hakkaten derdim var yani

PelushPrenses

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2014
725
295
Merhaba sevgili hemcinslerim
Öncelikle gelecek her türlü cevaba kendimi hazırladım ve vira bismillah derdimi ve içimi bir döküvereyim sizlere..
Hakkında birsürü konu açtığım, sizlerden yardım istediğim eski sevgilim "eski "sıfatını kaybeti galiba konusuyyoruz kendisiyle eskisi gibi. O bende bir zorunluluk olmmus sank. Ondan başkasıyla evlenemezmişim gibime geliyor. Ona hiç bir zaman aşık olmadım. Sevdim ama aşık olmadım. Buraya kadar herşey normal ve benim gibi hayattan artık prenses masalları beklemeyen biri için mükemmel..
Ama gelin görün ki dün cocukluk ilk gençlik ve üniversite yıllarında deli gibi lafı az olacak sekilde sevdiğim ve şimdilerde evli olan adam benimle iletişime geçti. Ve ben de kapıldım gittim cevap verdim ona aklım istemese de bir baktım karsılık vermişim. Benden resim istedi yolladım. Bir yandan da aama evlisin filan diyorum ama bi yandan da cevap veriyorum. Görüşelim dedi kabul ettim. Ama sonra iptal ettik görüşmedik. Kendimi hem çok kötü hissettim. Ve hem de engelleyemediğim bir mutluluk oluştu içimde.
Ne yazıkki iş bunla da bitmedi. Dün nasıl bir gün idi ise; Gene sevgilimle uzun zamandır ayrı olduğumuz dönemde elektrik aldığım acaba olur mu nası olur napmalıyım gibi temalarla hakkında konu açtığım yeni iş yerimdeki yeni adam da bana karşı adım attı oturduk ilgisini belli etti bariz.
Ben öyle çok eşli ruha sahip biri değilim tam tersine kapıldımmı birine isterse brad pitt gelsin ben bakmam ama ( tabii abartı oldu bu örnek dev )
Öyle işte kızlar...

Derdi tam olarak anlayamadım. Konunuzdan çıkardığım sonuçlar :

- Evli olan beyden uzak durun , ne mesaj ne mail iletişime geçmeyin. Geçmiş bırakın geçmişte kalsın.

- Eski sevgilinizle yeniden konuşsanız da aşık değilsiniz , zorda kalırsam olabilir diye yedekte tutuyorsunuz. Belki siz de onun hayatında yedek listesindesinizdir. Listeden çıkarıp , üstünü çizin.

- İş yerindeki arkadaşınızın ilgisini belli etmesini bekliyormuşsunuz. Beklentiniz gerçekleşmiş ve heyecanlanmışsınız. Bir şans verin.

Hayatını erkek odaklı yaşayanlara,değerleri,ilkeleri olmayanlara,hayata kendi hissiyatları üzerinden bakanlara karşı tarafta üzülecekleri düşünmeyenlere verecek tek cevabım
yaşa ve gör

şakaysa hoş değil bu konu

Hayatını erkek odaklı yaşayanlara,değerleri,ilkeleri olmayanlara,hayata kendi hissiyatları üzerinden bakanlara karşı tarafta üzülecekleri düşünmeyenlere verecek tek cevabım
yaşa ve gör
düşünmeseydim onunla görüşürdüm ayrıca değerlerim var sadece herkes kadar sanslı olamadım ilişkilerde

Hem eski sevgiliz yazdi. Hem deli gibi asik oldugunuz evli eski sevgiliniz. Hem de suan calitiginiz yerdeki bir bey. Dogru mu anlamisim?

hayır onu yedeğe filan atmadım öyle yedekleyen biri değilim yani o da beni yedeklemez ama en mantıklısı iş yerindeki olarak görünüyor yani 3. sahıs gözünden demek

Normalde böyle olaylara çok sert tepkiler veririm. Yani ortada evli biri warsa demek istedim.. ama seni okurken çok da öfke duymadm nedense.

Sakin bi kafayla düşün derim ben.. ne istediğine karar ver önce.. evli olanla da öleceğini bilsen bir daha iletişime geçme lütfen.. kafanın karışık olduğu bir dönem belli ki. Ileride pişman olacağın şeyler yapma..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…