• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dul kaynanamlan birlik :(

İki ilimiz sallanıyor can ve mal kaybı var ve siz kaynana konusu acıyorsunuz? En azından bir süre duyarlı bir vatandaş olup, kaynananızLAN ilgili yazmazsanız ölmezsiniz demeye geldim :KK51:
Saçmalamayın isterseniz. Siz de aynı durumda konulara girip okuyorsunuz. Neti kapatıp oturun o halde. Belki kadin kendince desteğini verdi konuyu da rahatlamak için açtı. Alakasız durumlarda duyar kasmak da moda oldu.

Bulunduğum iç anadolu bölgesinden Kocaeli’ye selamlar diliyorum. Belki konu sahibi de gerekli yardımları yapmıştır, belki bilemeyiz. Ve belki de depremden haberi yok. Bilemeyiz elbette. Her ihtimali düşünmek gerekiyor tabi.

Gece gece rahatsız edecek davranışta bulunduysam bağışlayın, güzel geceler diliyorum.
Teşekkür ederim. Umarım kendimi ifade edebilmişimdir:KK16:

Saçmalamayın isterseniz. Siz de aynı durumda konulara girip okuyorsunuz. Neti kapatıp oturun o halde. Belki kadin kendince desteğini verdi konuyu da rahatlamak için açtı. Alakasız durumlarda duyar kasmak da moda oldu.
Ben zaten bulundugum ilde gerekli yardımı çevremle birlikte yaptım. Neyin duyarı hanımefendi insanlar göçük altında? Duyar kasmak dediğiniz şey insanların hayatı :işsiz:

Ben zaten bulundugum ilde gerekli yardımı çevremle birlikte yaptım. Neyin duyarı hanımefendi insanlar göçük altında? Duyar kasmak dediğiniz şey insanların hayatı :işsiz:

Duyar kasmak tabirini alakasız ortamda gereksiz bir çıkış yaptığınız icin kullandim. Yoksa durumun vehametinin hepimiz farkındayız. Burası kk forumu, begenseniz de beğenmeseniz de her gün onlarca konu açılmaya devam edecek. E ulkece zaten her gün felaket yaşamıyor muyuz? Gundeminizde baska seyler varsa- ki bu deprem tam bir felaketti ve hepimizi cok etkiledi, normaldir- burda takilmamanizi tavsiye ederim. Şahsen ben de fazlasıyla etkilendim ve kafa dağıtmak için burdayim.

Babannem 80 yaşına dayandı yalnız yaşıyor her işini kendisi yapar evi hep temizdir mutlaka üç çeşit yemeği olur.60 65 yasındaki insanların morukladım diye oğullarının yanına çökmelerine anlam veremiyorum ben kalabalıkta yaşayamam mesela sevmiyorum

Duyar kasmak tabirini alakasız ortamda gereksiz bir çıkış yaptığınız icin kullandim. Yoksa durumun vehametinin hepimiz farkındayız. Burası kk forumu, begenseniz de beğenmeseniz de her gün onlarca konu açılmaya devam edecek. E ulkece zaten her gün felaket yaşamıyor muyuz? Gundeminizde baska seyler varsa- ki bu deprem tam bir felaketti ve hepimizi cok etkiledi, normaldir- burda takilmamanizi tavsiye ederim. Şahsen ben de fazlasıyla etkilendim ve kafa dağıtmak için burdayim.
Hayır sadece bu bölgelerde tanıdıkları olanlara biraz saygılı olmalıyız kanaatindeyim. Yoksa kk'nın hangi amaca hizmet eden bir platform oldugunu bende biliyorum. Hergün kaç kişiyle konusuyoruz burada. İlla ki tanımamıza da gerek yok. Duyar kasmak degıl derdım, sadece açılan konunun zamanlaması bana göre yanlış. 99da aile üyelerimden kayıplarım oldugu ıcın de fazla tepkı gostermıs olabılırım.

Babannem 80 yaşına dayandı yalnız yaşıyor her işini kendisi yapar evi hep temizdir mutlaka üç çeşit yemeği olur.60 65 yasındaki insanların morukladım diye oğullarının yanına çökmelerine anlam veremiyorum ben kalabalıkta yaşayamam mesela sevmiyorum
Kadın oğlunun yanına çökmemişki oğlan evlenip anasının yanına çökmüş bir de çocuk yapmış. Kadın da rahatsız belki git diyemiyor. Biraz da bu açıdan bakın.

Kadın oğlunun yanına çökmemişki oğlan evlenip anasının yanına çökmüş bir de çocuk yapmış. Kadın da rahatsız belki git diyemiyor. Biraz da bu açıdan bakın.
Eksik okumuşum evet o zaman rahatsızsa yanında yaşamayacaklar kadının gerçekten kira ödemekten gocunmayacaklar

Eksik okumuşum evet o zaman rahatsızsa yanında yaşamayacaklar kadının gerçekten kira ödemekten gocunmayacaklar
Bile bile gidiyorlar. Ekonomik olarak avantajlı geliyor. Sonra 1001 şikayet. Neredeyse kadını kovacaklar evden. Büyük konuşmayayim da benim oğlum olsa ben kabul etmem. Ayrı ev açacak gücü olmayan oğlum evlenmesin.

İki ilimiz sallanıyor can ve mal kaybı var ama siz parmak kaslarınızı yorarak kadınlar kulübüne girip duyarınızı yazıyorsunuz. Duyarlı bir vatandaş olup, buraya girmek yerine o iki ile koşup gidip yardım etmek zor olmaz demeye geldim.

Bunlara hiç gerek yok bence hanımefendi.
Harikasınız! Demeye geldim...

Kocaeli'nden Elazığ ve Malatya'ya koşmam pek mümkün değil malesef. Ama olsaydı koşardım. Koşmuşluğum da vardır. Gerekli yardımları yaptık kendi çapımızda. Milletin burada canı burnundayken en azından 'hayati' olmayan meselelerle ilgili konu açmıyorum.:işsiz:
[/QUOTE
"Hayati"olmayan konuları okumak için buradasınız ama ?

İki ilimiz sallanıyor can ve mal kaybı var ve siz kaynana konusu acıyorsunuz? En azından bir süre duyarlı bir vatandaş olup, kaynananızLAN ilgili yazmazsanız ölmezsiniz demeye geldim :KK51:

Kocaeli'nden Elazığ ve Malatya'ya koşmam pek mümkün değil malesef. Ama olsaydı koşardım. Koşmuşluğum da vardır. Gerekli yardımları yaptık kendi çapımızda. Milletin burada canı burnundayken en azından 'hayati' olmayan meselelerle ilgili konu açmıyorum.:işsiz:
Hayati olmayan konulara yorum yapıyorsunuz ama? Sizce gerçekten o ilde hasar görmüş insanlar burada mı takılır? Şu gereksiz duyarlar çok yorucu. Belediyeye gidip yardım yollayabilirsiniz bu arada

Ben de çok merak ettim. Bana da gönderebilir misiniz? 😮
Bir tanesi , bir partinin aktif kadin kollari baskani. Iki cocugu var. Biri kiz biri erkek. Tamamen dindar gorunumlu hatta mensubu oldugu teskilatin fanatik savunucusu, gecimini de bu sekilde saglayan bir kadin. 50 li yaslarinin sonunda. Dindar Anadolu kadini imaji veren biri.

Kizina hicbir zaman sahip ya da arka cikmadi. Yeterli duzeyde egitim almasina bile musade etmedi. Eşinden yana agir sorunlar yasiyor kizini bosandirtmadigi gibi salt basina kalmasin diye damadina destek cikiyor.

Bu kadinin oglu 4 yildir evlenmek istedi.
Anne adayi tum kizcagizlara mana buldu.
En sonunda bir kizdan oglu vazgecemedi. Kiz cok akilli birsey cikti. Psikologa gittiler. Psikolog baslarda annenin esini kaybettigi icin bilinc altinda oglunu da kaybetmek istemedigine yordu. Seanslara devam edildikce oglunun itirafiyla anne ile ensest iliski yasadigini ve oglunun bu yuzden intihari bile dusundugunu , inanci oldugu icin bunu yapamadigini, evlenerek bu hayattan kurtulmak istedigini soyledi.

Oglu evlendi. Anneyi sildi. 2 yil sonra bosandi. Tekrardan annesi ile yasiyor. Kiz saniyor ki normal bir k.v gelin atismasi. Oysa olayin bu yonunu asla bilmiyor.

Bir tanesi , bir partinin aktif kadin kollari baskani. Iki cocugu var. Biri kiz biri erkek. Tamamen dindar gorunumlu hatta mensubu oldugu teskilatin fanatik savunucusu, gecimini de bu sekilde saglayan bir kadin. 50 li yaslarinin sonunda. Dindar Anadolu kadini imaji veren biri.

Kizina hicbir zaman sahip ya da arka cikmadi. Yeterli duzeyde egitim almasina bile musade etmedi. Eşinden yana agir sorunlar yasiyor kizini bosandirtmadigi gibi salt basina kalmasin diye damadina destek cikiyor.

En sonunda bir kizdan oglu vazgecemedi. Kiz cok akilli birsey cikti. Psikologa gittiler. Psikolog baslarda annenin esini kaybettigi icin bilinc altinda oglunu da kaybetmek istemedigine yordu. Seanslara devam edildikce oglunun itirafiyla anne ile ensest iliski yasadigini ve oglunun bu yuzden intihari bile dusundugunu , inanci oldugu icin bunu yapamadigini, evlenerek bu hayattan kurtulmak istedigini soyledi.

Oglu evlendi. Anneyi sildi. 2 yil sonra bosandi. Tekrardan annesi ile yasiyor. Kiz saniyor ki normal bir k.v gelin atismasi. Oysa olayin bu yonunu asla bilmiyor.

Of of of Allah'ım sen koru 😮 yolda kolumuzun çarptığı, otobüste yer verdiğimiz, bir fincan kahve içmişliğimizin olduğu biri, belki komşumuz, belki arkadaşımız... Şimdi de ailemiz.. Cinsel sapkınlığın kimde olduğu hiç belli olmuyor.

Baktığında çok düzgün görünen insanlar aileler var. Derler ya dört duvar arasında neler yaşanıyor bilinmez. Evladına şehvet duymak.. Kadın da yapsa erkek de yapsa iğrenç! Rabbim aklı başında, ahlaklı, erdemli insanlarla karşılaştırsın hepimizi.

Keske bu duyarlılığınızı medyaya yansimayan olaylarda da görebilsek. Mesela her gün hayvanlar katlediliyor. Barınaklar da zehirleniyor. Veya sel taşkın oluyor,araba kazaları oluyor. Lütfen sizi kadınlarkulübünden alalım.

Hayır sadece bu bölgelerde tanıdıkları olanlara biraz saygılı olmalıyız kanaatindeyim. Yoksa kk'nın hangi amaca hizmet eden bir platform oldugunu bende biliyorum. Hergün kaç kişiyle konusuyoruz burada. İlla ki tanımamıza da gerek yok. Duyar kasmak degıl derdım, sadece açılan konunun zamanlaması bana göre yanlış. 99da aile üyelerimden kayıplarım oldugu ıcın de fazla tepkı gostermıs olabılırım.

Bugün acılan ve açılacak olan tüm konulara tek tek girip bu yorumu mu yapacaksınız? Evet hassas olabilirsiniz ama doğru bir sey yazmış gibi diretmeyin isterseniz hala.

Başlıkta 'birlik' yazınca heralde kayinvalide-gelin bi işler yapti birlikte diye düşünerek girdim ama. Konu tamamen farklıymış.

Doğrusu 'birlikte'. Taşınmaktan başka bir çareniz yok, çünkü kadın doğru söylüyor. Orasi sizin eviniz değil.. Neden kendi evinize çıkmıyorsunuz? Ne için sabrediyorsunuz?

Aile büyükleriyle oturanlar bana aile olmuş gibi gelmiyor. Çünkü evlilik bu değil..

Bazı anneler eşlerinden göremediği ilgiyi oğullarından bekliyor biliyorum da, bu nedir böyle bir şey gerçek olabilir mi? Çok çok şaşırdım. Başımıza taş yağmadığına şükredelim. Tövbe tövbe.

Of of of Allah'ım sen koru 😮 yolda kolumuzun çarptığı, otobüste yer verdiğimiz, bir fincan kahve içmişliğimizin olduğu biri, belki komşumuz, belki arkadaşımız... Şimdi de ailemiz.. Cinsel sapkınlığın kimde olduğu hiç belli olmuyor.

Baktığında çok düzgün görünen insanlar aileler var. Derler ya dört duvar arasında neler yaşanıyor bilinmez. Evladına şehvet duymak.. Kadın da yapsa erkek de yapsa iğrenç! Rabbim aklı başında, ahlaklı, erdemli insanlarla karşılaştırsın hepimizi.

Ensest iliski ozellikle Anadolu kokenli, dindar, muhafazakar ailelerde var. Kendi oglundan, yegeninden hamile kalan hanim hanimcik gorunumlu kadinlar gordum. Asla kimse bilmiyor. Tahmin edenler de gormezlikten geliyor.
Ensest iliskide Turkiye 5.sirada.
Yerli ve yabanci raporlar, taniklar, olaylar v.s hepsi var.
Yani Avrupa toplumundan Anadolu insani cok daha ahlaksiz. Cinsellik ne kadar bastirilirsa o derece korkunc sonuclari oluyor.

Daha gecen sene konya da öz abisinin defalarca tecavuzune ugrayip hamile kalan kiz vardi. Ailesi , ogullarinin tarafini tuttu.

Bazı anneler eşlerinden göremediği ilgiyi oğullarından bekliyor biliyorum da, bu nedir böyle bir şey gerçek olabilir mi? Çok çok şaşırdım. Başımıza taş yağmadığına şükredelim. Tövbe tövbe.

Rapor uluslararası tıp yayını Medical Science Monitor tarafından 26 Nisan 2014 tarihinde İngilizce yayınlanmış. Yayınlayan araştırmacıların isimleri Ali Yıldırım, Erdal Özer, Hasan Bozkurt, Sait Özsoy, Özgür Enginyurt, Durmuş Evcuman, Rıza Yılmaz ve Yunus Emre Kuyucu.

Tokat’taki Gaziosmanpaşa Üniversitesi, Tıp Fakültesi Adli Tıp Bölümüne 2008-2012 arasında gelen ensest vakaları üzerinde yapılmış bilimsel bir araştırma. Çalışmada, Orta Karadeniz bölgesindeki ensest vakalarının genellikle Gaziosmanpaşa Üniversitesi Hastanesine sevk edildiği vurgulanarak insanın içini acıtan veriler paylaşılıyor.

Ensest, Birleşmiş Milletler (BM) dâhil uluslararası zeminde kan bağı bulunan akrabalıkların yanı sıra yasa ile evlenmeleri mümkün olmayan üvey çocuklar ve aile üyeleri arasında cinsel eylem olarak tanımlanıyor. Dünyanın istisnasız her ülkesinde, her sosyal sınıfta görülen ve tabu sayılan ensest konusu, kolay kolay paylaşılmaması, gerek korku, gerek utanç nedenlerle saklanması, örtbas edilmek istenmesi nedeniyle hem kamuoyu araştırmacıları, hem akademik araştırmacılar tarafından çalışılması en zor alanlardan sayılıyor.

BM’ye bağlı Dünya Sağlık Örgütü (WHO) bu nedenle ensesti “sessiz sağlık acil durumu” olarak tanımlıyor.

Raporda en yaygın ensest türünün anne ve ergen oğlu arasındaki ilişki, 2. sırada babanın kız çocuğuna cinsel saldırısı olduğu yazılıyor. Onu erkek kardeşin kız kardeşe, kız kardeşin kız kardeşe cinsel tecavüzü izliyor; son olarak en az rapor edilen durum olsa da annenin erkek çocuğa cinsel eylemi yer alıyor.

Raporda 1999’da 296 ensest vakası üzerinde yayınlanan bir araştırmada saldırganlardan 70’inin biyolojik anne-baba, 87’sinin (büyükbaba, abi, abla, kuzen gibi) biyolojik akraba ve 73’ünün de üvey baba olduğu saptanmış.

Neden Anadolu kadını erkek cocuk istiyor ?
Neden Anadolu kadını diger kızlardan oglunu kıskanıyor ?
Neden gelini mutsuz ediyor? Evliligine boylesine mudahele hakkını kendinde goruyor ?
Gece yatarken yatak odanizin kapısını acik birakacaksiniz diyen kaynanalar gordu bu gozler.
Erkek cocuk dogurmayi bu cografyanin kadini meziyet sayiyor.
Hasta bu toplum.

Back