• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hakaret Davası hakkında yardımcı olabilir misiniz? Lütfen?

• Konu Sahibi Konu Sahibi 000
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya bunu bu forumda sordurmak bile çok komik degil mi ?
Bunun adı resmen gözdağı vermek.
Şikayet edeceksen gider edersin.
Ya da o etiketledigin kişilere özel mesaj atardin.
Burada mune ve kazen deyince daha mı korkutucu oldu ?
Az önce eşim beni buldu dediniz.
O da kendisine evlenecek kadın bulmuş oluyor bu durumda.
Ha user ban yer yemez onu bilemem.
Ama mahkeme bununla sanmam uğraşmaz
Yorumunuzu yaptınız. Hatta üst üste aynı şeyi yazıyorsunuz. Tamam.
Ben dilekçe yazacağım. Siz doktorsunuz bakalım hukuçular ne diyecek.

Çok komiksiniz:)
Beni dedim farkındaysanız, karı demedim. Beni, benim kişiliğimi buldu..
Karı buldu ile çok farklı şeyler.. Ben orada ne kast edildiğini anlıyorum.
Ben dilekçemi yazacağım. Sonrası savcılığın işi..
Bu arada ben karı demedim kadın dedim kibar oldum.
Kendinize hakaret etmeyin rica ederim.

Çok komiksiniz:)
Beni dedim farkındaysanız, karı demedim. Beni, benim kişiliğimi buldu..
Karı buldu ile çok farklı şeyler.. Ben orada ne kast edildiğini anlıyorum.
Ben dilekçemi yazacağım. Sonrası savcılığın işi..
Karı mı? Ay ben şok karı mı

Ben çok gözdağı hissi aldım bu konudan
Az çok yapılacaklar bellidir
En kötü savcılığa gidilecektir veya internette çoğu yerde prosedür yazıyordur
Yerine üyenin de yer aldığı aynı siteye dava açacağım konusu açtınız

Dava sonucunu da paylaşırsanız sevinirim
Hem bize de örnek olmuş olur bu sayede
Paylaşacağım.

Ben de sosyal medyada hakarete hatta cinsel tacize ugradim. Benim de sikayetim mevcut arastirma sürüyor. Bu konuda size yardim etmeye gelmiştim ama goruyorum ki siz anlamsiz bir mesele için adli merciileri meşgul etmek niyetindesiniz. Boyle bir sey icin giderseniz sizi kimse ciddiye almaz. Bosuna kendinize güldürmeyin.

Anladım ben sosyal medya deyince Twitter Facebook falan zannettim oralardan bilgi alınmıyor, dilekçede meramınızı anlatmanız yeterli şekil şartları çok önemli değil
Teşekkür ederim.

Merhabalar. Dilekçeyi internetten bulabilirsiniz bir avukat yardımından da faydalanabilirsiniz. Savcılığa şikayet dilekçesini verip olayı anlatırsınız daha sonra savcılık elinizde ki delillere göre soruşturmaya gerek olup olmadığı değerlendirmesi yapar

• Beğen
Reactions: 000
Büyük şehirlerden birinde yaşıyorsanız adliyenin önünde dilekçe yazan insanları bulabilirsiniz. Orda yazanlar da var sizi hemen yakındaki dükkanlarına götürüp yazan da. Son çare bunu düşünebilirsiniz
Kendi ilçemdeki adliyeye gitmem yeterli mi?

Karı veya koca demek ayıp bir şey mi ki? Onu anlamadım.
değil işte ama konu sahibi arkadaş hassas sanirim, yada kendisi mesaji okurken diger cumlelerle birlesince hakaret olarak algilamis olabilir

Konunun muhatabı olarak cevap vereceğim 😄
Sizin kininiz koca lafına değil, benim sizin öteki üyeliğinizi ve konunuzu biliyor olmam ve oraya atıfta bulunduğum için hiddetlendiniz. Yani burada koca için demeyin bence. Neyse kolay gelsin. 👍

değil işte ama konu sahibi arkadaş hassas sanirim, yada kendisi mesaji okurken diger cumlelerle birlesince hakaret olarak algilamis olabilir
Kendi bilir ama bence hiç boşuna böyle bir şey için kendini yormasın.

Bir kere dilekçe vermem yeter mi?
Evet 1 tane yeter ama hicbir şey çıkmaz. Boşuna meşgul etmeyin adli mercileri diye düşünüyorum. Aynı şekilde siz de zamanınızı boşa harcamayın. Daha üyenin bilgilerine istemeye gelmeden iş kovuşturmaya yer yok denir diye düşünüyorum. Haberi bile olmaz yani. Haberi olsun diye yapmıyor olabilirsiniz tabii yine de kendinizi yormayin.

Önce adliyeden he hee deyip yollarlar. Sonrada arkanızdan dalga geçip eğlenirler. Trilyonda bir ihtimal iş davaya dönerse Neyapsamkisimdi Neyapsamkisimdi konu sahibinin nişanlısı mı eşi mi kimse artık bahsettiğin tanıklık için mahkemeye getirt onu. Tanışma olaylarını falan anlattır. Bize de buradan bilgi ver. Biz de eğlenelim. Evde sıkılıyoruz güleriz biraz. :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back