- 9 Ağustos 2014
- 998
- 887
- 44
-
- Konu Sahibi PelushPrenses
amin canım amin Allah sizede doğru yolu tez vakitte göstersin ..illa bu durum değil karakterim karakterim diyorsunuz beni de "kendinizce" karaktersiz yapıyorsunuz ya Allah size hep böyle sınavların kolaylarını nasip etsin diyorum..
sen bizle eğleniyormusun.
Bende normalde assla onaylamam dün bunu konustuk neden aşırı yanlış bişey gibi gelmiyor sana cevap vermem acaba dedim sonra cevap olarak şunu bulduk biz ilkokulda da birbirimize aşıktık lisede ünvde de ikiimiz de birbirimizin duygularından tamamen eminiz ve bilmiyorum gene de yanlııştı biliyorum o yuzden kestim dün zaten
ama biz farkındayız. işte fark bu:)Öyle zannediyorda farkında değil daha..
arsızlığın diz boyu maşallah!!bu enn iyi yorumdu bravo
yaşasın en iyi yorum ödülünü kaptımbu enn iyi yorumdu bravo
beni daha önce de defalarca aradı ben asla açmadım. Bneim olacağımı bildiğim ortamlara gelir görürüm diye ben merhaba der geçerim o da insanlar anlamasın diye ama dün niye olduğunu biilmiyorum telefonu açtım hataydıGörüşmüşsün zaten.İlla yüzyüze gelmek gerekmiyor.Bir kez iptal olur iki kez iptal olur her telefon görüşmesinde biraz daha cesaret artar 3.de görüşülür.Sonra da böyle sonu belli olan görüşmelerde acı çekilince ilişkide şanssızdım denir peeeehhhhhhhhhh
ama biz farkındayız. işte fark bu:)
Ne şarasam yaşayayım bu size avcılık filan diye "kendinizce " hakaret etme hakkı vermez4 lü de yolda galiba ablanın mesleği avcılık baksana
Kesmekle en güzelini yapmışsın. Iş yerindeki arkadaşı düşünebilirsin bu arada.. eski sevgiliden de bi halt olmaz bence..
ne istediğinizi biliyor musunuz gerçekten ?
Valla ben kime zaafınız var çözemedim.ona zaafım mı var acaba bilmiyorum ?
tüm ilgi sizde daha ne ilgisi bekliyorsunuz?Sonra herkes uşağa....