• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hakkımda iftira dolanıyormuş. Cok yıkıcı.

macintosh

Oluruna bırak, her neyse geçer...
Kayıtlı Üye
11 Mart 2015
273
193
33
Bir bucuk yil oldu pisligin birinden bosandigim. Hala o Allahin cezasinin bana yasattiklarini unutamadim; emeklerime, fedakarliklarima hala gizli gizli agliyorum. Gunduz gucluyu, gece acizi oynuyorum kendi kendime. Hayatimda biri de olmadi bu sure icinde, is de bulamadim. Belki de bu bosluktan surekli "gecmis modda" yasiyorum hayatimi.
Unutttum, oh be huzur varmis desem de aslinda, birilerinden "pismanlik, derbederlik" haberleri almak istiyorum. Kiymetimi anlar, cok buyuk haksizlik ettigini dert yanar birilerine diye bekliyorum. Geri donus olmasini istedigimden degil bu tabi ki.
Boyle haberler almak bir yana, yaratik benimle ilgili millete yalan iftiralar soyluyormus.
Buna cocuk dogurmak icin kendimi yirttim. Agri kesici bile almadim aylarca, hamile kalirsam diye. Aylarca folik asit ictim, her ay adet olduguma uzuldum.kac kez reglim gecikti diye bi heyecan bekledim, evde test yaptim, hastaneye kan testi yaptirdim. Cocuk odasi planini, calisirken kime baktiracagimi, adini, evde termostati cocuk odasi yapariz diye sectigim odaya kadar ne biliyim her ayrintiyi dusundum, onunla paylastim,konustuk. Malesef stresli bir evlilik yasadigim icin (son iki yildir siddetle cocuk icin ugrasmistim) bir dusugum oldu.
Soruyorum size: simdi bu .ok yiyen ne sebeple " benim cocuk aldirdigimi" soyler? Biri ondan aldirdigimi, biri baskasindan aldirdigimi soyledi.
Kafayi yemek uzereyim.
Bir hafta icinde bu iki haberi ve eski kayinvalidemin kurtulduk diye yasin okuttugunu ogrendim.( bi abisi daha bosanmis bizden sonra da, iki gelinden de kurtulduk, oh ogullarimla oturuyorum diye)
Tam iki yildir cehennem yasiyorum sanki
ne zaman bitecek, cok bitkinim.

Kuyruk acisi zor demek ki Allaha havale et senle uğrasiyorsa muhtemelen siçratip iletisim kurmak amaci okuttuğu dualar karsidan göreni güldürür bile kendi hallerine yansinlar o kadar iyi niyetli olsalar oh olsun demez yikilan yuvalarda cok derin üzülürlerdi insani olarak vicdan sahibi olsalardi eğer dava aç iftiralardan eminsen hakkini ara canim yoksa susmazlar çirkef çirkeftir değismez.

Sana bu haberi iletenlerden uzak dur. Hiç iyi niyetli insanlar değiller bu lafları taşıyanlar her kimse. Lütfen kimseye fırsat verme eski eşin ve ailesi hakkında konuşmaya, ilgilenmiyorum benim o kişilerle bir bağım kalmadı de kestir at.

1 sene olmuş toparlanmanız için aslında yeterli bir zaman gibi duruyor uzaktan ama onlardan haber aldığınız için de süreç uzamış olabilir.

En kısa sürede içinize sinen bir iş bulur konuyu da içinizde tamamen kapatırsınız inşallah

Siz de helva yapıp dağıtın.ne aşağılık insanlardan kurtuldunuz şükredin
Gercekten anlayamiyorum, kotu muamele goren benim, annemi babami ardarda kaybeden benim, bu uzuntunun uzerine bosanma davasi cikarip bir darbe daha yiyen benim, ailesinden kimseyeen ufak saygisizlik yapmis degilim, evim ve isim arasinda ailem icin cirpinan benim. Yahu bu neyin kafasi, bu neyin derdi yok dusunuyorum, tasiniyorum aklim almiyor. Uzulmeyeyim diyorum olmuyor.

Verilmiş sadakan varmış. Ne okutursa okutsunlar isterse hatim yapsın. Siz kendinize güvenin yeter. Allah bilsin gerceği. İlgilenmeyin karşı tarafla. Oyalanacak bir şeyler bulun. Yazik etmeyin bu tarz insanları kafaya takarak kendinize. Bu dünyanın üstü varsa altıda var.

Maalesef insanlar kötü
Ve kendi kötülüklerini kapatmak için iyilere çamur atıyorlar:(
İki oğlu da boşandıysa sorun sizce gelinlerdemi ???
Kurtulduğunuza şükredin
Ve kulaklarınozı tıkayın
Oyle diyorum, duyma onemseme! Gunduz tammiyi idare ediyorum, dalga geciyorum, mumkun degilligi ispatliyorum esprilerle. Ama gece nefesim hala kesilebiliyor.

Oyle diyorum, duyma onemseme! Gunduz tammiyi idare ediyorum, dalga geciyorum, mumkun degilligi ispatliyorum esprilerle. Ama gece nefesim hala kesilebiliyor.
Kesilmesin canım aksine hep şükret
Gerçek yüzlerini gördün
Rabbim daha kötüsünden korumuş ki bebeğiniz olmamış
İnşallah karşına ahlaklı seni mutlu edecek birisi çıkar

Bir bucuk yil oldu pisligin birinden bosandigim. Hala o Allahin cezasinin bana yasattiklarini unutamadim; emeklerime, fedakarliklarima hala gizli gizli agliyorum. Gunduz gucluyu, gece acizi oynuyorum kendi kendime. Hayatimda biri de olmadi bu sure icinde, is de bulamadim. Belki de bu bosluktan surekli "gecmis modda" yasiyorum hayatimi.
Unutttum, oh be huzur varmis desem de aslinda, birilerinden "pismanlik, derbederlik" haberleri almak istiyorum. Kiymetimi anlar, cok buyuk haksizlik ettigini dert yanar birilerine diye bekliyorum. Geri donus olmasini istedigimden degil bu tabi ki.
Boyle haberler almak bir yana, yaratik benimle ilgili millete yalan iftiralar soyluyormus.
Buna cocuk dogurmak icin kendimi yirttim. Agri kesici bile almadim aylarca, hamile kalirsam diye. Aylarca folik asit ictim, her ay adet olduguma uzuldum.kac kez reglim gecikti diye bi heyecan bekledim, evde test yaptim, hastaneye kan testi yaptirdim. Cocuk odasi planini, calisirken kime baktiracagimi, adini, evde termostati cocuk odasi yapariz diye sectigim odaya kadar ne biliyim her ayrintiyi dusundum, onunla paylastim,konustuk. Malesef stresli bir evlilik yasadigim icin (son iki yildir siddetle cocuk icin ugrasmistim) bir dusugum oldu.
Soruyorum size: simdi bu .ok yiyen ne sebeple " benim cocuk aldirdigimi" soyler? Biri ondan aldirdigimi, biri baskasindan aldirdigimi soyledi.
Kafayi yemek uzereyim.
Bir hafta icinde bu iki haberi ve eski kayinvalidemin kurtulduk diye yasin okuttugunu ogrendim.( bi abisi daha bosanmis bizden sonra da, iki gelinden de kurtulduk, oh ogullarimla oturuyorum diye)
Tam iki yildir cehennem yasiyorum sanki
ne zaman bitecek, cok bitkinim.

Alsın oğullarını turşu küpüne bassın.
Boşanan bir sen olsan sorgulayacaktım ama iki kardeş birden boşanıyorsa aileleri çok baskın demektir..
İstedikleri şeyi söylesinler senin üzülmen için saçmalıyor tuzağına düşme! Sen elinden geleni yapmışsın oda farkında. O Bilmiyorsa bile Allah biliyor.. Allaha havale et sana laf getirenlere de çok itibar etme..

Sana bu haberi iletenlerden uzak dur. Hiç iyi niyetli insanlar değiller bu lafları taşıyanlar her kimse. Lütfen kimseye fırsat verme eski eşin ve ailesi hakkında konuşmaya, ilgilenmiyorum benim o kişilerle bir bağım kalmadı de kestir at.

1 sene olmuş toparlanmanız için aslında yeterli bir zaman gibi duruyor uzaktan ama onlardan haber aldığınız için de süreç uzamış olabilir.

En kısa sürede içinize sinen bir iş bulur konuyu da içinizde tamamen kapatırsınız inşallah
Evet, bu haberlerin hepsini ne ilginc tesaduf ki gecen hafta aldim. Alana kadar da cok daha iyiydim.su an cook geriye gittim aniden. Toparlandim sanarken yine basladim dunyayi,insanligi, adaleti sorgulamaya.
Haklisiniz, aslinda onunla ilgili pek arkadasim yok zaten ama kendi arkadaslarimi sokakta gorup demis,birine de mesaj atmis.

Allah ona öyle bir kadın nasip eder ki ,çocuk hiç sevmeyen sürekli kürtaj olan,o zaman aklı başına gelir.
Ya da o tarz bir musibet.
Böyle iftiraları Allah kimsenin yanına bırakmaz,size yaşattığı bu psikoloji bile ona yeter,pislik.
Sizinle bu tarz dedikoduları konuşanla da görüşmeyin,dost değil onlar düşman resmen.

Verilmiş sadakan varmış. Ne okutursa okutsunlar isterse hatim yapsın. Siz kendinize güvenin yeter. Allah bilsin gerceği. İlgilenmeyin karşı tarafla. Oyalanacak bir şeyler bulun. Yazik etmeyin bu tarz insanları kafaya takarak kendinize. Bu dünyanın üstü varsa altıda var.
Tesekkur ederim. Inanin surekli muhasebe yaparim, acaba biri kirildi mi benim yuzumden diye. Iyi olmak istiyorum ve gercekten bunun icin yasiyorum. Elimde ne varsa paylasiyorum en nazik yollarla.maddi manevi.
Kim niye benim.kotulugumu istesin ki diyorum? Neden bulamiyorum. Ama donen dolap da ne ki vallahi beynim almiyor.
Cok uzulmekten bi turlu kurtulamiyorum. Sureklu kendimi mesgul ediyorum. Hep bi kursta egitimdeyim, gunduz hep bi arkadas planim.var. ama gece yalnizim iste. Uyumuyorum su saatte.

Maalesef insanlar kötü
Ve kendi kötülüklerini kapatmak için iyilere çamur atıyorlar:(
İki oğlu da boşandıysa sorun sizce gelinlerdemi ???
Kurtulduğunuza şükredin
Ve kulaklarınozı tıkayın
Iki degil de bes oglu var ikisi ikincide evli,biri ucuncude, biri ikinciden yeni bosandi, en kucugu de benimkiydi iste. Ana baba da bosanmak uzere 70inde.
Bes parmagin besi bir olmaz diyerek kendimi ikna etmistim. Ama armut dibine dusermis.

Iki degil de bes oglu var ikisi ikincide evli,biri ucuncude, biri ikinciden yeni bosandi, en kucugu de benimkiydi iste. Ana baba da bosanmak uzere 70inde.
Bes parmagin besi bir olmaz diyerek kendimi ikna etmistim. Ama armut dibine dusermis.
Ooo siz harbi kurtulmuşsunuz bide üzülüyormusunuz
Yapmayın yahu gidin şükür namazı kılın
Rabbim en güzelleriylr karşılaştırsın sizi

Kesilmesin canım aksine hep şükret
Gerçek yüzlerini gördün
Rabbim daha kötüsünden korumuş ki bebeğiniz olmamış
İnşallah karşına ahlaklı seni mutlu edecek birisi çıkar
Evet iyi ki olmamis cocugum ondan. hep dua ettim Allahima bana hayirliysa nasip et, degilse etme dedim. Etrafimda yasitlarim dogurdukca ic cektim hep..simdi iyi ki olmamus diye sukrediyorum. Yasim baya ilerledi ama nasip bundan sonrasi.

Allah ona öyle bir kadın nasip eder ki ,çocuk hiç sevmeyen sürekli kürtaj olan,o zaman aklı başına gelir.
Ya da o tarz bir musibet.
Böyle iftiraları Allah kimsenin yanına bırakmaz,size yaşattığı bu psikoloji bile ona yeter,pislik.
Sizinle bu tarz dedikoduları konuşanla da görüşmeyin,dost değil onlar düşman resmen.
Amin. Hem bu dunyada hem ahirette Allah zerre hakkimin, gozyasimin hesabini birakmasin onlarda.

Back