Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

Kızlar benmde bugün 5.uygulamayı yapmam gerekiyordu ama hiç vaktim yok mecburen yarın yapıcam 6.uygulamayı da p.tesi yapıcam pazar yine vaktm yok sonra tekrar pzar günleri yapmaya geri dönücem bir sorun olmaz değil mi korkar oldum valla bir soriyim dedimbilmiyorumkismile

meraba canım bende 5. uygulamamı cuma günü yaptım. yanlış ölçmediysem 3 cm uzamış sonunda. :lepi: seninki ne kadar uzadı ?
kontescim ben bunu pamukla sürsem nasıl olur diye düşünüyordum. sen nasıl sürüyorsun ? avucumun içine çok az döküp diplere sürüyordum ama üstüm hep yağ oluyordu. fısfıslı şişe bulamadım daha.

herkese merhaba
bugün ikinci uygulamamı yaptım. fısfıslı şişe bulamayınca kolonya şişemi boşaltım iyice yıkayıp ona koydum karışımı. boylece daha bereketli oldu valla öbür türlü gecen hafta ellerimle üsrcem derken yarısını saçım yarısını yerler yemişti :) bi de tam sürmüşken annem aradı hadi dışarı çıkalım diye allahım bu yağlı kafayla nasıl filan derken bi berem vardı çok bol olan, onu taktım napıyım millet deli demiştir bu sıcakta bere ile. amaaaannn napıyım ii de oldu dışarda gezerken nasıl vakit gecti anlamadım valla 5 saat olmuş eve gelir gelmez de yıkadım. inş uzayacak şu saçlarım ya.
dün de kuaföre gittim maniküre, daha önce saçımı kesen çocuk diyoki azcık daha uzat da ben şekil vereyim küt keselim kat olmasın, tabi olur dedim ben de mecburen. uzatmak için neler yapıyorum ben burda bi de gidip hadi bi daha kestircem.
hepinizi optüm canlarım
bu arada küçük bir ayrıntı uygulamayı ilk yapışımdan sonra saçımın inanılmaz parlaklaştığını farkettirm :))

Allah iyiliğini versin kaydirigubbakcemile3hadi bakalımmm uzadığını da göresin inşşş kuzumopuyorumnanaktan

evet arkadaşlar bende fark ettim parlaklaştığını..
daha ilk kullanışım ama daha hacimli ve parlak oldular zemuszemus

bi sinameki eksik sanırım, denicem inşallah saolun... elimde 2 şişe de barcelino var ona da başlıyım bari, çok boşladım bu sıra diri vicudumu sempatiksalakcinni

Kizlar ya ben o sinameki karisimin 30 dak beklemesi yeter diye biliyordum sanki japongülü öyle yazmisti???

Sarmisak neye iyi geliyormus?
Cok kokar o yaa, sampuanlar gecermiki kokusu????

Sirkeli su neden boyasiz saclara yapiliyor??
Ben 2 dir yapiyorum hem parlatir hem kepekler iyi gelir diye, saclarim boyali, yanlismi yapiyorum???

Kepege karsi önere bileceginiz baska birsey varmi???
Her ne kadar kepek sampuani kullansamda saca okadar seyler sürülüyor gene kepek yapiyor.

eed japaongülü öyle demiş ama bana 30 dk az geldi.
sirkeli su boyalı saçı sertleştirirmiş , kuaöfrüm söylemişti.
kepek hakkında bilgim yok.
sarımsak da dökülmeyi azatmak-yeni saç çıkartmak-gürleşmeyi sağlamak için gamyoncuiremsu

kepeğe karşı en etkili çözüm saf zeytinyağı sabunu. forumda onlarca yere yazmışlığım var hala yazıyorum çünkü senelerin kemikleşmiş kepek sorununu bir çırpıda ve sadece saf zeytinyağı sabunu çözdü.

Merhaba bayanlar
Her ne kadar yeni yazsam da uzun zamandır takipçinizim.
En nihayetinde bende saçıma bu karışımı yaptım daha ilk yapışım saçım omuz hizamdan biraz yukarıda ve kıvırcık malum kıvırcık saç uzasa da çok belli olmuyor umarım bu karışımla mayısa kadar en azından omuz hizamda kıvırcık saçlar elde ederim

Kızlar ya bende bemizksli karışım için gereken mallzemeleri aldım.Eczacı tanıdık olduğu için sen ampülleri kıramazsın ben hepsini bir şişeye kırıp öyle vereyim dedi.Aklıma gelmedi hiç her defasında bir ampül kullanacağım.ıŞ işten geçti.bende badem yağını bemiks şişesine boca ettim.Ve beş tutam sinamekiyi kaynattım.hepsini karıştırıp bir ay kullanmayı düşünüyorum.Acaba kaynatılmış sinameki bekletilirse zararı olur mu kızlar?bilen varsa acil cevap bekliyorum.

kızlaaaaarrrr ben çok sabırsızlanıyorummmmmmmmmmmmmm biran önce saçlarım 10 cm uzasın istiyorummmm çünkü tam 4 senedir kısa saç kullanıyorum

kaynatılmış sinamekinin bekletilmesi değil de bekleyen bemiks'in hiç bi faydası olmuyor canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…