Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende çok beğendim canım yani bilmiyorum oraya gitmek istiyorum ya..
Gitmedim ama fotoğraflardan Kartepe Maşukiye çok güzel görünüyor
Ay ışığında patates közlersek ben varımOraya bende gitmek istiyorum,giderken de bi çif arkadaşla gitmeyi düşünüyorum. Daha eğlenceli geçer. Tam da bu mevsimde gidilir rengarenktir orası
Ayy dogumdan sonra yaza dogru biz de mi kacsak eşimle biyerlereAbant Kartal Yuvası'nda kalmıştık eşimle. Şömineli odalar falan. Çok güzeldi.
Ahahhahaha patates proteindir,her türlüsü yenirAy ışığında patates közlersek ben varım
Abant Kartal Yuvası'nda kalmıştık eşimle. Şömineli odalar falan. Çok güzeldi.
Yedigöllerden süper bi yer sadece yolu biraz uzun onun dışında süper konaklama olarak abantta kalmıştık yedigöllere biraz uzak yakınlarda ne var bilmiyorım ama bu mevsimde yedigöllere gitmeyi tekrar isterim o derece begendimSelam kızlar eşimle olan sıkıntılarımla ilgili konu açıp duruyordum buraya..
Herkes her konun eşinle ilgili diyordu..
Eşimle ilgili yine sıkıntılarım var tabi (çoğu kişinin sıkıntıdan saymadığı sıkıntılar bunlar)
Şimdi biz geçen hafta pazar günü eşimle şehir dışına çıktık gezdik,
Bu hafta da konaklamalı gidelim diyoruz..
Bu arada ben bi safozluk yaptım başka bi çifte daha beraber gidelim sizde gelin dedim onlar henüz net değiller ama büyük ihtimal onlar da gelecek..
Sizce yedigöller nasıldır daha önceden giden var mı aranızda? Tavsiye edebileceğiniz konaklama yeri var mı?
Ben burayı düşünüyorum. İstanbuldayız biz kendi aracımızla gideceğiz.
Bu arada bdv ye açtım konuyu ama başka yere açmayı bilmiyorum konum taşınır muhtemelen ama bilmiyorum başka kısma nasıl açılıyor.
Ahahhahaha patates proteindir,her türlüsü yenir