Hak Etmediğim Beddualar

Zaman ver diyenlere şaşırdım. Kıskançlık diyip hoş görülmemeli bence çünkü sizi manipüle ediyor resmen. Sevgilini kıskanırsın, üzülürsün kızarsın falan bunlar her ilişkide olan şeyler ama olgunca konuşmayı beceremeyip karşı tarafı suçlayarak manipüle etmeye çalışan bir erkek görüyorum ben bu konuda ve bence bu ciddiye alınacak bir konu. Ben olsam onun ‘kıskançlığının’ geçmesini falan asla beklemezdim, bu vesileyle toksik birinden kurtuldum diye düşünürdüm. Ayrıca kıskanç olduğunu madem biliyorsun neden söyledin yorumlarını görünce de şunu düşündüm; ilişki yaşadığım kişiyle neyi paylaşıp neyi paylaşmayacağım konusunu detaylıca düşünmem gerekiyorsa, söylediğim şeyler sonucunda böyle yaptırımlarla karşılaşacaksam sonrasında da hep diken üstünde hissederim ve paylaşımlarımı karşı tarafın tepkileri şekillendirmeye başlar ki bu da normal, sağlıklı bi durum değil benim için. Eğer durumu doğru değerlendiriyorsam sizin için bir daha birlikte olmamanızı diliyorum.

Aaaa oda hata yapmış ve sana anlatmış. Biraz tartışma sonrası konuyu uzatmadan hemen düzelmiş miydiniz?

Teşekkür ederim, önemseyip uzun uzun bir yorum yapmışsınız.
Onunla tanışmadan önce bir arkadaşımın motoruna bindiğimi söylediğimde de elin adamına sarıldın yani diye absürt bir trip yapmıştı. Aldatma mevzularından konuşurken öyle bir durumda adamı, seni ve kendimi vururum demişti. Her zamanki soğuk şakalarından biri diye düşünmüştüm ama böyle bir şeyin şakası dahi söz konusu olamaz. Hele mesleği gereği sürekli silah taşıyan birisiyse bu.

Şimdi düşününce ileride sinirlendiğinde, ansızın bir öfke patlamasında sadece elini beline atıp silahını çıkarıp bana zarar vermesi çok düşük bir ihtimal sayılmaz.

Aaaa oda hata yapmış ve sana anlatmış. Biraz tartışma sonrası konuyu uzatmadan hemen düzelmiş miydiniz?
Ben ertesi gün de trip yapınca beyefendi bana atarlanmıştı. Böyle ufak bir şeyi bile büyütüyorsan seninle hiçbir şey yapılmaz, işin gücün can sıkmak sadece demisti.

Bu kişiden kurtulduğunuza daha da sevindim şu an. Fakat size geri dönecek gibi hissettim, yine saçma sapan şeyler yapacak belki aşırı iyi davranarak sizi kazanmaya çalışacak belki de tehditlere devam edecek. Bunlara hazırlıklı olun. Lütfen kanmayın ve karşınızdaki kişinin tehlikeli olduğunu hatırlayın. Umarım sizden uzak durur hiç bulaşmaz. Sevgiler

Ben ertesi gün de trip yapınca beyefendi bana atarlanmıştı. Böyle ufak bir şeyi bile büyütüyorsan seninle hiçbir şey yapılmaz, işin gücün can sıkmak sadece demisti.
Böyle bir adamdan uzak dur.. zararı olur sana sakin arar buluşmak ister falan görüşme bile neler duyuyoruz görüyoruz. Bu yaptığın hatalı davranış senin için kurtulus olmuş vallahi bosver deyip bırak.

Ha sektör deseydin

Bak işte, tam da bu yüzden hala seninle. Senden memnun değil, hareketlerin kişiliğin davranışların ona ters geliyor ama yakanı da bırakmıyor. Neden? Çünkü önce bunları kötü şeyler gibi kabul ettirip sonra bunlar üzerinden baskı kurmak niyeti, '' Ben seni böyle kabul ettim, senin için yuttum göğüs gerdim, başıma çok iş açtın ama ben hepsinin altından kalkmaya çalıştım '' falan fişmekan işte. Seni olduğun gibi kabul etmek haşmetmeablarının büyük lütfu. Böyle böyle itaat altına alacak.

Yaptığınız bence yanlış. Ne mana yani ne yazacak diye merak fala etmek.
Ama adamda ciddi manyakmış ki size bunca saydırma yapmış. Hemde hiç dinlemeden.

ablam çok saçma bişey yapmışsın ama ya. o isteği kabul etmen çok yanlış bu bir. bir de bunu kıskanç sevgiline söylemen aşırı yanlış. ne alaka yani? madem ilişkin mutlu gidiyor ne diye bozuyorsun?

Şimdi empati yaptım da ben delirirdim eskisiyle bir şey yakalasam. En ufak iletişim bile mide bulandırır çünkü.

Keşke yapmasaydım. Boş bulundum söyleyiverdim. Zamanı da geri alamam.

Yahu Anna insanları neden salak yerine koyuyorsun? Ne düzgün sevgilisinden bahsediyorsun? Hastalığın kısa süreli hafıza kaybına mı uğratıyor seni yoksa herkesi kendin gibi her söze inanır mı sanıyorsun?
Bu kadar zaman sana gerçekten kulağını çekip, bir şeyler öğrenirsin diye yorum yaptım ama yok artık sen dinlemiyorsun insanları. Hadi dinlemiyorsun zekamızla oynama. Kendininkiyle oynatıp oynatmaman senin problemin

Sorunlu biri gibi geldi sevgilin

Adamın düzgün olmadığı sırf bu konudan belli zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…