nasılsın bakalımmmm,saçlar ne alemm:kedi:
inşallah cnm :Saruboceq:Ben kendimi bildim bileli omzun biraz aşağısında saç kullandım. Ordan sonra hep kestirmek zorunda kaldım kırıldığı içinBİr de bende garip bir huy var saç kestirince rahatlıyorum =)
İnşallah bu uygulamalardan sonra ilk defa saçımı uzun görücem ve kuaföre gidince bir daha asla 1 cm'den kısa kestirmicem =)
bana uzamıyo gibi geliyo vallakafamçokkarıştı moralim bozuluyo ama arkadaşlar 'farketmiyosun ama uzuyor' diyolar.bilemedimbilmiyorumkismilevalla bakımlar cok ıyı gıdıyo tatlım bugun arkadasımla konusuyodum sık aralıklarla boyandıgını falan anlatıyodum hıc yıpranmamıs ama sacın nası parlak dedı coksevındımmmm kaydirigubbakcemile2 bakım yaptıgımı anlattım tabı
sımdı de hala sacımda sınamekı kuru ınsallah faydasını gorcem
senın sacların nasıl tatlım????
bana uzamıyo gibi geliyo vallakafamçokkarıştı moralim bozuluyo ama arkadaşlar 'farketmiyosun ama uzuyor' diyolar.bilemedimbilmiyorumkismile
kırık aldırma maceram hala içime oturmuş vaziyette de ondan galiba bu halimeyvahedigeldismileUzuyodur ben sende baya bi potansiyel gördüm =)
kırık aldırma maceram hala içime oturmuş vaziyette de ondan galiba bu halimeyvahedigeldismile
saraçoğlu'nun filan kürleri var ya bir sürü,onlarda hep bi kaç hafta ara ile kullanılıyor kürler.bunda da aynı mantık bence.istediğin uzunluğa gelinceye kadar,ara vere vere,kullanılabilir.ben de öyle yapıyorum şahsen sempatiksalakcinniama bu kür senin saçını uzatıyo sonuçta, dert etme o yüzden. o diil de 8 haftadan sonra ara veriyorsun ya 2 hafta kadar; bu döngüyü ne kadar devam ettirebiliriz? ara vererek yapsak bile bi yerden sonra uzama durur mu acaba? gönül verdim bu küre 1 kere yapmama rağmen =)
bana uzamıyo gibi geliyo vallakafamçokkarıştı moralim bozuluyo ama arkadaşlar 'farketmiyosun ama uzuyor' diyolar.bilemedimbilmiyorumkismile
ya ben normalde böyle değilim de işte kestrdim diye şey oldumsempatiksalakcinnitatlıskom sacımı yıkıyodumda ohhh mıs gıbı oldu yumusacık salarım oh oh ohhh zemuszemus
bende olctum gecen hafta uzamamıstı ama bız senden guc alıyoruz cıcım sen de bole dersen bız napalım delikafadulden
eheheheeh :roflol:aılecek begenerek ızlıyoruz opuyorumnanaktan
ben de çok sıkılmştım,orjinalime yakın bi şe oldum,rahatladm sempatiksalakcinnibenim de saçlar çok yıpranık siyahtan sarıya dönünce(( Ama kestirmicem sarıdan da gınaa geldi :)
ben de mayasız yapıyorum.tutuyo gibi bakalımsempatiksalakcinnikızlar bende 2. uygulamamı yaptım.yumuş yumuş oldu saçlarım ama üşendim mayalamadıım tutar di mi kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?