- 30 Aralık 2009
- 22.572
- 87.438
- 40
-
- Konu Sahibi Meredith Grey
Böyle abartılı seven tiplerden lütfen korkun.Geçen gün onun telefonunda şeyi fark ettim ben evde tuvalete falan gittiğimde ya da başka bir odaya geçtiğimde salondaki benim küçüklük fotoğraflarımı çekmiş hep.
Yine geçen hafta hastalandım. Hastaneye gidecektim. Konum at bana ambulans çağıracağım, lütfen sana bir şey olmasın lütfen gibi yine bana şimdi düşününce abartı falan şeyler yazmış.
Manyak işte, bişey yapmana gerek yok, istersen yüzüne bile gülme, taktı mı takıyor. Biraz sessiz sakin duran biri isen sana kolay diş geçireceğini sanıp tebelleş oluyor. Nezaketi zayıflık sanıyorlar.Uni'deyken böyle bir manyağın tehditlerine maruz kalmıştim, ortada bir şey yokken.
Salak beni seviyordu, sanıyordu ki onun tapulu maliyim.
Birisi teklif etmişti ve bunu öğrenmişti aman Allah'ım ne beddualar, ne rezillikler.
İnşallah senden doğacak cocugun kurbaga suratli olur bile demişti gerizekalı.
Yıllar sonra facebokuma bir mesaj gelmişti bundan.
Evliyim üstelik.
Merak ediyorum çocuğun sağlıklı mı doğdu dedi.
Sok gecirmistim bir kez daha.
Bir insan ancak bu pislik olabilir herhalde. Cevap verdiniz mi bu herife ?Uni'deyken böyle bir manyağın tehditlerine maruz kalmıştim, ortada bir şey yokken.
Salak beni seviyordu, sanıyordu ki onun tapulu maliyim.
Birisi teklif etmişti ve bunu öğrenmişti aman Allah'ım ne beddualar, ne rezillikler.
İnşallah senden doğacak cocugun kurbaga suratli olur bile demişti gerizekalı.
Yıllar sonra facebokuma bir mesaj gelmişti bundan.
Evliyim üstelik.
Merak ediyorum çocuğun sağlıklı mı doğdu dedi.
Sok gecirmistim bir kez daha.
Salak bir de sevgilisi olsaydım ne yapardı acaba.
Ay katıp manyakti ya.Manyak işte, bişey yapmana gerek yok, istersen yüzüne bile gülme, taktı mı takıyor. Biraz sessiz sakin duran biri isen sana kolay diş geçireceğini sanıp tebelleş oluyor. Nezaketi zayıflık sanıyorlar.
Yok ya cevap bile vermedim.Bir insan ancak bu pislik olabilir herhalde. Cevap verdiniz mi bu herife ?
Amaç ne ki? Ben kimsenin sevdiği kadın /erkeğin küçüklük fotosunu çektiğini duymadım yav. Kocamı çok seviyorum ama çocukken pek tipsizmiş mddmmddk. İnsan merak eder, ama neden hepsini çeker ki? Hiç çekici gelmez bir çocuğun fotosu.Geçen gün onun telefonunda şeyi fark ettim ben evde tuvalete falan gittiğimde ya da başka bir odaya geçtiğimde salondaki benim küçüklük fotoğraflarımı çekmiş hep.
Yine geçen hafta hastalandım. Hastaneye gidecektim. Konum at bana ambulans çağıracağım, lütfen sana bir şey olmasın lütfen gibi yine bana şimdi düşününce abartı falan şeyler yazmış.
Abdnsndh kocamın uzun saçlı fotosuna bakıp bu ne ya demiştim.Amaç ne ki? Ben kimsenin sevdiği kadın /erkeğin küçüklük fotosunu çektiğini duymadım yav. Kocamı çok seviyorum ama çocukken pek tipsizmiş mddmmddk. İnsan merak eder, ama neden hepsini çeker ki? Hiç çekici gelmez bir çocuğun fotosu.
Peki beni vurmakla tehdit etmesini de mi hak ediyorum?Adamın kızma şekli öyledir annacığım. Ona gore hakediyorsun ki ediyo. ki bende olsam, bu kadar bağlandığım birinin şu hareketine aynı tepkiyi verirdimHayır exinle yenisi aynı camiadansa bide ne cesaretle istegi kabul edip Üstüne de mesaj atıyorsun! Oda yetmiyo sevgiline durumdan bahsediyosun. Vallaha bravo
Ben de hak etmediğim halde bu muameleyi gördüysem ve şu an "terk edildiğim için sevgilim yok" dedim ve eski sevgilimle konuştum.O geri döner ya. Birak biraz siniri gecsin sonra konusursunuz. Ama boyle kiskanc tip insanin basina bela olur genelde. Ben olsam o arada eski sevgilimle konusurum niye yaptin ettin bak senin yuzunden kavga ettik fln derim. Bu olayi boşu boşuna yaşamış olmak istemem. Ömür boyu merak ederim yoksa. Ve biraz da drama severim.
Bende var küçüklük fotoları. Çok tatlı geliyor. Bunda ne gariplik var anlayamadım. Yapı gereği romantik biriyim ama sapık falan değilim.Amaç ne ki? Ben kimsenin sevdiği kadın /erkeğin küçüklük fotosunu çektiğini duymadım yav. Kocamı çok seviyorum ama çocukken pek tipsizmiş mddmmddk. İnsan merak eder, ama neden hepsini çeker ki? Hiç çekici gelmez bir çocuğun fotosu.
Sevgiliniz tuvalete falan gittiğinde gizlice çekmek biraz abes değil mi?Bende var küçüklük fotoları. Çok tatlı geliyor. Bunda ne gariplik var anlayamadım. Yapı gereği romantik biriyim ama sapık falan değilim.
Ben vurmakla ilgili bişey okumadım metinde.Peki beni vurmakla tehdit etmesini de mi hak ediyorum?
Aynı camiadalar ama alanları farklı yani birebir tanışma ihtimalleri çok düşük. Yoksa bu toplara girmezdim. Yani bu adamla sevgili olmazdım. Ki hatalı oldugumu kabul ediyorum
Sonraki yaptığım yorumlarda var, görmemişsiniz.Ben vurmakla ilgili bişey okumadım metinde.
Kırılırdım, üzülürdüm. Ama sonuçta bana söylemiş. Kötü bir niyeti olsa bana söylemezdi diye düşünürdüm. Ya ilişkimi bitirdim ya da biraz naz niyaz yapardım. Ama böyle bela okumazdım. Abartı.Böyle birşey yapmanız gerçekten hata. Söylemişsiniz dürüstçe bir davranış bana göre en azından kandirmamissiniz. Eski sevgili adı üstünde eski...hayatınızda yeni biri varken bu kadar iyi bahsettiğiniz birisi varken eski sevgili neden merak edilir? Kırgınlık ve güvensizlik hissetmiştir biraz zaman verin . Peki o size aynı şeyi yapmış olsaydı siz ne hissedersiniz?
Tabiki istenmiyorsa kizmis ise de bitirebilir beddua edilmesine gerek yok bu konuda bnde aynı fikirdeyim sen anlattiktan sonra saygılı bir sekilde bitmesi daha doğru olurdu.Kırılırdım, üzülürdüm. Ama sonuçta bana söylemiş. Kötü bir niyeti olsa bana söylemezdi diye düşünürdüm. Ya ilişkimi bitirdim ya da biraz naz niyaz yapardım. Ama böyle bela okumazdım. Abartı.
Şuna da düşünürdüm bu olanlardan sonra önceki yazılanları okumadım son durum nedir bilmiyorum diyelim ki o size yazdı konusmak istedi falan filan.. siz konuşacak misiniz tekrar birliktelik istiyor musunuz? Ben olsam bunca bana bela okuyan adamla tekrar ilişki düşünmezdim. Ama sen eski sevgiline de mesaj attınKırılırdım, üzülürdüm. Ama sonuçta bana söylemiş. Kötü bir niyeti olsa bana söylemezdi diye düşünürdüm. Ya ilişkimi bitirdim ya da biraz naz niyaz yapardım. Ama böyle bela okumazdım. Abartı.
Bu da geçen hafta bir kadınla takipleşmiş. Biraz tartıştık. Kadını tanımıyor. Şeytan durtmus, meraktan takip etmiş ama hiçbir amacı yokmus. Kızın profiline bile bakmamış. Yahu seni tanımadığın kadın konusunda Şeytan durtebiliyorsa beni eski sevgilim konusunda hayli hayli durtmez mi?Şuna da düşünürdüm bu olanlardan sonra önceki yazılanları okumadım son durum nedir bilmiyorum diyelim ki o size yazdı konusmak istedi falan filan.. siz konuşacak misiniz tekrar birliktelik istiyor musunuz? Ben olsam bunca bana bela okuyan adamla tekrar ilişki düşünmezdim. Ama sen eski sevgiline de mesaj attınböyle tiplerden uzak dur ya Allah aşkına ne yapacakları da belli olmaz. Birde olayın olumlu tarafini düşünelim yaptığın hata tamam ama onunda gerçek içini görmüş oldun bazen şer olan şeylerde de hayır vardır