- Konu Sahibi Sevgi Kelebexgxi
-
sen doğru yoldasın canım itin duası kabul olsa gökten kemik yağarmış sen kafana takma
Kızlar haketmediğim halde çok kötü bir beddua aldım senağlama çok kötüyüm:çok üzgünüm:
olayı anlatıyım;
Abi olarak yaklaşan abi olarak gördüğüm bir insan eski işimden evli çoluğu çocuğu olan bir insan,işten ayrılmama rağmen beni arayıp soruyodu fakat ben istemiyodm gerek yoktu çünkü benim için ne konuşcamki yaşıtım değil akranım değil üstelik erkek
Sırf kırılmasın diye terslemediğim saygı duyduğum bir insandı
Ama zamanla artık sıkıldım çünkü aramazsan sitemler msj çekmessen sitemler başladı istemediğimi kabul etmediğimi bildiği halde kontür gönderdi bende kabul etmedim ve artık sıkıldım biraz uslübümü tatlı sert yapıp istemediğimi söyledim bu sefer inatla aramaya başladı açmadım msjlar çekti cvb vermedim evime geldi görüşmek istemediğimi söyledim bu arada tüm olanlardan aileminde haberi var ve görüşmemi istemiyolar
Babamın da istemediğni bu kadar ısrarcı davranmasından dolayı kızdığını söyledim
İyi niyetli olduğunu bildiğimizi ama yinede görüşmek istemediğimi söyledim çünkü beni çok sıktı
Ama o inatla onu yalnış anladığımızı onu sapık gözüyle gördüğümüzü aileme onu yalnış anlattığımı idda ediyor oysaki yok öyle birşey diye yeminler ediyorum annemde görüştü yalnış anlamıyoruz sizi dedi ama adam anlamıyo anlamıyo
Bana msjla beddua etmiş her namazda tekrarlıcam dyo beni yalnış anlattın ailene diyo senağlama çok kötü bir beddua napcam ben korkarım beddualar dan artık onunla görüşmek konuşmak istemiyorum görünce bile midem bulanıyor nefret ettirdi kendinden
Çok kötüyüm ya bedduası kabul olursa suçum olmadğı halde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?