Valla kızmayı bırak saçını başını yolabilirim. Eltimle bir sorunum yok şu an mesela düşünüyorum kocam bana 3 kere eltimin adıyla seslenecek. Allahım sinirden adamı yolucam şimdiEx aşkının ismi enişte ile aynı olabilirben de kızarım ya bana öyle yapılsa bilmiyorum kızarım
Böyle bir durum yok. Konuya yorum yaparsanız sevinirim.Kimse yazmamis yaffff, enistecimle delirmeceler
O da eşimle öyle aslında yani canımlı falan konuşurlar normalde de. Eşimle araları kötü değilken batmıyordu eşime.Kız kardeşiniz eşiyle olan samimiyetinize ne diyor ? Bu durumdan çok memnun olmasa gerek. Deprem zamanı siz deprem bölgesinde olduğunuz halde kardeşiniz sizi aramamıştı.
Kız kardeşiniz eşiyle olan samimiyetinize ne diyor ? Bu durumdan çok memnun olmasa gerek. Deprem zamanı siz deprem bölgesinde olduğunuz halde kardeşiniz sizi aramamıştı.
Enişte aşkı değil. Kardeşim üzülmesin diye inanınBu enişte aşkı niye
O kadar hadsiz bir yorum ki. Kardeşim de eşimle aynı muhabbette. Ben sadece kardeşim üzülmesin ilişkimiz bozulmasın diye hareket ediyorum. Sizi engelledim zaten.Belli niye aramadığı, kardeşinin niyeti bozduğunu anlamış uzak duruyor gariban ne yapsın
Ya senin ailen kocan değil mi kocanı üzüyorsun kadın!!!Enişte aşkı değil. Kardeşim üzülmesin diye inanın
Hadi 2 kardeş sizin ağzınızın ayarı yok; anneniz de mi hiç uyarmadı ?O da eşimle öyle aslında yani canımlı falan konuşurlar normalde de. Eşimle araları kötü değilken batmıyordu eşime.
Kardesiniz esine, sizin esinizin adiyla mi sesleniyor inatla???O kadar hadsiz bir yorum ki. Kardeşim de eşimle aynı muhabbette. Ben sadece kardeşim üzülmesin ilişkimiz bozulmasın diye hareket ediyorum. Sizi engelledim zaten.
Enişteye canım da denmez bana göre,diğeri daha beter tabii.Enişteye normalde de ismiyle mi hitap ediyorsun?Enişte desen adını sayıklamazsın bu kadar,kocana enişte diyemeyeceğine göre.Arkadaşlar merhaba. Daha önce de konu açmıştım eşimle eniştem pek anlaşamıyor diye. Şimdi eşim zorunda olmadıkça eniştemle iletişim kurmuyor (haklı sebepleri var) ben de destekliyorum zaten. Bayramda bir araya geldik bu arada. Ama ben konuşuyorum. Eşim Benden sadece ben haklı ve mesafeliyken canımlı cicimli olma dedi tamam dedim ama pek getiremedim yerine bir kaç defa canım falan dedim. Neyse eşim kardeşime anlatmamı falan söylememişti kendisi haksız duruma düşmesin diye, ama ben mevzuyu kardeşim üzülmesin diye ona da söylemedim bilmiyor yani. Böyle de eşim kızıyor. Esas tartışmamız şurdan çıktı, eşime annemlerin de yanında 3 farklı zaman diliminde eniştemin adıyla hitap ettim/seslendim. Ahmet eşimin adı örneğin ben Hüseyin dedim 3 kere. İlkinde dikkat et dedi kızdı ikinci de daha kızdı üçüncü de konuşmuyor benimle beni kendi ailene karşı da rezil ediyorsun bıktım falan dedi dün çok tartıştık. Kim haklı sizce bilmiyorum. Seninle evlendiğim güne lanet olsun arkamda duramıyorsun dedi bana, ben de ağır seyler söyledim. Hep ve sadece bu mevzudan tartışıyoruz hep bana kendini beni ezdiriyorsun rezil kepaze ediyorsun diyor, ben sadece ailemi de kırmak istemiyorum. Şu an konuşmuyor benimle. Konuşmaya çalıştım ama konuşmak istemiyorum diyor.
Evet hepimiz birbirimize ismimizle hitap ediyoruz. Eşim de kardeşime örneğin adı eda olsun edacım canım falan diyor yani. Kardeşim de hakeza aynı şekilde.Enişteye canım da denmez bana göre,diğeri daha beter tabii.Enişteye normalde de ismiyle mi hitap ediyorsun?Enişte desen adını sayıklamazsın bu kadar,kocana enişte diyemeyeceğine göre.
Hayır işte bu ipleri kopardı. Konuşmak bile istemiyor benimle.Kardesiniz esine, sizin esinizin adiyla mi sesleniyor inatla???
İyi geçinirsin hadi anlarım da enişte ismiyle seslenmek ne. Kardeşin emin ol salak değilEnişte aşkı değil. Kardeşim üzülmesin diye inanın
Kardeşim de eşime karşı aynı ama öyle bir durum. Ahmetse eşimin adı Ahmet ahmetcimİyi geçinirsin hadi anlarım da enişte ismiyle seslenmek ne. Kardeşin emin ol salak değil
nE?eşime annemlerin de yanında 3 farklı zaman diliminde eniştemin adıyla hitap ettim/seslendim.