- 1 Ocak 2022
- 1.267
- 1.585
- 48
-
- Konu Sahibi Cogsicagtir02
Size karşı komplekse mi girmiş anlayamadım. Tujaf gereksiz bir bitiş olmuş. Ama sanki hakınızda hayrlısı bıymuş gibi geldi bana. Umarım daha mutlu hakettiğiniz bir ilişkiniz olur en kısa zamandaŞimdi anlatacağım konuda belki bana kizacaklariniz vardır. Nasıl kendine bunu yapıyorsun diyenleriniz. Ama ben nefes alamadigimi hissediyorum, yediremiyorum kendime. 9 yıllık iliskim bundan 1 ay önce bitti. Yani yine her zamanki tartışmamız sandığım İçin içim rahattı. Benim eski sevgilim esnaf. Sınavlara hazırlandı yapamadı ya da yapmak istemedi bilemiyorum. Şuan arkadaşının küçük tutun dükkanını işletiyor. Ben fizyoterapistim. Ailem evlenmemizi istemedi hiç bir zaman. Ama yıllar içinde benim başkasıyla evlenmek istemediğimi görünce tamam dediler. 1 ay önce arkadaşımla olan konuşmamızı sordu bana. Ben de anlatırım ama bi daha bana gelen mesajları açma dedim. (Sosyal medyadan bahsediyorum). Ordan tartışma çıktı. Şifresini değişti. Yüzüğümu yolla onu sana yedirmem diye küçüldü karşımda. Engelledi beni her yerden. İnstagram hesabına baktım bir kızla karşılıklı kalp emojileri atmış. Dayanamadim sordum. O kadın beni seviyor. Sen sevmedin. Arkadasinla attığın yemek videolarını onunla atacağım. 3 ay bana yazma evlendiğimde gelip çeyreğini takarsın dedi. Neden bana ümit verdin dedigmde de merak etme bir memur bulursun dedi. Kendime yediremiyorum. İçim acıyor. Belki böylesi daha hayırlıdır bilemiyorum ama gece uyanıp fake hesaptan hesabına bakıyorum. Çok mutlular. Belki de aldatıldım. Ama o kadını hesabında yeni görüyorum. WhatsApptan engelimi açmış. Instagramdan ara ara açıp sonra yine engelliyor. Ona dönmem gelse de ama bin pişman halde gormek istiyorum onu. Ahımı aldı. 33 yaşındayım bu yaşıma kadar onu bekledim. Önüme bakacağım başka da çarem yok ama bir yandan da kapıma gelsin pişman olduğunu göreyim içim rahat etsin diyorum. Beni bu duruma sokup mutlu mu olacak şimdi
Onun yerine sen mutlu ol bence sen onu sevmeseydin 9 yil sürer mi ya bi erkekler cok aptal ya birak seni istemeyeni sen hic isteme sakin peşinden de koşma onun birak ilahi adalet yerini bulur allah mazumun yaninda olur ona elbet cektirir koşturur peşinden sana benzeri arkadaşim yaşadi şimdi adam köpekler gibi koşuyor peşindenŞimdi anlatacağım konuda belki bana kizacaklariniz vardır. Nasıl kendine bunu yapıyorsun diyenleriniz. Ama ben nefes alamadigimi hissediyorum, yediremiyorum kendime. 9 yıllık iliskim bundan 1 ay önce bitti. Yani yine her zamanki tartışmamız sandığım İçin içim rahattı. Benim eski sevgilim esnaf. Sınavlara hazırlandı yapamadı ya da yapmak istemedi bilemiyorum. Şuan arkadaşının küçük tutun dükkanını işletiyor. Ben fizyoterapistim. Ailem evlenmemizi istemedi hiç bir zaman. Ama yıllar içinde benim başkasıyla evlenmek istemediğimi görünce tamam dediler. 1 ay önce arkadaşımla olan konuşmamızı sordu bana. Ben de anlatırım ama bi daha bana gelen mesajları açma dedim. (Sosyal medyadan bahsediyorum). Ordan tartışma çıktı. Şifresini değişti. Yüzüğümu yolla onu sana yedirmem diye küçüldü karşımda. Engelledi beni her yerden. İnstagram hesabına baktım bir kızla karşılıklı kalp emojileri atmış. Dayanamadim sordum. O kadın beni seviyor. Sen sevmedin. Arkadasinla attığın yemek videolarını onunla atacağım. 3 ay bana yazma evlendiğimde gelip çeyreğini takarsın dedi. Neden bana ümit verdin dedigmde de merak etme bir memur bulursun dedi. Kendime yediremiyorum. İçim acıyor. Belki böylesi daha hayırlıdır bilemiyorum ama gece uyanıp fake hesaptan hesabına bakıyorum. Çok mutlular. Belki de aldatıldım. Ama o kadını hesabında yeni görüyorum. WhatsApptan engelimi açmış. Instagramdan ara ara açıp sonra yine engelliyor. Ona dönmem gelse de ama bin pişman halde gormek istiyorum onu. Ahımı aldı. 33 yaşındayım bu yaşıma kadar onu bekledim. Önüme bakacağım başka da çarem yok ama bir yandan da kapıma gelsin pişman olduğunu göreyim içim rahat etsin diyorum. Beni bu duruma sokup mutlu mu olacak şimdi
Karakter yoksunu gereksizin tekiymis kurtulduguna şükret. Yemek falan bahane. Zaten başkasını almış hayatına ha Allah'a havale et geç karakter yoksununu.Şimdi anlatacağım konuda belki bana kizacaklariniz vardır. Nasıl kendine bunu yapıyorsun diyenleriniz. Ama ben nefes alamadigimi hissediyorum, yediremiyorum kendime. 9 yıllık iliskim bundan 1 ay önce bitti. Yani yine her zamanki tartışmamız sandığım İçin içim rahattı. Benim eski sevgilim esnaf. Sınavlara hazırlandı yapamadı ya da yapmak istemedi bilemiyorum. Şuan arkadaşının küçük tutun dükkanını işletiyor. Ben fizyoterapistim. Ailem evlenmemizi istemedi hiç bir zaman. Ama yıllar içinde benim başkasıyla evlenmek istemediğimi görünce tamam dediler. 1 ay önce arkadaşımla olan konuşmamızı sordu bana. Ben de anlatırım ama bi daha bana gelen mesajları açma dedim. (Sosyal medyadan bahsediyorum). Ordan tartışma çıktı. Şifresini değişti. Yüzüğümu yolla onu sana yedirmem diye küçüldü karşımda. Engelledi beni her yerden. İnstagram hesabına baktım bir kızla karşılıklı kalp emojileri atmış. Dayanamadim sordum. O kadın beni seviyor. Sen sevmedin. Arkadasinla attığın yemek videolarını onunla atacağım. 3 ay bana yazma evlendiğimde gelip çeyreğini takarsın dedi. Neden bana ümit verdin dedigmde de merak etme bir memur bulursun dedi. Kendime yediremiyorum. İçim acıyor. Belki böylesi daha hayırlıdır bilemiyorum ama gece uyanıp fake hesaptan hesabına bakıyorum. Çok mutlular. Belki de aldatıldım. Ama o kadını hesabında yeni görüyorum. WhatsApptan engelimi açmış. Instagramdan ara ara açıp sonra yine engelliyor. Ona dönmem gelse de ama bin pişman halde gormek istiyorum onu. Ahımı aldı. 33 yaşındayım bu yaşıma kadar onu bekledim. Önüme bakacağım başka da çarem yok ama bir yandan da kapıma gelsin pişman olduğunu göreyim içim rahat etsin diyorum. Beni bu duruma sokup mutlu mu olacak şimdi
Evet olacak olan o. Böylesine hic bir şey olmuyorAci gercek: pisman olup kapinda belirmeyecek. Sen orada kendini yerken, o belki de coluk cocuga bile karisacak. Sinirden deliye de donsen, gercegi hazmedersen, yoluna bakarsin, yoksa tepinip durursun. Ayni yollardan gecen, sayisiz ornek sayabilirim.
Pişman olduğunu bilmek iyi hissettirir bana. Yoksa önüme bakacağım ailemi artık uzmiceginOnun yerine sen mutlu ol bence sen onu sevmeseydin 9 yil sürer mi ya bi erkekler cok aptal ya birak seni istemeyeni sen hic isteme sakin peşinden de koşma onun birak ilahi adalet yerini bulur allah mazumun yaninda olur ona elbet cektirir koşturur peşinden sana benzeri arkadaşim yaşadi şimdi adam köpekler gibi koşuyor peşinden
Allah kimseye yaşatmasın. Bazen çok mutu oluyorum bazen nasıl hayat sürecek diye kendimi yiyorum. Keske daha saygılı bir şekilde bitirseydiKarakter yoksunu gereksizin tekiymis kurtulduguna şükret. Yemek falan bahane. Zaten başkasını almış hayatına ha Allah'a havale et geç karakter yoksununu.
Yok asla geri dönme amacında değilim. Ben mutlu olmak istiyorum. Olay daha yeni diye belki de canım bu kadar yanıyor . Bu yüzden sağlıklı düşünemiyor da olabilirim. Geri dönsün de barışalım amacında değilm. Herkes ne mal olduğunu öğrendi ayrıca. Ama gururum incindi. Kahrolsun istiyorum sadeceSizi sevmiyor,hic sevmemis.Siz senelerinizi bu adamla curutmussunuz.Hic mi gururunuz kirilmiyor?Beklemeyin artik.Engelleyin heryerden.Size ulasamasin.Denginiz bile degil adam.Neyin inadi bu?Olmayani oldurtmaya calismak.Size gelse ne olacak?Tekrar geri donecekmisiniz?Dugunune gidip altin mi takacaksiniz?Sizi baskasi icin birakacak adama yetmedimi yillarinizi verdiginiz?.Keske artik onunuze baksaniz.Daha fazla zaman kaybetmeseniz bu karaktersizle..
Pişman olsa belki biraz içim rahatlar. Belki de dediğiniz gibi mutlu olmak en doğrusuPisman olsa ne olacak?Bu sizi mutlu edecekmi?Herkesi kendi vicdani baglar.İlahi adalet istiyorsaniz siz bitirin herseyi hayatinizi yasayin,mutlu olun.
Boyle bir karaktersiz obur kadinida uzer emin olun.Belki ilahi adalet tecelli etti siz bu karaktersizden omur boyu kurtuldunuz.Evlenseydiniz ezik,kompleksli biri sizi mutsuz ederdi.Pişman olsa belki biraz içim rahatlar. Belki de dediğiniz gibi mutlu olmak en doğrusu
Kız arkadaşım. Sevgilimi sordu Nisan ne zaman diye. Ondan bahsederken açtı mesajları. Biz kus olduğumuz süre zarfında arkadaşımla yemeğe gittik foto paylaştım. Bana inat yaptın ben de kız arkadaşımla atacağım dedi. Zaten o kız sevgili olma istemişmis. O fotodan sonra kararini verms. Beni üzmek değil amacı sadece yolunu çizmişmis. Olur da kadın yorum yapar korkusuyla yorumlara bile kapatıyordu gönderilerini pislik. Unuttuğu bir kacina eski gönderileri yaptığı yorumlarda gördüm. O kadına da saygısı yok. Benim engelimi açıp numaramı kaydeden bir pislik işteMesajları açma dediğiniz arkadaşınız kız mıydı erkek mi? Zaten şifrelerin birbirinizde olması yanlış. "Arkadaşınla attığın yemek fotolarını ben de onunla atacağım" filan ne demek anlamadım buraları.
Ama kesin olarak anladığım bi şey varsa o da aşırı ezik olduğu
Çok haklısınız. Evlilik yoksa da geleceğimde artık gezip tozup eğlencegim. Borcum vardı o da bitmek üzere. Beni bağlayan bir şey de kalmıyorBoyle bir karaktersiz obur kadinida uzer emin olun.Belki ilahi adalet tecelli etti siz bu karaktersizden omur boyu kurtuldunuz.Evlenseydiniz ezik,kompleksli biri sizi mutsuz ederdi.
Sen önüne bak bence boşver onu sana bunh yapanin artik umursamaPişman olduğunu bilmek iyi hissettirir bana. Yoksa önüme bakacağım ailemi artık uzmicegin
Bu daha fena değil miYani arada 1 2 yıl ayrılıklar da olmuştu
Sana hiç güvenmemişki. Birazda kompleks yapmış. Güçlü kadın sevmiyor bence. Bırak takılsın varoşlarla. Sende daha güzelini paylaş. O seni umursamıyorum tavırları neymiş göster ona. Yıkılmanı istiyor zaten sende yapıyorsunŞimdi anlatacağım konuda belki bana kizacaklariniz vardır. Nasıl kendine bunu yapıyorsun diyenleriniz. Ama ben nefes alamadigimi hissediyorum, yediremiyorum kendime. 9 yıllık iliskim bundan 1 ay önce bitti. Yani yine her zamanki tartışmamız sandığım İçin içim rahattı. Benim eski sevgilim esnaf. Sınavlara hazırlandı yapamadı ya da yapmak istemedi bilemiyorum. Şuan arkadaşının küçük tutun dükkanını işletiyor. Ben fizyoterapistim. Ailem evlenmemizi istemedi hiç bir zaman. Ama yıllar içinde benim başkasıyla evlenmek istemediğimi görünce tamam dediler. 1 ay önce arkadaşımla olan konuşmamızı sordu bana. Ben de anlatırım ama bi daha bana gelen mesajları açma dedim. (Sosyal medyadan bahsediyorum). Ordan tartışma çıktı. Şifresini değişti. Yüzüğümu yolla onu sana yedirmem diye küçüldü karşımda. Engelledi beni her yerden. İnstagram hesabına baktım bir kızla karşılıklı kalp emojileri atmış. Dayanamadim sordum. O kadın beni seviyor. Sen sevmedin. Arkadasinla attığın yemek videolarını onunla atacağım. 3 ay bana yazma evlendiğimde gelip çeyreğini takarsın dedi. Neden bana ümit verdin dedigmde de merak etme bir memur bulursun dedi. Kendime yediremiyorum. İçim acıyor. Belki böylesi daha hayırlıdır bilemiyorum ama gece uyanıp fake hesaptan hesabına bakıyorum. Çok mutlular. Belki de aldatıldım. Ama o kadını hesabında yeni görüyorum. WhatsApptan engelimi açmış. Instagramdan ara ara açıp sonra yine engelliyor. Ona dönmem gelse de ama bin pişman halde gormek istiyorum onu. Ahımı aldı. 33 yaşındayım bu yaşıma kadar onu bekledim. Önüme bakacağım başka da çarem yok ama bir yandan da kapıma gelsin pişman olduğunu göreyim içim rahat etsin diyorum. Beni bu duruma sokup mutlu mu olacak şimdi