- 13 Eylül 2015
- 21.888
- 68.762
- 598
- Konu Sahibi jjjjjjjjqqqqqqqqzzzz
-
Televizyonda kanser hastası bir teyzeyle konuşuyorlardı.Eşini tutabilene aşkolsun,ben her işi yapıyorum,buna da bakıyorum,napıcan kader filan.İyi de ona kadar yemek yapmak zorunda değilsin ki. Sadece kızınla kendine kadar yap, yaptığını bitir, yemek yok de. Ütüsünü çamaşırını falan da yapma, görsün bakalım kim temizlik yapıyormuş gibi yapmıyormus. Erkeklere yaranılmaz, her şeyi sen yaparsın, onlar yapmış gibi davranırlar. Sonrada kendini bilmezliklerinden Hakkımı helal etmiyorum derler. Ama düşünmezler ki kimin hakkı var asıl.
+1 dikkate alın bu yorumu konu sahibi.Hakkımı helal etmediğim kişiler var ancak bunlarla hiç bir şekilde görüşmüyorum, evladıma dokunan kötülük yapmıştı bana
Eşiniz hakkını helal etmediği kişiyle neden hala evli??
Ve siz neden ağlıyorsunuz?
İşten çıkıp çocuğunuza kendiniz bakın siz evde olduğunuz için ev işlerine de daha rahat yetişirsiniz
Eşiniz de evin ERKEĞİ olarak borçlarını ödesin madem.
Süper. En güzelini siz yapiyorsunuzAman etmezsen etme de :)
Umursamayin, temizlik için kadin tutun gitsin.
O laftan sonra bırakın siz her şeyi düşünmeyi, gördüğünüz gibi yaranilmiyor.
Canınızın kıymetini bilin.
Şuan evimi resmen b... götürüyor.
Eşim sabah beridir gözümün içine bakıyor süpürge yapayım diye.
Baktım Paşanın canı gezmek istiyor hazırlandım arabaya atladik geziyoruz.
Ee diyor temizlik n'olacak ?
Dedim dönünce yaparız ajhdjabdhahd
Yemin ederim şu halde hüküm seçim.Televizyonda kanser hastası bir teyzeyle konuşuyorlardı.Eşini tutabilene aşkolsun,ben her işi yapıyorum,buna da bakıyorum,napıcan kader filan.
Adam çıktı,dediler ki iyi bak,eşin yapıyormış işleri,yaptı ya,2 3 kere soba yakmışlığı var dedi boynunu bükerek.
Bir iş yapsalar marsa gittik sanır erkek milleti,hani balıklar milyonlarca yumurtlar,sesi çıkmaz,tavuk 1 tane için ortalığı ayağa kaldırır,o hesap...
Onun amacı benim canımı yakmak yoksa allah daha iyi bilir kimin hakkı kimden çok. Gecen sene aynısını yaptı. Sonra yalvardı hakkımı helal ediyorum ne olur kusme diye. Beyin gelişimi tamamlanmamış onun+1 dikkate alın bu yorumu konu sahibi.
Onun amacı benim canımı yakmak yoksa allah daha iyi bilir kimin hakkı kimden çok. Gecen sene aynısını yaptı. Sonra yalvardı hakkımı helal ediyorum ne olur kusme diye. Beyin gelişimi tamamlanmamış onun
Onun amacı benim canımı yakmak yoksa allah daha iyi bilir kimin hakkı kimden çok. Gecen sene aynısını yaptı. Sonra yalvardı hakkımı helal ediyorum ne olur kusme diye. Beyin gelişimi tamamlanmamış onun
Akli selim insan boyle durumlarda o kocayi kapinin onune koyar. Hem bir isin ucundan tutmayacak,anasina gidip yiyip icip micip oturacak,siz gelmeden kendine yemek ayarla diye de haber edecek yuzsuz, ustune de hakkini(hangi haksa o) helal etmeyecekakliselim bi insan bu durumda ne yapar
Temizlik ve yemeği eşiniz mi yapıyor?Ustune ustluk diyor ki sen bir aydir temizlik mibyapiyorsun hrr zaman yemegi temizligi ben yapiyorum diyor
Temizlik ve yemeği eşiniz mi yapıyor?Ustune ustluk diyor ki sen bir aydir temizlik mibyapiyorsun hrr zaman yemegi temizligi ben yapiyorum diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?