Haksız mıyım ? İçim hiç rahat değil

Merkur deniz

Woman power🔥
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Mart 2022
319
301
53
31
Kızlar daha önce de annemin eşiyle ilgili konu açmıştım. Bilenler vardır belki, bebeğim ilk doğduğu gün öptü hemde 3 kere öpme dediğimde sus sen karışma dedi. Sonra ben panik atak geçirdim 1 ay sürekli ağlıyor, sinir krizi geçiriyordum lohusa kafası belki de…
Sonra bir çok kez uyardım oralı olmadı en sonunda görüşmemeye karar verdim. Eşim akşam işe gidiyorken yemeğe çağırdılar 2,3 kere gitmedim. Geçen hafta da doğum günümdü sadece kardeşimi çağırdım. Annem iki gün önce iftara çağırdı yine eşim işteydi. Gitmedim . Annem bana soğuk yapıyor ki kendisine dedim öpecekseniz gelmicem dedim ortalık hastalık kaynıyor kendileri de hasta hala şap şup sinirim bozuluyor. Şimdi bu konuda ben haksız mıyım? Kardeşim ve eşim haklı olduğumu söylüyor ama içim rahat değil .

Tabi ki haklısınız. Şu ara bir influenza salgını var, çok beter bir şey. Ben geçirdim, tat ve koku duyuma kadar kayboldu. Öksürükten kaburgalarım ağrıdı, boğazımın ağrısından yemek yiyemedim. Mahvoldum hastalıktan, bana bunu yapan virüs bebeğe ne yapar siz düşünün.
Babanız olsa hadi neyse derim, bir daha konuşun uyarın vs. derim de üveymiş zaten. Ben olsam umurumda olmaz, her türlü bebeğimi seçerim.

Çok çok çok haklısınız . Babannem yoğun bakıma alındi etrafındaki herkes hastaydı ama yaşlı oldugu için vücudu kaldirmadi . Hala hastanede yengem genç olmasına rağmen nefeste sıkıntı yaşamış . Başkalarına bakmayın

50 kere uyardım, öpecekseniz gelmeyeceğim bile dedim daha ne yapabilirim görüşmemekten başka.

Bende bundan korkuyorum biz hasta olsak hafif geçirebiliriz ama o daha küçük bi kere hasta oldu ne çektiğimi ben bilirim

Haklisiniz. Ayni sebepten lohusayken kayinvalidemle tartismistim. Uzerinden 12 sene gecti, birakin pisman olmayi, gecmise donup baktigimda gururla hatirliyorum. Civcivini korumuş bir deli tavuk gibi goruyorum kendimi :) ve oglum da bana hak veriyor, kendisini onemseyip o tartismadan cekinmedigim icin kendini kiymetli hissettigini farkediyorum. Bu zor doneminizde bir de kendinize bunu dusunmeyi yuk etmeyin. Daha kucucuk bebek, nasil baş etsin tuhaf tuhaf virüslerle, elbette koruyacaksiniz. Sevgiler.

Çok teşekkür ederim. Bazen haksızlık mı ediyorum diye düşünüyorum sonuçta bebeğimi seviyorlar diye ama ince düşünmüyorlar işte bebek hasta olur diye bu nasıl bir sevgi

Bebeğimin hafif burnu tıkansa bile o kadar zorlanıyorum ki, haklısınız.. Çocuk sizin çocuğunuz, doğru bulmasalar bile sizin dediğinize dikkat etmek zorundalar.. Annenizle tekrar konuşun, kardeşiniz konuşsun..

Haklısınız. Öpemezler.

Bebeğimin hafif burnu tıkansa bile o kadar zorlanıyorum ki, haklısınız.. Çocuk sizin çocuğunuz, doğru bulmasalar bile sizin dediğinize dikkat etmek zorundalar.. Annenizle tekrar konuşun, kardeşiniz konuşsun..
İnanın çok kere konuştum o gün geldiğinde kardeşime de anlattım adamın yüzüne karşı 50 kere söyledim yok bildiğini okuyor

İnanın çok kere konuştum o gün geldiğinde kardeşime de söyledim adamın yüzüne 50 kere söyledim.bildiğini okuyor

Düşüncesiz insanlardan nefret ediyorum.
Siz haklısınız sonuna kadar.
Gerekirse anneniz ile bir daha konuşursunuz, sebeplerinizi söylersiniz bir daha.
İster alınsınlar, ister kırılsınlar kendileri bilir, o bebiş hastalandığında en çok siz ağlayacaksınız.
Bırakın şimdi onlar ağlasın, sağlık herşeyden önemli.

Kiyamam ya, kucuk bebis
Ne gerek var sap sup opmeye, tabikide opmesin.
Annen neden soguk yapiyor, anlamasi lazim durumu

Minnacık bebeği hem de annesinin ikâzına rağmen , bir de 'sen karışma!' deyip öpmek nedir ?
Evlâdını, torununun sağlığını düşünüp, annenizin kocasını uyarması gerekirken, size soğuk yapması da ayrı saçmalık.

Yerden göğe kadar haklısınız. Geri adım atmayın sakın.

Kesinlikle bende böyle düşünüyorum ama kaç kere konuşsam da değişmez çünkü 50 kere anlatsam da 51. Kez adam bildiğini yapıyor dinlemiyor ki

Yok adam beyaza siyah desin annem onu savunur siz yanlış görmüşsünüzdür diye zaten torununu düşünse böyle yapmazdı

Anlamıyor maalesef hala adamı savunuyor ona göre ben pimpirikliyim. İkisi de ne var bunda diye düşünüyor
Anlamiyorlarsa en azindan saygi duysunlar.
Seni ve bebegini görmek istiyorlarsa, bu durumda engel oluyor madem, ozaman öpmesin, illa sevmek icin öpmekmi lazim.
Bu durum düzelmezse, bence kesinlikle uzak dur, icinde rahat olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…