Hakkını helal etmeyen koca.

10 sayfanın hepsini okuyamadığım için tekrar olacaksa affola:)
Kızına bakan bakıcıyla konuşsan da sizin evde baksa.
Normalde verdiğinden biraz daha fazla versen ve size iki kap yemek yapsa.
İki günde bir süpürse silse falan?

Belliki eşinin gönlü yok ev işi görmekte..
Sen kendini düşün, işlerini nasıl hafifletirsin ona bak.
Boş yere eşinle didişmeye harcama enerjini..

Kadının 3 yaşlarında bebeği var. Gelmez. Sabah ben 7 de kizi birakiyorum daha gozunu açamıyor. Eve gelmek için başkan kadınlar yarım güne 800 istedi hiçbir iş yapmaksizin

Kadının 3 yaşlarında bebeği var. Gelmez. Sabah ben 7 de kizi birakiyorum daha gozunu açamıyor. Eve gelmek için başkan kadınlar yarım güne 800 istedi hiçbir iş yapmaksizin
Sen bi çıtlat kadına.
Belki ufak tefek iş arayan bi tanıdığı falan vardır.
Uygun fiyata temizliğe gelmeyi kabul eder.

Valla ben olsam işten çıkarım evime çocuğuma bakarım.o da tek başına Çalışsın da anlasın senin hakkını.bu kocalar çok yüz veriyorsunuz.

Tüm bu eziyeti 400 tl borç içinde mi katlanıyorsunuz

Niye kend8ni bu kadar yipratiyorsunki hem evin maddi durumuna yardimci omup hem cocugun hem ew isleri super kadin olacam diye kendi hayatini kole izauraya cevirme bacim sana madalya takmazlar birak biraz oldugu kadar ew dagildiysa dagildi bunlar icin bi oncelim sirasi yap seninkide can daginikligi ew iainide son siraya koy allah isini kolaylastirsin

Valla asgari ücrete çalışıyorsanız çıkın işten 500 çocuk temizlik için birini tutsanız en kötü günlüğü 100 tlden gelir ayda 400 yapar değmez çalışmanıza. Ayrıca istediğiniz kadar tecrübeniz olsun özel sektörde iyi bir üniversite mezunu değilseniz kimse size düzgün maaş vermez. Kocanız yardım etmiyorsa çıkın işten keyfinize bakın

Ağlayıp üzülme ya kavga sırasında kelime hazineleri dar olduğu için böyle saçma sapan konuşuyor erkekler işte
Ne takiyorsun da onun istediğini ya piyorsun bırak ne derse desin sen devam et

Iste erkekler böyle mal. Ya gercekten sogudum arkadas suan evli olsam buradakileri okuduktan sonra kendi kocama iki tokat atardim. Onun şahsında butun kk nin intikamini alirdim erkeklerden

Kesinlikle katiliyorum siz cikin isten o evi gecindirsin bakalim

Ayy valla bilemedimki canım ne garip bir insan eşinde ne demek eski kız arkadasından helallık istemeler falan yalan valla eskiler aklına gelmiştir sizinlede sorunları varya ikinizi düşünmüştür o daha agır basıp onunla konusmak istemiştir helallık filan bahane.

O zaman da vay efendim ben çalışıyorum sen yiyorsun ev temiz yemekler harika ama ben hakkımı helal etmiyorum der beyzade!!
AyNen. Benim bundan hayrim dokunmaz bu lafından sonra kendime ve kizima harcarim. Ayrıca işten çık diyen arkadaşlar olmuş. Kimse 4 duvar arasında ne yaşanıyor bilemez. Ben çalışmadan kızım ve ben daha çok eziliuoruz

Valla canim Allah yardimcin olsun. Dışarda çalış, evde gel temizlik yap, paşa anasinin evinde yesin karısına bir tabak yemek getirmesin, bide faceden helallik ayaklarına yatsın Ohh ne alaaaa. Ben olsam burnundan getiririm isterse kapı önüne koysun. Bu dünyaya eziyet cekmeyemi geldin. En kötü tut bi temizlikci temizlesin evini. Kocandan bir şey bekleme bence adamın dünya afedersin seyinde değil.

Biz kadınlar enayi oldukça bu kendini bir nimet sanan öküzler daha çoook şımarır.
Neden hakkını helal etmiyormuş ne yapmışsın sen ona sormadın mı? "asıl ben sana helal etmiyorum" deyip geç

Şimdi ekonomik özgürlük diyeceksiniz, ayaklarım yere bassın, muhtaç olmayayım diyeceksiniz ama ben böyle durumlarda işten çık, evine çocuğuna özen göster, borç borç diye o debelensin anlasın diyorum

Ben de çalışıyorum ama eşim böyle öküzlükler yapsa hiç bakmam gözünün yaşına..

Çok moralim bozuk kızlar. ınanın çok köy uyum şu an. Ben onun için 17 saat gurbete kalktım geldim. Onun yapt8g8na bak. Burada kimsem yok derdimi paylaşacağı. Bi esim var o da bana sirt cevirmis durumda. Ssil bana bunlari yasattigi icin ona haram olsun hakkım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…