Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yedigoller güzel ama çadırla konaklamak gerekiyo sanırım ulaşımı biraz zor 1.5-2 saat kadar virajlı yoldan yedigollere gitmeye çalışıyorsun yedigollerde satılık yiyecek hicbisey yok bakkal vs yasakmış tedarikli gitmenizi tavsiye ederim lokanta tarzı yerler var ama iste idare eder ben gittim ama bidahada gitmem yanı bana sıkıcı geldiOlabilir her iki yer de.. Gittiğimize değsin istiyorum açıkcası.. Yedigölleri çok tavsiye ettiler ama kafam karıştı bak şimdi..
Selam kızlar eşimle olan sıkıntılarımla ilgili konu açıp duruyordum buraya..
Herkes her konun eşinle ilgili diyordu..
Eşimle ilgili yine sıkıntılarım var tabi (çoğu kişinin sıkıntıdan saymadığı sıkıntılar bunlar)
Şimdi biz geçen hafta pazar günü eşimle şehir dışına çıktık gezdik,
Bu hafta da konaklamalı gidelim diyoruz..
Bu arada ben bi safozluk yaptım başka bi çifte daha beraber gidelim sizde gelin dedim onlar henüz net değiller ama büyük ihtimal onlar da gelecek..
Sizce yedigöller nasıldır daha önceden giden var mı aranızda? Tavsiye edebileceğiniz konaklama yeri var mı?
Ben burayı düşünüyorum. İstanbuldayız biz kendi aracımızla gideceğiz.
Bu arada bdv ye açtım konuyu ama başka yere açmayı bilmiyorum konum taşınır muhtemelen ama bilmiyorum başka kısma nasıl açılıyor.
Anlatabilir misin şimdiden teşekkür ederim bir dahakilere ilgili yere konu açacağım ama cidden beceremedim.. Oyun bölümüne de üstte konu aç yazıyordu o şekilde yapmıştım ama özellikle nasıl seçiliyor bilmiyorum..Size iyi tatiller dilerim ama başka bölüme konu açmayı bilmiyorum geçerli bir savunma değil, bana özel mesaj atsanız size anlatırım ki siz oyun bölümüne bile konu açmış birisiniz değil mi
Oh nihayet güzel bir konunu okudum:)Neresi olursa olsun.Önemli olan birlikte geçen her dakikadan keyif almanız.Tadını çıkar,keyfini sür.Sakın yeme adamı oralarda da.Tatil var trip yok.İyi eğlenceler.
Doğru diyorsun canım bende öyle düşünüyorum burada ne konular okuyoruz cidden çok şükür bin şükür biz iyiyiz gerçekten ben uzatmıyorum artık gerginlikleri..Ya o değilde ben şeye takıldım bu adam seni ne güzel gezdiriyor, vaktini bütçesini ayırıp, sana ilgi gösteriyor. Sen bundan daha ne istiyorsun ki sürekli sataşıyorsun. Allah rızası için razı ol yeter. Sen boşarsın elalem hava da kapar sonra burada konu açarsın.
Nereye gittiniz? Yer adı verebiliyor musun?Gittik haftasonu yedigöllere kaldığımız yer de yedigöller de çok ama çokk güzeldi...
Yedigöllere değmez diyenlere şaşırıyorum bence tek sıkıntısı yolun virajlı olması..
Eşim çok iyi araç kullanır arabamızın markası modeli de baya iyi sanırım o yüzden ben çok etkilenmedim..
Ama gittiğinize kesinlikle değecek bir yer heleki şuan tam mevsimi tüm yapraklar dökülmüş neredeyse yere o kadar güzel ki..
Gölleri, şelaleleri, herşeyi çok hoşuma gitti.. Efsane resimler çektik...
Ek olarak tavsiyem şu ki yemek sırası çok kalabalık.. Gidenler kesinlikle yanlarına sandviç tarzı birşeyler alsınlar derim, bir de tuvalet ihtiyacınızı giderip çıkın yola o sıra da baya kalabalık.
Bunlar için tedbirli giderseniz diğer herşey muazzamdı bana göre..
Onlar da geldi ama bizimle yedigölleri gezemediler çocukları hastalandı hastaneye gittiler.. Zaten küçük çocukla orayı gezmek biraz zor olabilirmiş..Ne yaptınız merak ettim?
Davet ettiğiniz diğer çift geldi mi?
Tahmin edebiliyorum.Onlar da geldi ama bizimle yedigölleri gezemediler çocukları hastalandı hastaneye gittiler.. Zaten küçük çocukla orayı gezmek biraz zor olabilirmiş..
Canım yedigöller milliparkına gidiliyor zaten direkt özellikle yer adı yok yedigöller diye yazdık navigasyonaNereye gittiniz? Yer adı verebiliyor musun?
Ben yedigöllere hiç gitmedim.
En son geçen hafta ağvaya gittik biz eşimle.
Biraz pahalı bir yere gittik ama verdiğimiz her kuruşa değdi doğrusu.
Biz de arada bir eşim ile böyle haftasonu kaçamakları yaparız.
Bir daha ki sefere yedigöller aklımda olsun.
İyi yapmışsın bence.. Çocuklarla sıkıntı ya.. Hani böyle tam anlayacak yaşta olsalar belki de..Tahmin edebiliyorum.
Benim de 2 ufak çocuğum var, ben onları evde babaanne-annane gözetimine bırakarak gitmiştim.
Çok keyifli vakit geçirdik eşim ile.
Canım yedigöller milliparkına gidiliyor zaten direkt özellikle yer adı yok yedigöller diye yazdık navigasyona
Tam mevsimi şu sıralar ağaçlar sapsarı yerler sapsarı bir görsen mükemmel bir doğası var
Kalabalıktı ama kalabalıktan hiç rahatsız olmadık yani çünkü o kadar çok yeri köşesi var ki dereleri, şelaleleri, gölleri.. Gerçekten çok güzeldi. Bence haftasonu kaçamağı için düşünün derim
Bizim kaldığımız yerle yedigöller arası 40 km filan mesafeydi.
Kaldığımız yer çok çok güzeldi zaten istersen kaldığımız yerin adını yazarım özelden gidecek olursan aklında bulunsun. Ama kesinlikle git derim. Tabi mevsim çok önemli. Şuan tam mevsimi diyorum çünkü dediğim gibi yer gök sapsarı tüm yapraklar yerde, gölde.. Çok güzel bir doğa gerçekten..
Siz ağvada nereye gittiniz nasıl vakit geçirdiniz.. Bir dahaki sefere sapancaya gitmeyi düşünüyorz inşallah bakalım