- 3 Mayıs 2015
- 13.216
- 48.421
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayır hata etmediniz.Evet haklısınz. Ama çocuğu ben akşam etütten aldım. Geç olmuştu. Morlukları da görünce, bir de çocuk canım çok canıyor orama dokunma, burama dokunma" deyince ertesi günü bekleyemedim, hastaneye gittim. Ama sanırım hata ettim.
konu çok eski :)Hayır hata etmediniz.
zaten sizin önce darp raporu alıp şikayet etmişliğiniz var. Bu göz önünce tutularak kadının misilleme bir davranış yaptığı AP açık.
hiçbişey olmaz hakim dosyayı kapatır.
fakat,siz önce aile ile muhattap olmayıp direk hastane,karakolla çözmeye çalıştığınız işi,sonrasında kadına gidip konuşmak istemekle hata etmişsiniz.
ya hiç muhattap olmayacaktınız,
Yada muhattap olup karakolu hastaneyi karıştırmayacaktınız.
ki,bana göre en başta izlediğiniz yol en doğrusuydu.
2017 kadar taşınmış biz 2022 taşıyabilirmiyiz bakalımkonu çok eski :)
hayir sanmiyorum çunku konu sahibesi aktif uye ve de pro konuyu kendisi kapatabilir yada en sona bir aciklama yapabilir2017 kadar taşınmış biz 2022 taşıyabilirmiyiz bakalım
bizden sonrakilere iyilik etmiş olur geçen bir konu vardı 2011 konusu son durumunu sormuş üye konusahibi 2011 de siteden atılmış garibim haberi yokhayir sanmiyorum çunku konu sahibesi aktif uye ve de pro konuyu kendisi kapatabilir yada en sona bir aciklama yapabilir
şu altta eski konularin cikmasi kötü gerçektenbizden sonrakilere iyilik etmiş olur geçen bir konu vardı 2011 konusu son durumunu sormuş üye konusahibi 2011 de siteden atılmış garibim haberi yok