Haksiz yere terk edilmek? Ilahi adalet isler mi ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sevilmemisim çok haklısıniz

Hediyelerini gönderdim. Kalanları attım. Bana ulaşmaz yüzü yok. Ki o yüzsüzlüğü yaparsa neyle karşılaşacağını biliyor. WhatsApptan engelledim. İnstagramdan kendi beni engellediği için göremiyorum. Muhtemelen sevgilisi instagramdan görmesin diye engelledi ama WhatsApptan engellememisti çapsız

Size karşı komplekse mi girmiş anlayamadım. Tujaf gereksiz bir bitiş olmuş. Ama sanki hakınızda hayrlısı bıymuş gibi geldi bana. Umarım daha mutlu hakettiğiniz bir ilişkiniz olur en kısa zamanda
Çok kere bitirdim.ama vicdan yaptırıp dondurdu beni. Şimdi de kendi bitirdi. O bitirmeye hep böyle surecekmis. Hayırlısı buymuş demek ki

Bunu zamanla asarim inşallah. Bana zarar verdiğinin farkındayım,

Zaten onunla bitirirse bana yazacağına eminim. Kendinden emindi konuşmalarında. O kimseyle mutlu olamaz. Hasta bence. Doyumsuzun teki. Umarım bana yazma yüzsüzlüğünde bulunmaz. Bu sefer onu rezil ederim çünkü

Zaten 9 senedir evliliğe gitmeyen bir ilişkiden birşey olmaz..ailenizin de ne dediğini önemseyin,sizin adama göre mesleğiniz,eğitiminiz,kültürünüz daha önde ise evlilikte birsürü problem çıkıyor..Bu adamı keşke bu kadar yıl beklemeseydiniz..size bugün acı veren olaya seneler sonra şükür edeceksiniz..

Iyhhh o yüzüğü sana yedirmem, gönder ne ya?! Kendisi adamım diye geziyordur şimdi bir de.
9 yılına insan tabi ki üzülür ama inanın evlenip ömrünüzü harcamasından iyidir. Neyse ki kendi bitirmiş. Kendinden soğutmak içinde baya uğraşmış. Olursa engellerinizi kaldırırsa bu sefer siz engelleyin. Hem stalklamamış olursunuz kafanız rahatlar hem de ona bende sensiz yapabilirim, kendini ne zannediyorsun mesajı vermiş olursunuz.
Üstelik adamın baya aşağılık kompleksi varmış. Kız arkadaşınızla yediğiniz yemeği bile kıskanmış yuh

Bu arada adamda ne kadar aşağılık kompleksi varmış, ne kadar özgüvensiz ve hesapçı biriymiş ki "memur bulursun"/"yüzüğü yedirmem" falan demiş. İyi ki hayatınızdan çıkmış, böyle insanlar insana hayatı zehir ediyor, bir şeyden keyif alsan seni suçlu hissettiriyor, kendi başarısızlıklarının sorumluluğunu asla almıyor vs. vs. Daha bir ay olmuş, hissettikleriniz çok normal geldi bana. Acele kararlar vermeyin, kendinize biraz zaman verin bunu sindirmek için. 9 yıllık bir ilişki bitmiş olabilir ama geçen 9 yılınız sadece bu adamdan ibaret değildi, eminim ki bu 9 yılda hayatla ilgili çok şey öğrenip kendinizi geliştirmişsinizdir. Vaktinizi kaybolmuş gibi görmeyin. Bu ilişkinin ömrü bu kadarmış, iyisiyle kötüsüyle bir şeyler yaşanmış ama bence iyi ki evlenmeden ortaya çıkmış adamın bu tripleri. Gelecekte mutluluklar diliyorum.

Ben de 9 senelik beraberliğimden ayrılmıştım. O kişiden milyon kat daha değerli biriyle evliyim. 2 tane de çocuğumuz var ve yaşım sizinkinden daha büyükken oldu bunlar.

Ayrıca sevgilinizin kompleksleri de varmış. Evlendiğinizde, bu kompleksleri daha da öne çıkardı. Hayatınız zehir olurdu. İyi ki bitmiş diyeceğiniz zamanlar da gelecek merak etmeyin.

İlahi adaletin işleyeceği bir durum görmedim burda. Anlaşamamış ayrılmış adam,sizin de yolunuz açık olsun. Herkes keyfine baksın.

Haklı ya da haksız yere terkedilmek diye bir şey yoktur. Terkedilmek insana genelde kötü hissettirir. Haklı bir sebeple terkedilseydiniz de üzülecek ve vicdan yapacaktınız. Neden terkedildiğinize bu kadar odaklanmayın. Acınızı yaşayıp kafanızda bitirin.

Bence hiçbir şekilde denginiz olmayan biri. Zaman geçip içiniz soğuyunca siz de bunu fark edersiniz. “Memur bulursun” lafı tamamen vicdan yaptırmak istemesinden kaynaklanmış. “Yüzüğü yedirmem” cümlesi ise karakterinin göstergesi. İnşallah tekrar barışmazsınız. Bu tip biriyle mutlu olamazsınız.

Kendi disarda bir aktivite yapamayan bir tip. Ondan her şeyime laf eden vizyonsuzun tekiydi.

Dengim degildj evet. Arkadaslarim hiç yakıştıramıyordu bana. Hepsi çok mutlu oldu böyle olmasına. Çünkü eninde sonunda üzüleceğimi biliyorlardı. O bitirmese ben bitirsem de vicdanıma oynuyordu geri donuyordm

Bitti şükür ki . Ama insan bana nasıl yapar bunu diyor ister istemez

Bitti şükür ki . Ama insan bana nasıl yapar bunu diyor ister istemez

İlahi adaletin işleyeceği bir durum görmedim burda. Anlaşamamış ayrılmış adam,sizin de yolunuz açık olsun. Herkes keyfine baksın.
Öyle değil. Yıllarca beni yedi ailene söyle baban bilsn diye. İşi yoktu söylemedim babama. Onun dışında herkes biliyordu. Ben doğuda bir ilde yaşıyorum. Babam bilse ve o benden ayrılsa çok ayıplanir burda. En son söyledim. Babam biraz düşüneyim dedi. O da beklerim sen üzülme dedi. Beni bu durumun içinde bırakıp defolup gitti. Madem niyeti yoktu ben kimseye duyurmadan söyleseydi. Memur bul evlen dedi bir de üstüne bana. Beni yarıyılda bıraktı. Bana benden özür dileseydin bitmezdi sen bizi bitirdin seni benden başka kimse sevmez sen ömrün boyunca hiç sevilmeyeceksin senle paran için evlenecekler dedi en son. Kendi o düşüncedeymis. O yüzden ilahi adalet diyorum. Daha yazmadığım utandığım çok şey var.

Ailenizin tavrını içselleştirmiş size kinlenmiş zamanla ezik dicem de yani.. 33 yaş ömrün sonu sanki, gencecik kadınsın daha, bak kendine tak koluna bir memur, amir ya da adam olsun da yani(en büyük korkusu bu), bak yoluna.. bir ömür 9 yıldan kıymetli

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…