Hakkını helal etmeyen koca.

Hak hukuku bilen kişi zaten eşini üzmez,
Eminseniz bende etmiyorum dersiniz.
HA BU ARADA eve gerçekten yardımcı olmuyorsa sizde yapmayın görsün bakalım üzerinizdeki yükü.
Aynı şekilde bende çalışıyorum 1.sınıfa giden oğlum var geldikten sonra ona yardımcı oluyorum sizin yorgunluğunuz beni anlatıyor şuanda .Kolaylıkla r dilerim.

Sıkıntı yapma. Olmayan hakkını helal etse ne olur, etmese ne olur. Ölürmüş bildiğin. Ayrıca o eski sevgili olayında da bariz seni kandırmış.

evladın senin paranla büyüyor resmen.o senin ve evladının rızkınız keserek kimin hakkını kime haram ediyor çok komik.benim kocama da böyle öğretmişler.Allahtan 2-3 kuruşluk doğalgaz su elektriği ödüyorda evli olduğunu hatırlıyor.ne yazıkki bazı erkekler grı zekalılıkta rakip tanımıyorlar.

Tabi ki çalışmanız daha iyi ama o lafına işi bırakıp hadi sen bak madem eve adam gibi denilmesi normal,

ben zaten esine is yemek bulasik konusunda yardim eden erkek hic duymadim malesef yaoan var mi var ama istiata bence o da bize dusmedi...
sen cocugunu bakiciya vermissinya o bakici hem evine gekip baksa cocuguna hem de iki uc haftada bir temizligini yapsa sen de kurtulursun temizlikten..
ayrica esinin helalik iatemek icin eski sevgilisini aratmasini ben yemedim....
gunahini almak istemem sen inanmissan esine sorun yok ama bana sacma geldi
helallik isteyrcek baska birini bulamamis mi da...
hadi helallik isteyecek kadar hassas biri madem sana niye hakkini haram ediyo bi de karisisin
seni is yerin de cok yipratmis cok kiziyorum zaten su ozel sektorlere erkeklere calissin onlara evde durmak yaramiyo da kadinlara ne demek sadece pazar tatili ya coluga cocuga bakiyo yemek yapiyo ise gisiyo ya bari 2 gun tatil verseler
nefret ediyorum ozel sirketten

Şirket konusuna girsek 3 gün 3 gece yazarım. Aklıma mukayyet olayım başka birşey istemiyorum artik

Şirket konusuna girsek 3 gün 3 gece yazarım. Aklıma mukayyet olayım başka birşey istemiyorum artik
ben de yasadim ozel sirket cook zor...
Ama su da bi gercek ki Türk erkeklerinin ev isi yapani karisina yardim edeni binde bir malesef...
halbuki kadinin kocasina ettigi hizmet bi zorunluluk degil bi "lütuf"bunu bilmiyolar Peygamberimiz demis hatta

sen de birak evi haftada bir temizlemeyiver iki uc haftada bir bi yardimci bul kendine maddi durumun yoksa da ayda bir gelsin dipli koseli temizlesin
sen de her hafta bi saat soyle ustunden bi supur toz moz gitsin diplu koseli yapma
bisver ev biraz pis kalsin cocugunla vakit gecir kocani da Allah a havale et cocugunla gez dolas temizlik yapcagin saatlerde onunka oyunlar oyna emijim seni cok ozluyodur cocugunda annesi calisan cocuklar anneye hasret buyuyor malesef...
ama bizim kaderimiz bu galiba cocuk icin mecbur calisiyoruz
bende calisiyordum cocugum yok ama biraktim cok yipratti beni bende yeter dedim kpss hazirlaniyorum
kazanamazsam tekrar ozele devam malesef ...

ben bir de şuna takıldım, kendi annesinde yemiş içmiş karnını doyurmuş, size de gelirken kendinize dürüm alın diyor,insan bir tabak da olsa size de yemek getiriri annesinden, annesi de mi hiç düşünmez böyle şeyleri

ben bir de şuna takıldım, kendi annesinde yemiş içmiş karnını doyurmuş, size de gelirken kendinize dürüm alın diyor,insan bir tabak da olsa size de yemek getiriri annesinden, annesi de mi hiç düşünmez böyle şeyleri

Ben de çocuğa üzüldüm aslında.
sabah 7de işe gidip 12 saat sonra eve gelen bir anne
gelir gelmez yemek bulaşık olur sana 9-10
e bu çocuk taş çatlasa 11de uyur.
pazar günü de temizlik ütü
anneyi bile göremiyor garibim.
umarım ilerde psikolojik sıkıntılarınız olmaz.
kendi akıl ve vücut sağlığınız ve çocuğunuz için çıkın işten bence.

Burada bizimle paylaş canım,biz seni dinleriz.Ayrıca o ne düşünüyor biliyormusun,ben söyledim,geçti gitti,amman ne kadar da uzatıyor.Onun deyip unuttuğu bir kıytırık laf için kendini üzme,saçmalama istersen der gibi bak,ve işine dön.Gül konuş çocuğunla,tüm dünyan o değil,bunu anlasın...

A
Allah razı olsun hepinizden bana destek oldunuz. Inanın kalbim çatlayacak gibi oluyor ama dayanmak zorundayim

Allah biliyor nasıl özlüyor. Anne saat sabah 5 e kur telefonu gitmeden seni biraz göreyim diyor

Ne hakkı kalmışki üstünde ah hayat!

Dokuz ay karnında mi?taşımış yoksa sütünü mu?emzirmis!
Tmm de alacaklı olursun ne güzel işte iki sevap alacağım oldu de ve totonu dön yat!bacim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…