Hak ettimi bunu ben??

alara_88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2009
83
0
36
Merhaba Kizlar,

bundan önce bir konu daha acmistim, okuyanlar hatirlar kesin "Erkek arkadasimi cok sıkıyormusum" basligi altinda acmistim konuyu.
Bizim iliskimizde malesef son buldu. Hersey cok ani gelisti, hic beklemeden.
Birbirimizden uzak sehirlerde yasiyoruz zaten, en son 12. Haziranda görüsmüstük.
Hersey cok güzeldi, bana hediyeler almisti, gül almisti dogum günümü kutlamak icin, herzamanki gibi cok nazik, cok tatliydi. Hersey normaldi yani. O günümüz cok güzel gecti, sonra kendisi eve döndü.
Tabi sonra sinav zamani geldi catti, kendiside öncedende yazdigim gibi hem okuyor, hem calisiyor, hem babasi kanser onunla ilglileniyor. Karar vermistik, temmuz ayinda islerimiz yogun oldugu icin cam'den cok görüsüp konusmayacaktik. Öylede oldu. Temmuz ayinda tami tamina tek 2 defa cam'den görüstük, oda mecburduk, bana derslerimde yardim etti. Cam'den en son görüsmemiz 15. Temmuzdu. Ertesi günü bir sinavim vardi ve kendine soracagim bir kac soru kalmisti, kendisi o dalda uzman oldugu icin, ona sormayi sectim. Geldi güzelce konustuk, anlatti felan sonra bana dediki bu sinavi bence yazma, ikna etti beni yazmamaya. Sonra bende dedim tamam, bir bildigi vardir elbet. Geri kalan 2 saati islerimiz oldugu halde sohbetle geyikle gecirdik. O günde gayet normaldi, sadece coook yorgundu. Bana ertesi gün msj aticam diye söz vermisti, babasinin durumunda bir gelisme olursa, yazdida. Cok normal ve tatli bir msjdi, sonuna herzamanki gibi "seni cok seviyorum, kocaman öptüm ceylanim" yazmisti.

Sonra kendisine ayin 19una kandil msji cektim, senin ve ailenin kandilini kutlarim diye. Ondan sonra cvp gelmedi. Normalde yazar seninkide kutlu olsun der. Dedim kesin kafasindan ucup gitmistir, sinavlara calistigi icin. Dert etmedim yani kendime. 23üne son sinaviydi, hemen o gün arayacaktim, ama kendime dedimki cocugu rahat birak simdi sinavi bitti kendine bi baksin önce, bi rahatlasin gevsesin fln diye.
25ine aradim kendini. Telefonu kapaliydi. Dedim kesin sarji bitmistir, cok oluyor onda cünkü. 2 saat sonra aradigimda telefonu acikti, ama cikmadi. Bende tüm bi haftasonu onu aradim. Ama cikmadi. 2 gün sonra telefonu kapandi e tabi normaldi, sarji bitirdim araya araya. Ama cok merak ettim kendini. Öldüm bittim resmen basina birseymi geldi diye, yoksa babasina birsey olduda defnetmek icin Türkiyeyemi gittiler dedim, onu bile düsündüm.
Sali günü, ayin 28i, telefonuma cikti. Ama bana cok kizdi. Dediki resmen terör yapiyorsun, aklin basindami felan dedi, bende kizdim kendine eger bana bi msj cekseydin böyle olmazdi dedim. Grip olmus, babasi kemoterapide oldugu icinde hasta birinin evde olmasi yasak (babasi o hafta evde kaliyordu), 1 haftadir abisinde kaliyormus. Dedim ama abinlerde internet var, iki dakikani ayirip sayfama yazabilirdin, evde degilim abimlerdeyim cebim yanimda degil merak etme diye. Haksizmiyim kizlar??
Sonra bana yinede kizdi su anda i$teyim sonra konusuruz dedi ve ne diycemi dinlemeden kapatti telefonu. Kendine msj cektim sonra, dedim aksama MSNde konusalim 8-9 arasi diye. Tam 20:10'da mail geldi bana. Benden ayrildi.

"ben cok düsündüm. Sinavlardan önce olanlari, sinavlar esnasinda olanlari. biz birbirimize uymuyoruz. bunu bana cok sey gösteriyor. o yüzden ayrilmamiz en dogrusu. Beni arama ne ev telefonuma ne de cep telefonuma bakicam. hayatta aradigini bulmani ve mutlu olmani diliyorum. elveda" diye Mail yazdi bana.

Insan o anda cok kötü oluyor. Yani karsima gecip benimle 2 kelime konusacak kadar hatirimdami yoktu diye düsünüyor. Ama bunu yapmamasinin nedenini ben cok iyi biliyorum. Karsima gecip bunlari yazamazdi. Yüzüme baka baka bunlari söyleyemezdi. Bundan cok eminim kizlar. Aradim kendini. ama tabiki cikmadi.
Bende ayni gün annesini aradim. Tüm ailesinin benden haberi var, gögsünü gere gere beni tanistirmisti ailesiyle bakin evlenecegim kiz diye. Annesiyle önceden konusmuslugumda vardi. Annesine herseyi anlattim. Kadincagiz $ok oldu duyunca. Dedi ama siz cok mutluydunuz, ben anlamadim bu isi dedi. Sonra bana bilmedigim birsey anlatti.
Benimki en iyi arkadasiyla ayni is yerinde calisiyor. Ama iyi gün dostuymuski demek, benimkini kiskanmis ve yoluna tas koymaya calismis. En iyi arkadasini arkadan vurmus yani. Annesi dedi ben oglumu hayatimda böyle görmedim, cok feci bunalimda dedi. Eminimki o yüzden bu karari verdi dedi. Bana aranizda sorun oldugunu hic söylemedi zaten dedi, bende zaten fark etmedim dedi.

1 hafta benimkini aradim durdum. 1 hafta sonra cikti telefonuma. dediki yeter artik arayip durdugun ne söyleyeceksen söylede sussun su telefon ziriltisi. Bende dedimki ne oluyor, ne bu zorbalik bu kabalik, seninle sadece konusmak istiyorum. Konustuk sonra. 1.5 saat.

- Beni artik sevmiyormus. Bana olan sevgisi gitmis.
- Ben kendinin i$ hayatinda yükselmesine "engel" oluyormusum.
- Kendimi aslinda gösterdigim gibi degilmisim. Bende dedimki ben sana hayatimda bir kelime yalan söylemedim nasil kendimi gösterdigim gibi degilim. Dediki "mesela okulunu cok ciddiye aliyormussun gibi yapiyorsun ama aslinda umrunda degil".. bunu duyunca $ok oldum, okulu bitirmeme 1 sene kaldi umursamasam böyle olmazdi herhalde, finallerde gayet iyi gecti, cok iyi notlarla gectim ama yinede bu lafi yedim yani
- bazi konularda hic uyusmuyormusuz. Mesela cocuk konusunda, bu bana sormustu aylar önce cocuklarina özgürlüklerini tamamen verirmisin diye. bende dedim hayir vermem, benim catim altinda yasadiklari sürece hersey usulüne göre olucak, kurallar vardir herkezte bu kurallara uymak zorundadir dedim. Hay dilimi essek arisi soksun demez olaydim!
Neymis ben cocuklari cok sıkacakmisim, onlarin tüm özgürlüklerini kisitlayacakmisim, onlari eve hapis edecekmisim . Bende sormstum e sen nasil yetistirirsin diye.
Onlara %100 özgürlüklerini verirmis, kizi olsun oglu olsun partylere, diskolara gitmek isterlerse izin verirmis, kendi baslarina yanliz eve cikmalarina izin verirmis ... izin verirmiste verirmis iste. Bende bunu tasvip etmedim, ne cok sıkarak, ne de cok özgür birakarak yetistirmek en güzeli dedim. Ama yok, yetmemis demekki :)

Bunlari vurdu yüzüme neden olarak.

Sonra dedimki ozaman senden son istedim cam'den 5 dk görüselim. Bana dediki yok sen simdi aglamissindir görüsmeyelim (aglama hic dayanamaz ici gider resmen). Sen tekrar buraya dönünce görüselim dedi ( su anda tatildeyim). Ama sadece 5 dk dedi, üstüne basa basa. Sesi o anda cook titremeye basladi. Zaten ondan sonrada konusmak istemedi, vedalastik kapattik. Bana facebooktan arkadasligi bitirmisti, kendine ayni gün tekrar arkadaslik teklifi yolladim, 2 gün sonra kabul etti. kabul etmesi bana biraz umut verdi acikcasi. Anneni aricam demistim kendine tamam demisti, 1 gün sonra aradim annesini.

Kadincagiz öyle üzgünki inan bana bittigine en az senin kadar üzüldüm dedi aglayarak. Tam Hayalimdeki kaynana ya :) . Cok seviyor beni. Bana dedi kizim sabir et. Ben eminimki bunalim aninda verilmis bir karar. Ama benimki telefonda o kadar kararli, o kadar emin konustuki, hala bilemiyorum ben. Sonra sordum kendine "o" nasil diye.
Hic iyi degil, sanki yüzüne toprak serpilmis gibi, ne renk var yüzünde ne konusuyor, ne nesesi yerinde hic iyi degil dedi.
Sonra annesinden birsey rica ettim. Dedim lütfen masasina bakin, cerceveli resmim hala duruyormu diye. Bakti. Duruyor. Sonra "sana birsey söylicem ama sende kalsin. Gecen cüzdanini mutfakta unutmus odasina götürürken baktim, ordaki resminde hala duruyor" dedi. Cok tatli cok iyi bir kadin ya, Allah ondan razi olsun. Sonra bana dedi sen beni hic rahatsiz etmiyorsun, eve dönünce tekrar beni ara konusalim felan dedi.

Ondan beri hic bir gelisme yok. Ne bi msj olsun ne birsey. Hersey zamana birakilmis gibi, kimseden cit cikmiyor.

Siz bu konu hakkinda ne düsünüyorsunuz kizlar??
Kusura bakmayin coook uzun yazdim ama, hic iyi degilim. Yardiminiza, yazdiklariniza ihtiyacim var. Simdiden coook tsk ederim, kendinize iyi bakin, allaha emanet olun.

Canım gayet güzel giden bir beraberliğin varmış anladığım kadarıyla Allah devam ettirsin İNŞALLAH...
Kendi erkek arkadaşımdan biliyorum.Zaman zaman böyle bunalım durumları oluyor erkeklerin,malesef ki onlar bizim gibi paylaşamıyor,çünkü paylaştıklarında kendilerini aciz-miş gibi hissediyorlar.Anladığım kadarıyla da erkek arkadaşın seni seviyor,ancak oldukça sorunlu bir dönem içinden geçiyor ve bu durumda da kendi başına halletmeyi düşünüyor.Dedim ya erkek arkadaşımda da zaman zaman böyle sorunlu dönemler oluyor ve o da paylaşmıyor,kabuğuna çekiliyor.Bana sorarsan üstüne gitme ama yanlız da bırakma.Çünkü her ne olursa olsun desteğin ona iyi gelecektir,hiç arayp sormazsan da senin onun sorunlarınla ilgilenmediğini vs düşünürleryerimsenibenAnnesiyle iletişimini devam ettir derim ben.Kadıncağız da üzülmüş ve teselli etmeye çalışıyor seni.Demişsin ya kimseden çıt çıkmıyor diye,zamana bıraktık gibi diye.Zamanla netleşir herşey,üzme kendini:teselli:

bir de;bitti dediğine bakma,o şuan sıkıntısını nereye vuracağını şaşırmış durumda bencea.s

Insallah dedigin gibidir cnm. Cünkü öyle 10 günde herseyi bitirip beni unutacak bir tip degil. cok duygusal ve romantik aslinda ama bi o kadarda inatci ve dedigim dedik bir tip

alara ,arkadasını daha arama.. fazla üstelemen onugercekten bunaltır ve senın kırılmana nedenolur .. onun gozunde degerını dusurur..
Zamana bırak . gercekten bunalımdaysa ve annesı doğru soyluyorsa ,senı oyalamaya calısmıyorsa bır sure sonra zaten o senı arayacaktır .. ha ama zaten senı oyalıyorlarsa ve bu adam bunalımda degıl gercekten senı ıstemıyorsa bu ılışkı zaten bıtmıs ve arasanda hiç bir şey degısmeyecek o senden daha uzaklasacak ve iş çıkmaza gırecek sen daha üzüleceksın .. Bırak tatılını yapsın aılesıyle ılgılensın kendıyle ve işleriyle ilgilensın ..
bakalım bır sure sonra ne olacak ..
sende bıraz sabırlı ol ..
enınde sonunda hersey ortaya cıkar .. üzme kasma kendını bu kadar ..

Sen yapman gerekenı fazlasıyla yapmışsın .. artık olay senden cıktı .. daha fazlası çok hoş olmaz..

evet, aramiyorum zaten, o son telefon görüsmesinden sonra hic aramadim.

Bir süre daha hiç aramadan bekle,eğer hala sesi çıkmazsa bu işi aklında bitir ,ömrün boyunca ondan haber almayı bekleyecek değilsin di mi ? Sen yapabileceğin kadarıyla çabalamışsın,artık top erkek arkadaşında..

sabret

bir iki hafta sonra annesini ara durmunu sor. oğluyla konuşmasını söyle. eğer aramazsa senin içinde tamamen bittiğini söylesin

hem sabretmiş ve ona zaman vermiş olursun

hem de ömrün onu beklemekle geçmemiş olur
benneyaptımki

evet cok haklisiniz kizlar.
Yinede icim kan agliyor, cünkü onu sahiden cok seviyorum, tamam insan zamanla alisir yokluguna felan ama, cokta zoruma gidiyor, ben onu severken o beni severken bitirmesi.
Sanki benden ayrilinca üstündeki yük rahatlicakmis gibi :-(
Bana hic kötülügü dokunmadi simdiye kadar, hic beni huzursuz etmedi vs vs, bu yaptigina anlam veremiyorum. Insallah döner bana tekrar diyebiliyorum sadece...

anlaşılan çocuk çok fazla sıkılmış, yorulmuşmirmirmirmir
ne kadar süredir beraberdiniz

Bencede sen artık birşey yapma. İki ihtimal var sonuçta ya annesinin dediği gibi bunalımda ve şu an bir ilişkiyi kaldırabilecek durumda değil ( ne yazıkki erkekler bizden çok farklı bir sıkıntıları olduğunda başka birşeye konsantre olamıyorlar, paylaşmak desen yapmazlar, konuşmazlar). Yada gerçekten duygularında azalma olmuştur yada öyle sanıyor ki bence böyle. Ve anlaması için tek yol sensiz kalması ya gerçekten seni sevdiğini, özlediğini, istediğini hissedip geri dönecek yada böyle rahat edip devam edecek. Zor ama beklemekten başka yapacak birşeyin yok. Hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…