- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.557
Hepinize tesekkur ederim. Tek tek alintilama yapmayi bilmedigimden buradan sonucu yazayim dedim. Evet mahkeme sonuclandi. Ama once bir ara bulucu onu cagirdi ve davalarin uzamamasi icin simdi boyle birsey cikmis. Ne istedigini sormus. O da ne istesem ki 10 000 cok mu olur demis. En son 4000 odesin dava bitsin demis. Zaten ben bu davadan sonra tazminat davasi acacagim demis. Sonra beni cagirdilar. Ben eger bu parayi kendine degil ihtiyaci olan birine ya da bir kuruma bagislasin deseydi seve seve yapardim ama amaci bu zaten dedim Hic sasirmadim. Ara bulucu 10 000 istedi biz cok dedik tazminat davasinda bile en fazla 1000 ya da 2000 alirsin deyince ine ine 4000 tl ye indi dedi. Aslinda kotu niyetli oldugunu o da anlamisti ama gorevini yapmak zorunda. Neyse ben anlasmaya varmayi kabul etmedim. Zaten bir sucum yok neden para odeyim odeyeceksem tazminat davasini kazanirlarsa onu odeyim dedim. Cunku niyetleri kotu. Hakim karar versin dedim. Dava gunu gittim. Oglumu da dinlemek istedi hakim. O da yasadiklarini anlatti. Hakim aslinda onlarin niyetinin kotu oldugunu anladi ama benim oglumdan baska tanik yoktu. Oysa onun yalanci da olsa bir sahiti vardi. Bu arada karakoldaki ilk ifadelerinde kufur ettigimi ve tehdit ettigi soyleyenler (sahit ile cocugun annesinin ifadeleri birbirini tutmuyor bu arada) mahkemedeki ifadelerinde kufurleri katmerlestirmisler bir de cocugun annesinin bogazini sIktIgImi soylemis yalanci sahit. Ifadeler celiskiliydi. Ben de boyle birsey olsa bizi bir ayiran olurdu oysa hic sahit yok goren eden yok dedim. Bu arada orada mobese kamerasi da yokmus. Olsa idi super olacakti. Ben konusmamizin 5 dakika bile surmedigini cunku cocugu Istiklal Marsina yetistirdigimi soyledim. Bogaz sIkma olayi olsa idi en az bu tartismalar yarim saati bulurdu oysa ben derse yetistim dedim. Bir de boyle seyler olsa idi onlarin da bana saldirmalari gerekmez miydi, oysa boyle birsey olmadi dedim.
Sonuc olarak hakaret davasindan beraat ettim. Tehdit davasindan ise ortada onun yalanci da olsa bir sahiti oldugu icin hakim ceza verdi once bana sonra daha once hic cezam olmadigi icin hukmun ertelenmesini geri birakma dedi. Yani 5 yil boyunca hic suc islemeyecekmisim. Bu olay sicilime islemeyecekmis. Onlar bunu begenmediler ve temyize verdiler. Cunku amaclari para sanirim ki tazminat davasi acmayi dusunuyorlar. Boyle bitti. Hic yoktan film gibi bunlari yasadim.
Şaka gibi ya; iftira atıp, insanı böyle bir şeyle uğraştırmak, onun vaktinden çalmak, üstelik çocuğu suçlu iken onun hareketlerini düzeltmeye çabalayacağına karşı tarafa saldırmak... Böyle insan olamaz.
Burada denk geldiğim yorumlarınızdan biliyorum, sakin birisiniz ve sakinliğiniz sizi aklamış. Yerinizde ben olsaydım "Boşa gitmesin" diye kadını münasip bir an ve yerde yakalar, boğazını sıkar, tartaklardım sanırım.