- 9 Ekim 2020
- 5.692
- 7.638
-
- Konu Sahibi Cogsicagtir02
Sevilmemisim çok haklısınizSizi sevmiyor,hic sevmemis.Siz senelerinizi bu adamla curutmussunuz.Hic mi gururunuz kirilmiyor?Beklemeyin artik.Engelleyin heryerden.Size ulasamasin.Denginiz bile degil adam.Neyin inadi bu?Olmayani oldurtmaya calismak.Size gelse ne olacak?Tekrar geri donecekmisiniz?Dugunune gidip altin mi takacaksiniz?Sizi baskasi icin birakacak adama yetmedimi yillarinizi verdiginiz?.Keske artik onunuze baksaniz.Daha fazla zaman kaybetmeseniz bu karaktersizle..
Hediyelerini gönderdim. Kalanları attım. Bana ulaşmaz yüzü yok. Ki o yüzsüzlüğü yaparsa neyle karşılaşacağını biliyor. WhatsApptan engelledim. İnstagramdan kendi beni engellediği için göremiyorum. Muhtemelen sevgilisi instagramdan görmesin diye engelledi ama WhatsApptan engellememisti çapsızKurtulduğunuz için şükredin. Aileler bizim göremediklerimizi önden görüyorlar. Evlenip ayrıla bilirdiniz. Yol yakınken bitmiş. 10 yıl diyeceksiniz şimdi ama yaşınız genç daha. Geçmişe takılmayın. Hediyelerini ya verin ya da yardım kutusuna atın. Her yerdende silip engelleyin. Bırakın ne hali varsa görsün. Çok güzel bir mesleğiniz var önünüze bakın. Sosyalleşin. Doğa yürüyüşleri, bisiklet turları vb. Neye ilginiz varsa. Spor yapın. İlk zamanlar çok kötü olsa da zaman geçtikçe alışırsınız. Yeni hayatınızda size gerçekten değer veren biri çıksın inşallah karşınıza
Çok kere bitirdim.ama vicdan yaptırıp dondurdu beni. Şimdi de kendi bitirdi. O bitirmeye hep böyle surecekmis. Hayırlısı buymuş demek kiSize karşı komplekse mi girmiş anlayamadım. Tujaf gereksiz bir bitiş olmuş. Ama sanki hakınızda hayrlısı bıymuş gibi geldi bana. Umarım daha mutlu hakettiğiniz bir ilişkiniz olur en kısa zamanda
Bunu zamanla asarim inşallah. Bana zarar verdiğinin farkındayım,İlahi adalet yerini bulabilir de bulmayabilir de bence umursamamayı öğrenmeniz gerek, kendinize zaman verin. Ayrıldığınız ve size bunları yapan adamın hayatına, ne hissettiğine önem vermemeyi öğrenmek size en iyi gelecek şey. İlahi adalet bekledikçe hayatta ilerleyemezsiniz, odağınız bu adama kayar. Bunu aşmanız lazım. Haksızlığa uğradım diyerek hiçbir şey olmuyor ne yazık ki hayatta çünkü hayatın bize adalet borcu yok. (bunu ofansif olarak demiyorum)
Zaten onunla bitirirse bana yazacağına eminim. Kendinden emindi konuşmalarında. O kimseyle mutlu olamaz. Hasta bence. Doyumsuzun teki. Umarım bana yazma yüzsüzlüğünde bulunmaz. Bu sefer onu rezil ederim çünküZaten muhtemelen uzunca bşr süre siz fark etmeden tek başınıza yürüttünüz bu ilişkiyi. Siz ittirdiniz siz kürek çektiniz o var gibiydi ama yoktu. Çünkü 9 yıl sevgili kalmak çok sılımtılı bir durum. Haksız yere terk etme değil de artık bir yere varamamaktan sıkılmış kendince bahane bulmuş. Oturup düzgünce bitirebilirdi ama sürekli birbirinize dönüp laçkalaşmaktan bıkmış olabilir geçmişte. O kızdan sıkılınca alışkanlıkla yine size yazar siz de çok dirayetli gibi değilsiniz. Karmaşının ortasında bırakmayın kendinizi net olun yeter
Zaten 9 senedir evliliğe gitmeyen bir ilişkiden birşey olmaz..ailenizin de ne dediğini önemseyin,sizin adama göre mesleğiniz,eğitiminiz,kültürünüz daha önde ise evlilikte birsürü problem çıkıyor..Bu adamı keşke bu kadar yıl beklemeseydiniz..size bugün acı veren olaya seneler sonra şükür edeceksiniz..Şimdi anlatacağım konuda belki bana kizacaklariniz vardır. Nasıl kendine bunu yapıyorsun diyenleriniz. Ama ben nefes alamadigimi hissediyorum, yediremiyorum kendime. 9 yıllık iliskim bundan 1 ay önce bitti. Yani yine her zamanki tartışmamız sandığım İçin içim rahattı. Benim eski sevgilim esnaf. Sınavlara hazırlandı yapamadı ya da yapmak istemedi bilemiyorum. Şuan arkadaşının küçük tutun dükkanını işletiyor. Ben fizyoterapistim. Ailem evlenmemizi istemedi hiç bir zaman. Ama yıllar içinde benim başkasıyla evlenmek istemediğimi görünce tamam dediler. 1 ay önce arkadaşımla olan konuşmamızı sordu bana. Ben de anlatırım ama bi daha bana gelen mesajları açma dedim. (Sosyal medyadan bahsediyorum). Ordan tartışma çıktı. Şifresini değişti. Yüzüğümu yolla onu sana yedirmem diye küçüldü karşımda. Engelledi beni her yerden. İnstagram hesabına baktım bir kızla karşılıklı kalp emojileri atmış. Dayanamadim sordum. O kadın beni seviyor. Sen sevmedin. Arkadasinla attığın yemek videolarını onunla atacağım. 3 ay bana yazma evlendiğimde gelip çeyreğini takarsın dedi. Neden bana ümit verdin dedigmde de merak etme bir memur bulursun dedi. Kendime yediremiyorum. İçim acıyor. Belki böylesi daha hayırlıdır bilemiyorum ama gece uyanıp fake hesaptan hesabına bakıyorum. Çok mutlular. Belki de aldatıldım. Ama o kadını hesabında yeni görüyorum. WhatsApptan engelimi açmış. Instagramdan ara ara açıp sonra yine engelliyor. Ona dönmem gelse de ama bin pişman halde gormek istiyorum onu. Ahımı aldı. 33 yaşındayım bu yaşıma kadar onu bekledim. Önüme bakacağım başka da çarem yok ama bir yandan da kapıma gelsin pişman olduğunu göreyim içim rahat etsin diyorum. Beni bu duruma sokup mutlu mu olacak şimdi
Ben de 9 senelik beraberliğimden ayrılmıştım. O kişiden milyon kat daha değerli biriyle evliyim. 2 tane de çocuğumuz var ve yaşım sizinkinden daha büyükken oldu bunlar.Evlenmeyi hala da çok istiyorum. Çocuk sahibi olmak en büyük hayalimdi. Belki onun yüzünden dünyada en çok istediğim şeye sahip olamayacağım. Belki de Allah beni bir ateşten kurtardı. Ama yediremiyorum kendime. Hele o evlenp mutlu olursa çok kötü olcagim
Kendi disarda bir aktivite yapamayan bir tip. Ondan her şeyime laf eden vizyonsuzun tekiydi.Iyhhh o yüzüğü sana yedirmem, gönder ne ya?! Kendisi adamım diye geziyordur şimdi bir de.
9 yılına insan tabi ki üzülür ama inanın evlenip ömrünüzü harcamasından iyidir. Neyse ki kendi bitirmiş. Kendinden soğutmak içinde baya uğraşmış. Olursa engellerinizi kaldırırsa bu sefer siz engelleyin. Hem stalklamamış olursunuz kafanız rahatlar hem de ona bende sensiz yapabilirim, kendini ne zannediyorsun mesajı vermiş olursunuz.
Üstelik adamın baya aşağılık kompleksi varmış. Kız arkadaşınızla yediğiniz yemeği bile kıskanmış yuh
Dengim degildj evet. Arkadaslarim hiç yakıştıramıyordu bana. Hepsi çok mutlu oldu böyle olmasına. Çünkü eninde sonunda üzüleceğimi biliyorlardı. O bitirmese ben bitirsem de vicdanıma oynuyordu geri donuyordmBence hiçbir şekilde denginiz olmayan biri. Zaman geçip içiniz soğuyunca siz de bunu fark edersiniz. “Memur bulursun” lafı tamamen vicdan yaptırmak istemesinden kaynaklanmış. “Yüzüğü yedirmem” cümlesi ise karakterinin göstergesi. İnşallah tekrar barışmazsınız. Bu tip biriyle mutlu olamazsınız.
Bitti şükür ki . Ama insan bana nasıl yapar bunu diyor ister istemezHaklı ya da haksız yere terkedilmek diye bir şey yoktur. Terkedilmek insana genelde kötü hissettirir. Haklı bir sebeple terkedilseydiniz de üzülecek ve vicdan yapacaktınız. Neden terkedildiğinize bu kadar odaklanmayın. Acınızı yaşayıp kafanızda bitirin.
Bitti şükür ki . Ama insan bana nasıl yapar bunu diyor ister istemezHaklı ya da haksız yere terkedilmek diye bir şey yoktur. Terkedilmek insana genelde kötü hissettirir. Haklı bir sebeple terkedilseydiniz de üzülecek ve vicdan yapacaktınız. Neden terkedildiğinize bu kadar odaklanmayın. Acınızı yaşayıp kafanızda bitirin.
Öyle değil. Yıllarca beni yedi ailene söyle baban bilsn diye. İşi yoktu söylemedim babama. Onun dışında herkes biliyordu. Ben doğuda bir ilde yaşıyorum. Babam bilse ve o benden ayrılsa çok ayıplanir burda. En son söyledim. Babam biraz düşüneyim dedi. O da beklerim sen üzülme dedi. Beni bu durumun içinde bırakıp defolup gitti. Madem niyeti yoktu ben kimseye duyurmadan söyleseydi. Memur bul evlen dedi bir de üstüne bana. Beni yarıyılda bıraktı. Bana benden özür dileseydin bitmezdi sen bizi bitirdin seni benden başka kimse sevmez sen ömrün boyunca hiç sevilmeyeceksin senle paran için evlenecekler dedi en son. Kendi o düşüncedeymis. O yüzden ilahi adalet diyorum. Daha yazmadığım utandığım çok şey var.İlahi adaletin işleyeceği bir durum görmedim burda. Anlaşamamış ayrılmış adam,sizin de yolunuz açık olsun. Herkes keyfine baksın.
Ailenizin tavrını içselleştirmiş size kinlenmiş zamanla ezik dicem de yani..Şimdi anlatacağım konuda belki bana kizacaklariniz vardır. Nasıl kendine bunu yapıyorsun diyenleriniz. Ama ben nefes alamadigimi hissediyorum, yediremiyorum kendime. 9 yıllık iliskim bundan 1 ay önce bitti. Yani yine her zamanki tartışmamız sandığım İçin içim rahattı. Benim eski sevgilim esnaf. Sınavlara hazırlandı yapamadı ya da yapmak istemedi bilemiyorum. Şuan arkadaşının küçük tutun dükkanını işletiyor. Ben fizyoterapistim. Ailem evlenmemizi istemedi hiç bir zaman. Ama yıllar içinde benim başkasıyla evlenmek istemediğimi görünce tamam dediler. 1 ay önce arkadaşımla olan konuşmamızı sordu bana. Ben de anlatırım ama bi daha bana gelen mesajları açma dedim. (Sosyal medyadan bahsediyorum). Ordan tartışma çıktı. Şifresini değişti. Yüzüğümu yolla onu sana yedirmem diye küçüldü karşımda. Engelledi beni her yerden. İnstagram hesabına baktım bir kızla karşılıklı kalp emojileri atmış. Dayanamadim sordum. O kadın beni seviyor. Sen sevmedin. Arkadasinla attığın yemek videolarını onunla atacağım. 3 ay bana yazma evlendiğimde gelip çeyreğini takarsın dedi. Neden bana ümit verdin dedigmde de merak etme bir memur bulursun dedi. Kendime yediremiyorum. İçim acıyor. Belki böylesi daha hayırlıdır bilemiyorum ama gece uyanıp fake hesaptan hesabına bakıyorum. Çok mutlular. Belki de aldatıldım. Ama o kadını hesabında yeni görüyorum. WhatsApptan engelimi açmış. Instagramdan ara ara açıp sonra yine engelliyor. Ona dönmem gelse de ama bin pişman halde gormek istiyorum onu. Ahımı aldı. 33 yaşındayım bu yaşıma kadar onu bekledim. Önüme bakacağım başka da çarem yok ama bir yandan da kapıma gelsin pişman olduğunu göreyim içim rahat etsin diyorum. Beni bu duruma sokup mutlu mu olacak şimdi