Haksiz yere terk edilmek? Ilahi adalet isler mi ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Memur kadına da demiş ki seninle anca paran için evlenirler. Zenginiz sanıyo ya hajdjfjfj aç k.pek.

Memur kadına da demiş ki seninle anca paran için evlenirler. Zenginiz sanıyo ya hajdjfjfj aç k.pek.
Kişi kendinden bilir işi demişler. Adam kendisi parası olan bir kız istediği için baktı ki memur parası az bunun deyip daha çok parası olan birine gitmiş. Kendine yolunacak bir kaz bulmuş konu sahibi iyi ki kurtulmuş bu para avcısı pislikten. Kendisi bi baltaya sap olamamış işte kadın parası yiyerek hayatını idame ettirmeye çalışan aciz biri.

Ben de terk edildim. Unutmak için neler yapiyorsunuz

9 yıllık ilişki zor unutulur haklısın ama o seni böyle çirkince ortada bıraktıysa sen neden bu kadar üzülesin ki adamın hayatında başka biri var pişman olsa nolcak o kız onu bırakırsa boşta kaldığı için pişman olur sevdiği için değil seven insan her yerden engelleyip birini bulmaz ki siz konuşurken de demek ki varmış B iş ti seni de cepte tutmuş Bi erkeği 9 yıl beklemek hata millet evliyken eşine o kadar katkanamıyo onu heryerden sil fotolarına bakma o önüne bakıyo sen de önüne bak belli önüne daha iyi insanlar çıkacak en azından engel ortadan kalmış oldu salla kocan değil çocuğunun babası değil bişey değil alın ekmeğin ondan da gelmiyo elin sümüklüsüni bu kadar kafaya takma

9 yıl boyunca aynı hikayeyi anlatacak, o sümüklü 9 yıl boyunca bizimle yaşayacak burada. Ben kabullendim; lori12, beyzalok, bozulanmetabolizma... o adamı hep beraber lanetleyeceğiz burada. Adam mutsuzum deyip geri dönene kadar nöbetteyiz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…