Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

inş canımboshayallersmile hga.s.

kızlar gıremıyodum gunlerdr cıldrdım yaaa klava:
dun yapamamıstım 2.uygulamamı suan yapıyorum sacımda gece 12ye kadar bekletcem 7de surdum yada 11e kadar
allahım ınsallah uzar ya ınsallah
yesa bebısım benı de ekle 2.uygulamaya :1hug:
kontesım slm cnmmmm a.s.

Kızlar bu arada eczacı bana dediki sadece bemiks ampul yeterli olmuyor.Biz hem bemiks hem e vitamini hemde bepanthene ampulle birde badem yağı karıştırıp isteyen olursa satıyoruz dedi.Ne kadar doğru bilemiyorum tabiki.Kontesin söylediği gibi sonuçta o karışımda bekleyeceği için pek bi faydası olmayacaktır heralde.

evettt ilk uygulamamı yaptım
yalnız 5 saati geçirmemek lazım sanırım hafiften kaşıntı hissediyorum
Saçımı kurumaya bıraktım tam nedir bilmiyorum ama bakımsız saçtan her zaman iyi olacağından eminim
Şöyle uzuun kıvırık saçlarım olsa ne güzel olur Geçen kışa kadar belimde kıvırcık saçlarımla gezerken
depresyon sonucu kısacık kestirdim bide akıllı kuaför katlarımı da kısa yaptı mı oldum tam bonus e yüz yuvarlak saç bonus bayan kafa olarak geziyordum tam komedi her neyse sonra uzadılar falan bir hata yapıp koleston kullandım saçımı kuruttu lastik gibi yaptı kestirmek zorunda kaldım haydaaa geldik mi başa velhasıl artık uzaması lazım geçen pazartesiden beri bu konuyu okuyorum 170 sayfayı da okudum sayılır ama unuttuklarım oluyor tabi ben yarım şişe şampuana elidor gri şişe bukleler için olanı üç diş sarımsak koydum hayatta en nefret ettiğim şey sarımsaktır ama bana kokuyomuş gibi gelmedi o kadar da kokladım sarımsakları rendeleyerek koydum bu arada az mı geldi acaba

Son düzenleme:
bende yapıcam sımdıı ama bemıks kalmamıs acaba bu seferlık sadece sınamekı ve badem yagıyla yapsam olur mu?

selam hayatımm hg a.s.

vitaminin fazlası saç döker diye biliyorum.bence sen o eczacından vazgeç canımboshayallersmile

şampuanının ml'sini söylersen soruna cavap verebilirm:1rolleyes:

Slm kızlar bnde ılk uygulamamı yapdm 250ml sampuana 3 dıs sarımsak ekledm sarımsak kokusunu o kdar fazla hıssetmedm ama karısımdakı bemıksın kokusu kaldı bıraz ama gecdı oda saclarm yumasak geldı elıme bn öle ıstedıgım ıcın mı oldu yoksa karısımlardn mı bılmıorum artkkaydirigubbakcemile2 cok saol kontes'cim bu paylasımın içinopuyorumnanaktan

Son düzenleme:
rica ederim kuşumma.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…