erkek arkadaşımla bir dargın bir barışık giden ilişkimiz var 1buçuk yıldır beraberiz.. 2 yıldır durmadan harıl harıl mesajlaşıyoruz. ama artık bu ikimize de sıkıcı gelmeye başladı. aynı zamanda knuşacak konu bulamayıncada birbirine sarıyor insan. ergenler gibi her an elinde telefn geç yazınca gerilme karşı tarafı da germe derken bu durumu karşılıklı konuştuk. aslında farklı şehirlerdeyiz. aslen aynı şehirdeniz fakat o farklı bir ilde üni okuyor. karşılıklı knuşup anlaştık mesajlaşmalarımız olmasın dakika yapıyoruz onu kullanırız diye. sms günümüzün bitmesini bekledik. (onun sms süresi benden 2 gün sonra biter hep). bu kararı aldıktan birkaç gün sonra istanbula gitti oradan da okulunu okuduğu şehire geçecekti. istanbula geldiği akşam benim sms im bitti ve sms im bittiğini syledim. tamam canım ben dakika yaparım yarın ararım seni dedi. (akşam 19.30) akşam başka hiç meaj gelmedi, böyle durumlarda ben onun akşam vaktini nasıl geçirdiğini bilmek isterdim kısa bi mesaj atabilirdi çok merak ettim çünkü snuçta farklı bi şehirde dışarı mı çıktı evde mi oturdu bilmiyordum. mesaj beklerken uyumuşum kalmışım. sabah kalktım hala mesaj gelmemişti. o gün okulunu okuduğu şehire gidecekti. saat 15 gibi mesaj geldi. canım biletimi aldık 16.30 da bineceğim. sadece bu yazıyordu. sonra ne otobüse binerken haber geldi ne de dakika yapıp aradı. sözde o gün dakika yapacaktı dışarı çıkmış belli biletini almış para sıkıntısı da yaşayan biri değildir tl attırmamış hala.. akşam mesaj geldi tekrardan canım indim otbüsten eve geçiyorum diye. ondan sonra tekrar bir mesaj daha geldi eve geldim ev çok pis temizliğe giriştim cnm yazmış. otobüsten inip eve geçerkende mi tl yüklemeye vakti olmadı bu insanın. daha sonra ben tl attırdım kendime. arkadaşlarım da merak ediyorsan sen ara o mesaj attı sana diye gaza getirdiler ve aradım. napıyorsun canım dedim iyiyim cnm temizlik yapıyorum sen napıyorsun dedi. öyle konuşurken tl yüklemedin sanırım bugün yüklicem demiştin dedim. canım hiç vaktim olmadı ya sana tbüse binerken bile vaktim olmadı yazmaya falan dedi. koltuğa oturduğundada mı vaktin yoktu bindi mi binmedi mi naptı merak ettim haber vermen gerekirdi falan dedim. amam özür dilerim dedi ama kadar laçkaydı ki. özür dilemek için özür dileme dediğimde çok sinirli olduğunu kendisine kızmam için yanlış zaman seçtiğimi temizlik yaparken sinirli olduğunu vs söyledi. bende sen ufak bi olaya kızdın diye kendimden mi taviz vermeliyim dedim. kimden öğreniyorsun bu lafları falan diye çıkıştı. ben aradım gene suçlu çıktım. tartışma uzadı da uzadı. ben buna katlanmak zorunda değillilim falan dedim ama katlanacaksın sinirim geçecek öyle kızarsın falan dedi bikaç laf daha etti kırıcı konuştu. dakika faalan yapma gerçekten istemiyorum dedim. ya of sevil gene başlama falan dedi bende başlamıyorum düşündüğümü söylüyrum dedim konuşmak istemiyorsan kapat telefonu dedi bende kapatırım konuşmayalım madem birdaha dedim kapat şu telefnu dedi bende kapadım. konuşma pazartesi günü akşam oldu. bu durumlarda hep ben ilk mesajı atar veya arardım. bazen iyi davranır bazen kız gibi kendini bikaç gün naza çekerdi. bu sefer birşey yapmayacağım ben onu aradım beyefendi bi temizlige kızdı diye saçmasapan konuştu. o atmalı değl mi mesajı veyaben mi haksızım.. bu olaydan sonra sinirden facebooktan sildim :/ o da dün beni engellemiş ama profil resmi beraber resmimiz ve ilişki durumu hala ilişkisi var.. ne yapacağım ben ye kızlar uzun oldu ama yardımcı olun lütfen..