- 15 Nisan 2011
- 1.323
- 1.716
-
- Konu Sahibi bitanesininannesi
Öyle olmadı malesef haksızlıği bana yaptı daha çook söyliyicem görecekSizin yerinizde olsam bende bozulurdum, bunun kıskançlıkla bir ilgisi olduğunu da düşünmüyorum. Madem kayınvalidenizle size aynı telefonu aldı eltinize de aynısını alsaydı. Ya da üçünüze de sizin aldığınız telefonu alsaydı daha adil olurdu.
HaklısınIyi akşamlar kızlar uzatmadan hemen konuya girmek istiyorum.
Kayinvalidemle ikimizin telefonu bozulmustu eşim de ikimize aynı telefonu aldı neden haksizlik olmasinmis ben başka model beğenmiş tim onu al demiştim almamış ti.
Şimdi eltiminde telefonu bozuldu (oğlum kırdı) bizim işimiz birdir eşim aldı eltime telefon ve benim istediğim telefonu almış bende sıkıldım biraz haksız mıyım acaba?
Iyi akşamlar kızlar uzatmadan hemen konuya girmek istiyorum.
Kayinvalidemle ikimizin telefonu bozulmustu eşim de ikimize aynı telefonu aldı neden haksizlik olmasinmis ben başka model beğenmiş tim onu al demiştim almamış ti.
Şimdi eltiminde telefonu bozuldu (oğlum kırdı) bizim işimiz birdir eşim aldı eltime telefon ve benim istediğim telefonu almış bende sıkıldım biraz haksız mıyım acaba?
Ben olsam bende bozulurdum ver snaa aldığı tlf beninkinide değiş deIyi akşamlar kızlar uzatmadan hemen konuya girmek istiyorum.
Yok canım aynı fiyati zaten kaynim söylemiş o telefonu almasını sordum daben ne istersem eşim onu alacak ya da hiç almayacak bekleye cem maddiyat el verince o istediğim alınacak ,belki bende çalışıp para kazandığım için böyle düşünüyorum.
ayrıca eltimin telefon degerınde aynı değerde mi aldı yoksa daha pahalı bısey mı