öyle söyledim bende bizimki yle aynısını alcakmis vaz geçmiş çok bozuldu bendeTabiki haklısın mademki haksızlık olacağını düşünüyor eşiniz eltinede ayni teli almalıydı
Valla ben de bozulurdum. Ücümüze aynısını alsa sesim cıkmazdı ama benim istediğim telefonu başkasına aldıysa o telefonu asla ama asla elime almazdımIyi akşamlar kızlar uzatmadan hemen konuya girmek istiyorum.
Kayinvalidemle ikimizin telefonu bozulmustu eşim de ikimize aynı telefonu aldı neden haksizlik olmasinmis ben başka model beğenmiş tim onu al demiştim almamış ti.
Şimdi eltiminde telefonu bozuldu (oğlum kırdı) bizim işimiz birdir eşim aldı eltime telefon ve benim istediğim telefonu almış bende sıkıldım biraz haksız mıyım acaba?
Aynen bende şuanda konuşmuyorum kendisiyle ben sana daha iyisini alacam diyor istemiyorum dedim bu seferde kıskandı diyecekler.kesinlikle haklısın...kayınvalidenle neden telefonlarınız aynı olmak zorundaki...çok saçmalamaış...birde senin beğendiğin telefonu eltine almış...valla ben olsam çok söylenirdim