Hak Etmediğim Beddualar

Meredith Grey

Su’nun Annesi 🤰🏼
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2015
5.233
6.047
Merhabalar hanımlar,

Hayatımda çok düzgün bir adam, bir ilişkim vardı. Ne istesem yapardı. Beni sevmelere, iltifat etmelere doyamazdı. Kendimi onun yanında dünyanın en güzel varlığı gibi hissederdim. Tek sorunu birazcık kıskançlığıydı. Normalde tayt giyme, mayolu fotoğrafını kaldır gibi şeylerden hoşlanmazdım ama onu sevdiğim için tolere ediyordum.

Eskiler bilirler. 10 doktor gezip tanı koyulamayan bir rahatsızlık geçirdim bir dönem o zamanki sevgilimin yaşattığı stres yüzünden. Ayrılırken çocuk evsiz, sokakta kalmıştı ben de bir nevi hastanelik olmuştum. 3 gün önce eski sevgilim Instagram'dan takip isteği atmış. Neredeyse 2 yıldır aramızda hiçbir iletişim yoktu. Haliyle merak ettim bu aksiyonun sebebini. İsteğini kabul ettim. Geri dönüş vs yapmadım. ? yazıp yolladım. O da mesajıma yanıt vermek yerine tekrar istek yolladı. Yanıt vermesi için kabul ettim, ben de onu takip ettim. Sonrasında da takipten çıktım. Yani hiçbir art niyetim yoktu.

Sevgilime de, eski sevgilimin bana takip isteği attığını söyledim. Keşke söylemeseydim. Adam çıldırdı. İsmini sordu. Vermek istemedim, daha da çıldırdı. Çocuğu koruduğumu düşündü. En sonunda ismini söyledim. Çocuğun hesabına bakınca bin misli daha çıldırdı. İnstagram saçma bir şekilde hala onu takip ediyormuşum gibi gösteriyordu ve çocukla birkaç tane ortak arkadaşı var. Sebebi de onların mesleğinde herkes bir şekilde birbirinin tanıdığı çıkıyor.

Sonrasında her yerden beni engelledi. Gün içinde bana SMSler atıyor. Seni deliler gibi seviyorum benim gibi bir adama bunu nasıl yaptın Allah belanı versin, yokluğun içimi yakıyor Allah belanı versin, seni hep sevdim ve seveceğim ama asla affetmeyeceğim Allah belanızı versin ikinizin de gibi. Yani bela okuma kısmı fiks var.

Onu çok seviyorum. Ne yapmalıyım bilmiyorum. Bir yanım adama biraz zaman ver, şu an kızgınlığını yaşıyor. Araya özlem ve mantıklı düşünmeye başlama girince düzelir her şey nasılsa diyor.
Bir yanım da aman be ne abarttı. Ya Meredith ben bu durumdan hoşlanmadım artık seni hayatımda istemiyorum deyip ayrılsaydı diyor. Bu bela okumak vs çok drama, arabesk geldi. Ortada bir durum da yokken sanki yatakta basılmışım gibi hissettiriliyorum gibi geliyor.

Siz ne dersiniz hanımlar? Ne yapayım sizce, çocukla ilgili düşünceleriniz ne?

3 unuzun de davranışı saçma kusura bakmayın.eski sevgili niye hortlar siz eski sevgiliye niye duygusal olarak demiyorum da karşılık verirsiniz.yeni sevgilinin fevriligi ne? Neresinden tutsam elimde kaldi

Kızmakta haklı. Niye eski sevgilinin takip isteğini kabul ediyosun ki? Bir de sen de takip edip mesaj atmışsın. Şu an hayatında biri varsa engellersin gider. Bence de biraz zaman ver önce siniri geçsin.

peki şu anki adam daha önce başlık açtığın fuckbuddy olarak takılıyoruz, eski takıldığı kadın rahatsız ediyor dediğin kişi mi başka biri mi?

Bence ayrılacaktı bahanesi oldu,hiç takılmayın hayatınızı yaşayın vicdanınız rahat mı ohh mis...
Boş boş konuşuyo
Yok ayrılmak istemesi gibi bir durum olduğunu sanmıyorum. Sürekli beni kaybetmekten korktuğunu, bensiz yapamayacağını vs söylüyordu. Hatta onu aldatırsam yapacağı bazı tehditvari şeyler bile söylüyordu da buraya yazarsam bayağı topa tutarsınız haklı olarak. Çok yorucu bir işte çalışıyor. Buna rağmen eve gelir gelmez uyuyana kadar benimle konuşurdu vs.

Başka birisi.

Kızmakta haklı. Haksız demiyorum. Ben de olsam kızardım hatta belki ayrılırdım bile. Ama gidip gelip beddua okumazdım. Burasını algılamakta zorlanıyorum.
Çok abes durumlar yaşamıştık ve merak ettim. Haksız olduğumu biliyorum ama klişe bir ayrılık durumu değildi bizimkisi.

Yani keşke direkt engelleseydin mesaj vs atmak yerine. Mevcut sevgilinle empati kurabilirim rahatlıkla,rahatsız olması çok normal ama tepkileri çok aşırı ve gereksiz dramatik. Biraz zaman ver sevgiline. Ama ben bu adamla barişsaniz bile bunu sürekli yüzüne vurma potansiyeli sezdim.

9-10 ay önce bunu bende yaşadım. Eski normal arkadaslarımın engellerini kaldırdım diye adam bana “sen beni aldattın bu aldatmaya giriyor bana bunu nasıl yaparsın” demeye başladı. Üstüne neler neler söyledi haddi hesabı yok. Konu bile açmıştım.

Sonra ne kadar çok abarttığını çaktım. Yok yani özetle olmuyor bunlar çok feci manipülasyoncu oluyorlar, dayanılmaz bir sekilde. Hatta oturup hata yapmasanız bile hata yaptım mı diye düşünüyorsunuz. Aldatmamıssınız, yalan söylememissiniz hicbir sey yapmamıssınız saklamamıssınız bile koca bir narsist var karsınızda. Kacın bence her yerden engelleyin

Yani kusura bakmayın da adamla ayrılmışsın aradan yıllar geçmiş ne diye isteğini kabul ediyorsun ki bir de yeni sevgiline söylüyorsun . Gereksiz bir şekilde saçma olayların içine giriyorsun

Bence hata sizde. Eski sevgili bu arada hortlar hadi kabul ettiniz mesaj attınız bunu niye sevgilinize söylüyorsunuz. Başka yönden bakınca belki bu hata hayatınızı olumlu yönden etkilemiştir. Adam çok kıskanç bu ilerde sizi uzebilirdi. Sizi dinlememiş beddua ediyor sıkıntılı birine benziyor nurdan bakınca

Aslında bunu söylemek istemiyordum ama bir sohbet esnasında konu aldatmaktan açılmıştı. O da eğer bir gün beni aldatırsan önce o adamı, sonra seni, sonra da kendimi vururum demişti. Ciddiye almamıştım. Herhalde her zamanki saçma sapan esprilerinden biridir diye geçmiştim.

Bende eski sevgilimden hayatta beklemezdim ayrilmaz derdim evliligi dusunmem diyen adam sana oyle boyle teklif etmicem diyodu baska sehirdeydi 2 saat mesafede yanindaydim sabah ogleden sonra geldim hemen baska kiz bulmus 2 saate yanina milletten duydum sorsam oda bensiz yapamazdi sonra ne mi oldu esim cikti karsima suan bi bebemiz var iyi ki bitmis iyi ki aldatmis da yuzunu gostermis

Bak yanlıs yapmıssınız eski sevgilinizi ekleyerek mesaj yazarak ama olay herseyden önce adamın narsist, manipülasyoncu olması. Ortada bir ihanet yok. Yalan yok saklama yok ne bilim sizi yatakta falan basmadı. Gidip kendiniz söylemissiniz.

Bu adamın ağzından cıkanlar ve cümleleri hic normal değil. Normal bir insanın davranacağı davranıslar değil birebir yasadım. Su an üzerinizde suçluluk duygusu olabilir ama değil siz kendinizi kurtarmaya bakın.

Sevince bazı şeyleri gözümüz görmüyor ama ben bu cümleyi ciddiye alırdım

Ben basit şeylerden bu kadar dramatikleseni görünce çocuk musun diyesim geliyor ya felaket abartmış. Bugun buna bu kadar ağlayan iki gün sonra ayrılmak istediğinizde vs canınızı sıkabilir, görmüş oldunuz aslında fırsat gibi .

Benim de içim şişiyor. Yahu ihanet edecek olsam kuzu gibi gidip kendim mi söylerim durumu? Bi de ayrılacaksan ayrıl, ne dakika başı beddua saydırıyorsun?
Yukarıda yazmıştım daha önce de aldatmakla ilgili konuşurken öyle bir durumda önce karşı tarafı, sonra beni, sonra da kendisini vuracağını söylemişti. Ama soğuk soğuk espriler yapmayı sevdiği için bu da onlardan biridir diye düşünmüştüm. Belki de ciddiydi.

Şöyle ki haksız beddua sahibine geri döner Yani o kısmı sallayın. Sizin yaptığınız çok saçma engelleyin gitsin niye istek atıyorsunuz, mesaj atıyorsunuz vs. Yani yaptığınız cidden anlamsız. Onun yaptığı daha da beter, resmen küçük bir ergen diyecek laf yok. Bi de bunların üzerine barışmayı düşünüyorsunuz…

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…