E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Sevgi Kelebexgxi
-
niye bu kadar üzülüyorsun ki arkadaşım
sen beddua hakedecek birşey yaptın mı?
öyle herkes birbirine beddua etse ve bu da tutsa ne olur hiç düşündün müyasakkelime
beddua haklı yere söylenirse tutar ki bu da o beddua ettiği için değil Allah herşeyi görüyor haklıyı haksızı ceza vermek ona ait kimse kimseyi cezalandıramaz
yani demek istediğim sen onun söylediği sözleri hakedecek birşey yapmadıysan
hiçte kendini üzme
o kendini o şekilde tatmin etmeye çalışıyor bence
zorla güzellik olmaz
kısa ve öz ben seni gayet iyi tanıyorum kötü bir insan değilsin,
sadece sık arayıp sormandan sıkıldım görüşmek istemiyorum de o kadar :1closedeyes:
Dedim demem mi kötü niyetli olduğunu düşünsem bu kapı açılmazdı sana dedim
çok farklı olurdu dedim sana tavrım ama sıkıldım dedim babam da istemiyor zaten dedim bu kadar ısrarcı aramandan dolayı kızdı istemiyor dedim
tutturmuş beni ailene nasıl anlattınki ailen beni kötü niyetli olduğumu düşünüyor diyo seni rahatsız ettiğimi düşünüyor diyo benim babam hoşlanmaz öyle erkekten arkadaş olmaz der illa kötü niyetli olması gerekmez ki
:uhm:her kezin dediğine katılıyorum köpeğin duası gökten kemik yağardı fakat anlamadım bi şey varki bu arkadaş evli yaşca büyük abi diyosun msj atıyo konuşmak istiyo filan filan bence sende kestirmeden muhabbeti uzatmadan tavrını koymalıydın sonuçda hiç bir şartda senle arkadaş olmıcanı belirtmişsin dava lastikleştikce umutlanmış olabilir dolayısıyla eğer takmadığın ve senin için önemsizse gerçekden bedduasını takman bile şaşılır bişi sonuçda beddua insanın kendi ayağına dolanır
canim ya anladigim kadariyla bi sevgilin filan mi var hani bugün de 2.yiliniz olmus sanirim....
onu soksan araya, ne bileyim o istemiyo seninle görüsmemi filan desen.... nasil olur acabaaa??
demek ki adamın bedduadan başka silahı yok.böyle düşün başka şekilde zararlar veremiyor.
takıntılı bir insana benziyor..acaba karısı bu olanları biliyor mu???
bir de dine imana sarılıyor.insanı dinden soğutur bu tipler.tam hastaymış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?