Haksız mıyım? Eş-Aile

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ailecek enişteci olmanızı neye borçlusunuz
Hadi babasının diğer damadın ismiyle seslenmesi anlaşılabilir. Diğer damat daha sık geliyordur, daha fazla zaman geçiriyorlardır. Otomatik olarak ağzından çıkmıştır adamın.

Bir insana karısının/ kocasının, isimler hiç benzememesine rağmen ( konu sahibinin örnek verdiği isimler: Ahmet - Hüseyin ) eniştesinin/ yengesinin adıyla seslenmesi çok tuhaf.

Öyle değil de 12-13 senedir evin içinde ondan sanırım bir de annemler hep aman kardeşin üzülmesin sıkıntı olmasın modunda oldular
Kocanın arkasında durmuyorsun kocana eniştenin adıyla sesleniyorsun kocan rahatsız olmasına rağmen canımlı cicimli oluyorsun. Diyecek bir şey yok.

Kocanın arkasında durmuyorsun kocana eniştenin adıyla sesleniyorsun kocan rahatsız olmasına rağmen canımlı cicimli oluyorsun. Diyecek bir şey yok.
Diyecek çok şey var da konu sahibine değil, eşine söylenmeli. Onun da kafasına dank etmiştir inşallah sonunda.

Evet bunun farkındayım ben de ama atsan atılmaz satsan satılmaz gibi vicdan yapıyorum
Ne demek atsan atılmaz ya aynı kocam gibi konuştun şu an cinlerim tepeme çıktı. Senin yuvan dağılıyor kızım kendine gel. Bu kadar ailene düşkünsen neden evlenip adamın başını yaktın ya öyle bi dünya yok arkadaşlar. Sırf isteğiniz dışında sizi dünyaya getirdi diye kan bağınız var diye insanların her yaptığını sindirmek ve onlara yaranmaya çalışmak zorunda değilsiniz! Kendi seçtiğiniz ailenizi mahvediyorsunuz!

Hadi babasının diğer damadın ismiyle seslenmesi anlaşılabilir. Diğer damat daha sık geliyordur, daha fazla zaman geçiriyorlardır. Otomatik olarak ağzından çıkmıştır adamın.

Bir insana karısının/ kocasının, isimler hiç benzememesine rağmen ( konu sahibinin örnek verdiği isimler: Ahmet - Hüseyin ) eniştesinin/ yengesinin adıyla seslenmesi çok tuhaf.
Benim bir arkadaşım vardı özellikle eşinin sevmediği şeyleri yapardı. Neymiş kıskanması hoşuna gidiyormuş. Sonunda adam bunu şak diye boşadı. Sonu bildiğiniz hikaye. Burda bilerek yapılan durumlar var. Sonu da benzer bitecek gibi duruyor.

Benim bir arkadaşım vardı özellikle eşinin sevmediği şeyleri yapardı. Neymiş kıskanması hoşuna gidiyormuş. Sonunda adam bunu şak diye boşadı. Sonu bildiğiniz hikaye. Burda bilerek yapılan durumlar var. Sonu da benzer bitecek gibi duruyor.
Bilerek yapmıyorum ama zaten eşim çok soğuk iğrenerek bakıyor bana

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X