• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haksızlık yapan erkekler ayrıldıktan sonra aylar veya yıllar sonra perişan olarak dönüyorlar mı ?

Sakin olsak mı?
konu dert mi ben emin olamadim. sohbet bolumune acilmasi lazim bence cunku eski sevgilim bana yazdi xxx seklinde evliligime zarar geldi/ moralim bozuldu demiyor. siz de eski sevgililerinizin niye yazdiklarini anlatin diyor. bdvden tasinmasi lazim bence. bildirim de yaptim gerci.

mune cim benim tansiyonum düştü yine her sorumda beni linçliyolar çok sıkıldım bu durumdan bir el at
Hakaret, küfür, üslupsuz mesajlar ve polemik olmadıkça el atmama gerek yok ki🤷‍♀️
Konunuza yorum yazmasını istemediğiniz üyeleri siz engelleyebilirsiniz, konunuzun üst köşesinde 3 nokta(…) işareti var ona tıklayın yasaklamaları yönet yazısı çıkacak, yazıya basıp yasaklamak istediğiniz üyenin adını yazıp kaydet butonuna basın 😌
Yasaklamak istediğiniz her üye için işlemi tekrar edin.

konu dert mi ben emin olamadim. sohbet bolumune acilmasi lazim bence cunku eski sevgilim bana yazdi xxx seklinde evliligime zarar geldi/ moralim bozuldu demiyor. siz de eski sevgililerinizin niye yazdiklarini anlatin diyor. bdvden tasinmasi lazim bence. bildirim de yaptim gerci.
dert zaten konu hayır seneler sonra neden yazar bir insan mental olarak kötü hisettim kendimi oldu mu ?

dert zaten konu hayır seneler sonra neden yazar bir insan mental olarak kötü hisettim kendimi oldu mu ?
oyle yazsaydiniz. dert degil. sizin hikayelerinizi dinleyelim yazmissiniz. size ne bizim hikayemizden? derdinizi yazin cozum arayin. hikaye dinlemek istiyorsaniz bdv disina yazin. ama pardon orda dikkat cekip linclenemezsiniz unutmusum.

İki soru soruyoruz , linç ediyollaa diye basıyorlar feryadı. İyi öğrendiler bunu da.
Sanki kötülüğü için soruluyor. Önceki konularda da yalvardık başını yakma diye. Girer girmez boşalan bir adamla gitti evlendi. Adamin kızının bakıcısı oldu bu yaşta. Amaan ne desek boş, anlamsız.

Millete atar gider yapacağınıza neden böyle bir tepki aldığınızı ölçüp tartın diyeceğim ama, anladığım kadarıyla ahlak anlayışınız farklı o yüzden polemik çıkıyor

Sanki kötülüğü için soruluyor. Önceki konularda da yalvardık başını yakma diye. Girer girmez boşalan bir adamla gitti evlendi. Adamin kızının bakıcısı oldu bu yaşta. Amaan ne desek boş, anlamsız.
bu konu çok baydı ama yeter

bu arada bilen biri söylesin bakalım benim hesabım herkese açık mı nasıl gizlicem ?

Hemmen fal açtık sizin için. Tam size göre.
FCF01B77-2079-4D95-9306-54C8B9E3E1F6.webp

Back