Haksizmiyim?

Sizin yerinizde olsam bende bozulurdum, bunun kıskançlıkla bir ilgisi olduğunu da düşünmüyorum. Madem kayınvalidenizle size aynı telefonu aldı eltinize de aynısını alsaydı. Ya da üçünüze de sizin aldığınız telefonu alsaydı daha adil olurdu.
Öyle olmadı malesef haksızlıği bana yaptı daha çook söyliyicem görecek

Iyi akşamlar kızlar uzatmadan hemen konuya girmek istiyorum.
Kayinvalidemle ikimizin telefonu bozulmustu eşim de ikimize aynı telefonu aldı neden haksizlik olmasinmis ben başka model beğenmiş tim onu al demiştim almamış ti.
Şimdi eltiminde telefonu bozuldu (oğlum kırdı) bizim işimiz birdir eşim aldı eltime telefon ve benim istediğim telefonu almış bende sıkıldım biraz haksız mıyım acaba?
Haklısın

Kayinvalidemle ikimizin telefonu bozulmustu eşim de ikimize aynı telefonu aldı neden haksizlik olmasinmis ben başka model beğenmiş tim onu al demiştim almamış ti.
Şimdi eltiminde telefonu bozuldu (oğlum kırdı) bizim işimiz birdir eşim aldı eltime telefon ve benim istediğim telefonu almış bende sıkıldım biraz haksız mıyım acaba?

ben ne istersem eşim onu alacak ya da hiç almayacak bekleye cem maddiyat el verince o istediğim alınacak ,belki bende çalışıp para kazandığım için böyle düşünüyorum.
ayrıca eltimin telefon degerınde aynı değerde mi aldı yoksa daha pahalı bısey mı

Ben olsam bende bozulurdum ver snaa aldığı tlf beninkinide değiş de

ben ne istersem eşim onu alacak ya da hiç almayacak bekleye cem maddiyat el verince o istediğim alınacak ,belki bende çalışıp para kazandığım için böyle düşünüyorum.
ayrıca eltimin telefon degerınde aynı değerde mi aldı yoksa daha pahalı bısey mı
Yok canım aynı fiyati zaten kaynim söylemiş o telefonu almasını sordum da

Madem aynı fiyata almış neden istediğiniz telefonu almadı ki?
Birde neden ailedeki herkese telefon alıyor anlamadım.
Herkes kendi parasıyla alsa bu kadar sorun olmazdı sanırım.

Valla bende bi telefon alacaktim, bunu duyan kaynim gitti benden once annesine istedigim telefonu aldi. Kadin kullanmasini bilmiyor komik durumda surdan bi cik diye esime verir telefonu o derece

Zaten söyledi ben sana en iyisini alırım gerek yok dedim zaten kaynim söylemiş o model telefon almasını bizim is ortak. Olduğu için eşime söyledi almasını şimdi başka telefon alsa bana yanlış anlayacak lar istemedim bende ne yapsam bilemedim :)

X