Haftasonu Nişanlanıyorum Ama Mutlu Değilim

bizimkilerde öyle malesef hadi çaya gelin derlerdi yok derdik 10 kere ararlardı giderdik. Bu durum geçmiyor malesef erkekler bekarken yok dediği anne babasına daha mı düşkün oluyor nedir hiç hayır diyemiyorlar aslında anne babada suç daha yeni nişanlı yeni evli bırakın bir özellerini yaşasınlar her şeye dahil olmayın.. Ama yinede çok büyütülcek bir durum değil zamanla düzelecektir. Beni çok seviyor bir an önce herkese tanıtmak istiyor kayınvalidem diye düşünün :) ve babamın bana bir tavsiyesi vardı gerçekten haklıymış sizede öneririm hiç bir zaman senin annen bunu dedi yok şunu dedi diye birbirinizle konuşmayın bu tarz konular daha sonra çok daha fazla büyür. Şimdiden mutluluklar diliyorum size :)

Daha nişan bile olmamış . Hadi diyelim ki sizin iş olmadı bir sebebten seni bu kadar resmetmeye ne gerek var.
Sana saygıları olsa bu kadar elalemin içine çıkarmazlar
Ama nerde herkeste o anlayış

Aynen dediğin gibi sinirle konuştuğumda hiç anlatamıyorum kendimi ve üstelik ben suçlu oluyorum. Bu yüzden şuan konuşmuyoruz bu konuyu ama dediğini yapıcam

Daha nişan bile olmamış . Hadi diyelim ki sizin iş olmadı bir sebebten seni bu kadar resmetmeye ne gerek var.
Sana saygıları olsa bu kadar elalemin içine çıkarmazlar
Ama nerde herkeste o anlayış

İşte senin gibi düşünüyorum bende neden beni herkese gösteriyosunuzki nişana gelecekler nasılsa ama yok tek tek tanıştırıyolar gösteriyolar ee tanımıyorum kimseyi bi durun yaa

Saol canım :/ zaten bu sürecin vermiş olduğu bir sinir stres var iyice takılıyorum işte

Kuzucum senin nisanin yaklasti mi cok sevindim hayirlisi ile atlatin insallah

Erkek arkadasinizin oan tavrini koymasi gerekirdi , Gelin cikarmada sizin ne isiniz var anlamadim ..
Sacma bir teklif olmus , ilerde evlenseniz sizi boyle heryere suruklerler eger simdiden annesi ve babasina laf geciremiyosa...

Anneniz soylediklerinde cok ama cok Hakli...

Bu zamana kadar sizi kendi evlerine davet etmemeleride cabasi. Insan isteme surecinde bile yemege davet eder dünürlerini..
Siz nerdeyse nisanlanacaksiniz ama boyle bir teklif gelmemis..

Ben çağırmalarından çok kpin koştur koştur size gelmeye çalışmasına anlam veremedim. O ne öyle görmemişin dünürü olmuş sendromu

Bizi daha davet etmediler ama 5 kez geldiler bize. Son 2 seferdirde haber vermeden geliyolar yani son anda haberimiz oluyo. Onlar annen hazırlık yapmasın uğraşmasın diye haber vermiyoruz diyo ama böyle de olmuyoki daha çok telaşa düşüyoruz ve hoş olmuyo

Evet çağırmadılar annesi bizden her çıktığında bizde sizi davet edicez diyip geçiştiriyo ama daha gitmedik onlara. Yani düğün değil bişey değil kayınvalidemin teyzesinin kızının gelin çıkarmasında benm işim ne? Ki daha nişan olmadı bile. İşte beni de en çok kızdıran bu tavrını koyamadı onlarda 10 kez aradı gelin gelin diye

Geliyoruz deyince musait degiliz diyeceksin, zaten annemlerde size gelmek istiyorlardi onlar kac kez geldiler biz gitmedik ayip oluyor diye dusunuyorlar diyeceksin biraz da siz misafir olun artik.
Diger konu da bisanlin benim esim gibi sert , bu konu icin konusmamak ne demek bu huyunu duzeltmelisiniz ailesine her hayir dediginizde biyle yapmamasi icin, bir yere davet ettiklerinde gitmeyecekseniz ilk soylendiginde sundan dolayi gitmek istemiyorum kararim kesin deyin , valla zorlanirsiniz evlenince soylemedi demeyin mesafe mesafe mesafe

Müsait olup olmadığımızı sormuyolarki bana kapının önünde haber verdiler geçen seferde yoldayken aradılar. Annesine de diyememki bizi çağırın diye. Konuşamıyoruz sürekli tartışıyoruz ona göre ailesi beni seviyor bu yüzden görmek istiyor sen benim ailemi sevmiyosun diyip duruyor. Bana kızıyor bağırıyor ama babasına gelemiyoruz demedi. Mesela araba kullanırken ben onu arasam araba kullanıyorum kapat diyor geçen gün babası aradı yarım saat konuştular havadan sudan. Ben anlamıyorum bizi yalnız bırakmak mı istemiyolar ne

Arkadasim boyle dengesiZlikler varsa ailesine davranisi ile sana karsi bunlari duzeltmeden evlenme , evlilik daha zor birsey nisanliligini uzun tut. Ailesi kolayini bulmus seviyoruz diye surekli birlikte olup sizi birbirinize adapte etmemek hos degil. Bagirdigi zaman bende senin ailen sayilirim artik kendi ailene bagiriyor musun yok o zaman bana da bagiramazsin deyip kirmizi cizgilerini goster yoksa cok yipranirsin, kayinvaliden kapinin onunde derse sende kapinin onunde dersin musait degil zaten o da boyle diyordu diye, hazircevap ol ailesini sikayet etme sadece yeri gelince lafini soyle , valla yapamam edemem ile baslarsaniz bu aile tepenize cikar benden soylemesi , senin ailene habersiz gelen yarin senin evine oglumun evi deyip dakkada bir gelir o yuzden hepimiz burada diyoruz sana musait degil deyip ciZgiyi goster diye

Sizin bu durumdaki rahatsızlığı erkek arkadaşınıza, erkek arkadaşınızında çok net bir dille ailesine söylemesi gerekiyor bence. Şimdiden tedbir alınması gereken bir konu...

Gelmek istemediğimi söyledim tartıştık kavga da ettik ama artık en sonunda iş uzamasın diye tamam dedim mecburen

Bunu iste yapmayacaktin. Böyle erkek arkadasina bu tür konularda ikna edilebilcegini ögretiyorsun.

Olay cikacaksa ciksin,önemli olan erkek arkadasin tavrini bilmesi. Bak simdide olay cikti, ama o gelin cikarmaya gittikten sonra pek degeri kalmiyor.

Asla ve asla rahat olmadigin bir yere, istemedigin bir yere gitme, heleki daha nisanli degilsiniz bile. Gitme mecburiyetin hic yok zaten.

Yaslariniz kac? Erkek arkadasin ne yazikki ana kuzusuna benziyor. Ayagini yere vurup,söz gecirmeyi bilmiyor. Korkarim bu gidisle cok mutsuz olursunuz

Yemin ederim korkuyorum şimdiden yarın öbürgünde böyle olur mu diye. Dün akşam buluştuk erkek arkadaşımla sinirlenmeden tek tek sıkıntının ne olduğu ile ilgili konuştuk ben bi daha bize gelmeden önce mutlaka haber verin böyle olmaz ayıp dedim. O da babama söylesem niye gittik bi daha böyle yapmayın diye yanlış anlıcak sizin bizi istemediğinizi düşünecek dedi. Bunda yanlış anlayacak bişey yok bu durumda da bizimkiler yanlış anlıyo bunu mutlaka konuşmalısın bi daha olmasın, bi daha bizi istemediğimiz yere zorla götürmesinler dedim. Nedense ailesine karşı çıkamıyo ama böyle devam etmesine izin vermicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…