Hakkını helal etmeyen koca.

Aslinda siz sabahtan aksama kadar calisiyorsunz sizin onda hakkiniz var. Dinimiz acisindan da bu boyledir erkek karisina ailesine bakmak zorunda kadin calismak zorunda degil dinene de ama siz sirf yardimci olmak icin yogun bir iste calisiyormussunz. Asıl siz haram edin hakkiniizi ona o size etmiyorsa siz hic etmeyin

Yazlığa gelen misafirleri gittikten sonra "yediler,içtiler o kadar insan bir kg domates almaz mı" deyip dedikosunu yaptıktan sonra "yedirdim o kadar helali hoş olsun" diyeni gördüm :)) Gönülden denmedikten sonra anlamı olmadığını düşünüyorum ne de olsa, "Allah kalplerdekini bilir"..

Kv ve Kp ile bende hesaplaşacağım huzur-u mahşerde o günü beklesinler

Temizlik,yemek ve ona vakit ayirmanizi istiyorsa, isten cikiverin.
Ek ise mi giriyor napiyorsa yapsin beyfendi..
O zaman anlar degerinizi!

Çıkın işten. Ek iş yapıp geçindirsin bir zahmet. Çocuğunuza da bol bol vakit kalır temizliğe de.

bi şey diyim mi bu adam hakka inandığına göre müslüman. bir müslüman erkek, karısı çok zengin olsa bile kadın vermedikçe karısının parasını yiyemez. kadın ev işinden sorumlu değildir. sorumluluk iki kişinindir.açsın kitabı okusun. inanmazsa hocalara sorsun.
asıl sen hakkını helal etmezsen cehenneme zümeraa.

edit: konu helallik olduğu için din konusuna girilmiştir. biline

Barışınca helalleşin olsn bitsin..
erkekler bazen laflarının nereye gideceğini bilmezler.
bu eski arkadaşından helallik almak içn eklediği yalanına inanmamışndr umarım. Çok saçma bi bahane olmuş.

Ev işine cumartesi günü içn bi temzlikçi bulsanız o kadar rahat edersinz ki... parasını kendi kazancınzdan ödersiniz .. ailece daha bol vakit geçirirsinz..

Sağolun arkadaşlar tek tek cevap yazdiniz. Bunu kendimi ovmek icin söylemiyorum ama eşimden her konu da daha iyiyim. O da bunun farkında. Maddi anlamda bize yetemediginin de farkında. O sözleri vicdanen rahatsizligindan mi diyeyim ezikliginden mi bilemem ama canımı yakmak için söylüyor. Ev işi ne yetisemiyorsan işten çık diyor. Bunu niye diyor ona maddi anlamda muhtaç olayım eline bakayım o da eksikliğini o şekilde kapatsin diye söylüyor. Çünkü ise girdiğinden beri istediği mı alabiliyorum 20 tl nin üstünu getirmiyorum. Şimdiye kadar ben ona muhtactim maddi olarak şimdi o bana. Ve o kadar aptal ki o evin işini yap diyorsam sana para veriyorum da ondan yap diyorum gibi algılıyor. Oysa akşama kadar calisip eve gelince ev işi yapan erkekleri insan olarak görmüyor.yetisme tarzı çok farklı.

Ekleme değil sadece bakmış. Ama tabi boyle bile olsa ben yutmadim o ayri

Ben ona yapacağımı biliyorum. Bu ay kredi kartindan harcama yapmistim yani Maaşı mi alinca kendim odeyecektim. Simdi odemeyecegim. Akli basina gelsin. Madem haram ediyorsa bari bi hakki gecsin de onu haram etsin. Bugüne kadar bana bi çöp almış değil. Alıştı rahatlığa. Ben ufak tefek para getirecek seyler bulup kizin ve kendimin ihtiyaçlarını alıyordum kozmetik giyim kuaför filan.

Hakkını helal etme veya etmeme öyle bir şey değil. Oh ne güzel gelen geçen birbirine hakkını helal etmiyor.
Böyle bir cümle kurabilmesi için önce ortada kul hakkına giren bir durum olması lazım ki ben göremedim yazdıklarınızdan.
Bunu ağzına sakız etmesi çok gereksiz.

Ekleme değil sadece bakmış. Ama tabi boyle bile olsa ben yutmadim o ayri
Bari merak ettim öylesine baktım dese daha yaratıcı olurmuş
Kendinizi üzmeyin. Bnde eşimle her büyük kavgada helal etmemeler havada uçuşur snra o günün akşamına pişman olup helallik alıp barışırz. Bizmki biraz sıradanlaştı. Siz baştan tedbirini alın normalleşmesin.
Kavga etmeyin ama kolay affetmeyinde..
Temizlik konusunda işden çıkın yada kendi maaşınıza bi temzlikçi tutun. Kendinize ailenize zaman ayırın.
Bn bütün gün evdeyim yinede zor yetiştiriyorum . Allah yardmcn olsn

Işte.... bugün bi arkadaş yazmış balık bir sürü yumurta yapar sesi çıkmaz tavuk bir yumurta için ortalığı ayağa kaldırır diye. Çok haklı yani

Şimdi anlaşıldı.O zaman kırılma,aldırış etme,modunu düşürme...İşine devam et,keyfine bak...Üzüldüğünü görürse artırarak devam eder bence...Kendi dünyanda devam et.İşinde yarın bir gün iyi yerlere geleceksin, o da bundan korkuyor...

Yemin ederim aynen öyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…