- 15 Ağustos 2013
- 1.195
- 2.212
-
- Konu Sahibi Meredith Grey
Aaaa oda hata yapmış ve sana anlatmış. Biraz tartışma sonrası konuyu uzatmadan hemen düzelmiş miydiniz?Bu da geçen hafta bir kadınla takipleşmiş. Biraz tartıştık. Kadını tanımıyor. Şeytan durtmus, meraktan takip etmiş ama hiçbir amacı yokmus. Kızın profiline bile bakmamış. Yahu seni tanımadığın kadın konusunda Şeytan durtebiliyorsa beni eski sevgilim konusunda hayli hayli durtmez mi?
Teşekkür ederim, önemseyip uzun uzun bir yorum yapmışsınız.Zaman ver diyenlere şaşırdım. Kıskançlık diyip hoş görülmemeli bence çünkü sizi manipüle ediyor resmen. Sevgilini kıskanırsın, üzülürsün kızarsın falan bunlar her ilişkide olan şeyler ama olgunca konuşmayı beceremeyip karşı tarafı suçlayarak manipüle etmeye çalışan bir erkek görüyorum ben bu konuda ve bence bu ciddiye alınacak bir konu. Ben olsam onun ‘kıskançlığının’ geçmesini falan asla beklemezdim, bu vesileyle toksik birinden kurtuldum diye düşünürdüm. Ayrıca kıskanç olduğunu madem biliyorsun neden söyledin yorumlarını görünce de şunu düşündüm; ilişki yaşadığım kişiyle neyi paylaşıp neyi paylaşmayacağım konusunu detaylıca düşünmem gerekiyorsa, söylediğim şeyler sonucunda böyle yaptırımlarla karşılaşacaksam sonrasında da hep diken üstünde hissederim ve paylaşımlarımı karşı tarafın tepkileri şekillendirmeye başlar ki bu da normal, sağlıklı bi durum değil benim için. Eğer durumu doğru değerlendiriyorsam sizin için bir daha birlikte olmamanızı diliyorum.
Ben ertesi gün de trip yapınca beyefendi bana atarlanmıştı. Böyle ufak bir şeyi bile büyütüyorsan seninle hiçbir şey yapılmaz, işin gücün can sıkmak sadece demisti.Aaaa oda hata yapmış ve sana anlatmış. Biraz tartışma sonrası konuyu uzatmadan hemen düzelmiş miydiniz?
Ben romantik değilim belki ondan tuhaf gelmiştir. Ama burdaki adam hiç normal değil.Bende var küçüklük fotoları. Çok tatlı geliyor. Bunda ne gariplik var anlayamadım. Yapı gereği romantik biriyim ama sapık falan değilim.
Bu kişiden kurtulduğunuza daha da sevindim şu an. Fakat size geri dönecek gibi hissettim, yine saçma sapan şeyler yapacak belki aşırı iyi davranarak sizi kazanmaya çalışacak belki de tehditlere devam edecek. Bunlara hazırlıklı olun. Lütfen kanmayın ve karşınızdaki kişinin tehlikeli olduğunu hatırlayın. Umarım sizden uzak durur hiç bulaşmaz. SevgilerTeşekkür ederim, önemseyip uzun uzun bir yorum yapmışsınız.
Onunla tanışmadan önce bir arkadaşımın motoruna bindiğimi söylediğimde de elin adamına sarıldın yani diye absürt bir trip yapmıştı. Aldatma mevzularından konuşurken öyle bir durumda adamı, seni ve kendimi vururum demişti. Her zamanki soğuk şakalarından biri diye düşünmüştüm ama böyle bir şeyin şakası dahi söz konusu olamaz. Hele mesleği gereği sürekli silah taşıyan birisiyse bu.
Şimdi düşününce ileride sinirlendiğinde, ansızın bir öfke patlamasında sadece elini beline atıp silahını çıkarıp bana zarar vermesi çok düşük bir ihtimal sayılmaz.
Böyle bir adamdan uzak dur.. zararı olur sana sakin arar buluşmak ister falan görüşme bile neler duyuyoruz görüyoruz. Bu yaptığın hatalı davranış senin için kurtulus olmuş vallahi bosver deyip bırak.Ben ertesi gün de trip yapınca beyefendi bana atarlanmıştı. Böyle ufak bir şeyi bile büyütüyorsan seninle hiçbir şey yapılmaz, işin gücün can sıkmak sadece demisti.
Ha sektör deseydinSonraki yaptığım yorumlarda var, görmemişsiniz.
Bi de şu durum için bela okunması cidden fazla. Benim yaptığım gereksiz, can sıkıcı bir eylem kabul ediyorum. Ama karşımdaki sanki bizi yatakta basmış gibi tepki veriyor. Yok kalbini, hayatını şey yapıp gitmişim; onun gibi güçlü bir adamı nasıl bu kadar büyük yaralamışım vs vs
Bak işte, tam da bu yüzden hala seninle. Senden memnun değil, hareketlerin kişiliğin davranışların ona ters geliyor ama yakanı da bırakmıyor. Neden? Çünkü önce bunları kötü şeyler gibi kabul ettirip sonra bunlar üzerinden baskı kurmak niyeti, '' Ben seni böyle kabul ettim, senin için yuttum göğüs gerdim, başıma çok iş açtın ama ben hepsinin altından kalkmaya çalıştım '' falan fişmekan işte. Seni olduğun gibi kabul etmek haşmetmeablarının büyük lütfu. Böyle böyle itaat altına alacak.Sonraki yaptığım yorumlarda var, görmemişsiniz.
Bi de şu durum için bela okunması cidden fazla. Benim yaptığım gereksiz, can sıkıcı bir eylem kabul ediyorum. Ama karşımdaki sanki bizi yatakta basmış gibi tepki veriyor. Yok kalbini, hayatını şey yapıp gitmişim; onun gibi güçlü bir adamı nasıl bu kadar büyük yaralamışım vs vs
20 saniye falan ne sektörü ki ya falan diye düşündüm desem.....Ha sektör deseydin
Sorun şu ki yakalamadı, ben durumdan haberdar ettim. Ikisi farklı şeyler.Şimdi empati yaptım da ben delirirdim eskisiyle bir şey yakalasam. En ufak iletişim bile mide bulandırır çünkü.
Keşke yapmasaydım. Boş bulundum söyleyiverdim. Zamanı da geri alamam.ablam çok saçma bişey yapmışsın ama ya. o isteği kabul etmen çok yanlış bu bir. bir de bunu kıskanç sevgiline söylemen aşırı yanlış. ne alaka yani? madem ilişkin mutlu gidiyor ne diye bozuyorsun?
Sorunlu biri gibi geldi sevgilinMerhabalar hanımlar,
Hayatımda çok düzgün bir adam, bir ilişkim vardı. Ne istesem yapardı. Beni sevmelere, iltifat etmelere doyamazdı. Kendimi onun yanında dünyanın en güzel varlığı gibi hissederdim. Tek sorunu birazcık kıskançlığıydı. Normalde tayt giyme, mayolu fotoğrafını kaldır gibi şeylerden hoşlanmazdım ama onu sevdiğim için tolere ediyordum.
Eskiler bilirler. 10 doktor gezip tanı koyulamayan bir rahatsızlık geçirdim bir dönem o zamanki sevgilimin yaşattığı stres yüzünden. Ayrılırken çocuk evsiz, sokakta kalmıştı ben de bir nevi hastanelik olmuştum. 3 gün önce eski sevgilim Instagram'dan takip isteği atmış. Neredeyse 2 yıldır aramızda hiçbir iletişim yoktu. Haliyle merak ettim bu aksiyonun sebebini. İsteğini kabul ettim. Geri dönüş vs yapmadım. ? yazıp yolladım. O da mesajıma yanıt vermek yerine tekrar istek yolladı. Yanıt vermesi için kabul ettim, ben de onu takip ettim. Sonrasında da takipten çıktım. Yani hiçbir art niyetim yoktu.
Sevgilime de, eski sevgilimin bana takip isteği attığını söyledim. Keşke söylemeseydim. Adam çıldırdı. İsmini sordu. Vermek istemedim, daha da çıldırdı. Çocuğu koruduğumu düşündü. En sonunda ismini söyledim. Çocuğun hesabına bakınca bin misli daha çıldırdı. İnstagram saçma bir şekilde hala onu takip ediyormuşum gibi gösteriyordu ve çocukla birkaç tane ortak arkadaşı var. Sebebi de onların mesleğinde herkes bir şekilde birbirinin tanıdığı çıkıyor.
Sonrasında her yerden beni engelledi. Gün içinde bana SMSler atıyor. Seni deliler gibi seviyorum benim gibi bir adama bunu nasıl yaptın Allah belanı versin, yokluğun içimi yakıyor Allah belanı versin, seni hep sevdim ve seveceğim ama asla affetmeyeceğim Allah belanızı versin ikinizin de gibi. Yani bela okuma kısmı fiks var.
Onu çok seviyorum. Ne yapmalıyım bilmiyorum. Bir yanım adama biraz zaman ver, şu an kızgınlığını yaşıyor. Araya özlem ve mantıklı düşünmeye başlama girince düzelir her şey nasılsa diyor.
Bir yanım da aman be ne abarttı. Ya Meredith ben bu durumdan hoşlanmadım artık seni hayatımda istemiyorum deyip ayrılsaydı diyor. Bu bela okumak vs çok drama, arabesk geldi. Ortada bir durum da yokken sanki yatakta basılmışım gibi hissettiriliyorum gibi geliyor.
Siz ne dersiniz hanımlar? Ne yapayım sizce, çocukla ilgili düşünceleriniz ne?
Adamın düzgün olmadığı sırf bu konudan belli zatenYahu Anna insanları neden salak yerine koyuyorsun? Ne düzgün sevgilisinden bahsediyorsun? Hastalığın kısa süreli hafıza kaybına mı uğratıyor seni yoksa herkesi kendin gibi her söze inanır mı sanıyorsun?
Bu kadar zaman sana gerçekten kulağını çekip, bir şeyler öğrenirsin diye yorum yaptım ama yok artık sen dinlemiyorsun insanları. Hadi dinlemiyorsun zekamızla oynama. Kendininkiyle oynatıp oynatmaman senin problemin