inşallah kuşummmm :Saruboceq:kontes ya nmde saçlarım senin ilk koydugun resimle boyu aynı suan . uzamış halini görünce resmen şok oldum hayatım boyunca saçlarım hiç o kadar uzamadı bakalım verdiğin tarifi uyguluycam 3 ay sonra senin gibi resim koyarım ama inş senin kadar uzar. çünkü saç bnde acayip takıntı yaptı :kedi:
albümüne koy bebişim,ordan bakabilirizaklinialirimsmilebnde resim koymak istiyorum ama mesaj yetmiomuymuş ne tamamlıyım bnde koycam gözümüzz açılsınnnbnm uzun saçlı halimden de kayarım 1 tanee kaydirigubbakcemile3
meraba canım bende 5. uygulamamı cuma günü yaptım. yanlış ölçmediysem 3 cm uzamış sonunda. :lepi: seninki ne kadar uzadı ?
kontescim ben bunu pamukla sürsem nasıl olur diye düşünüyordum. sen nasıl sürüyorsun ? avucumun içine çok az döküp diplere sürüyordum ama üstüm hep yağ oluyordu.fısfıslı şişe bulamadım daha.
inşallah kuşummopuyorumnanaktankontescim ben vitamin b12 siparis verdim yarin alicam insallah ise yararakannehir
hehehe ilahiii ben de ne yazısından söz ediyor diye düşünüyordum ki cümlenin sonunda anladım :roflol: güzel bi şarkıdır o ,sagopa kajmer söylüyor.sevgilimle küs olunca hep nickim bu olur.sinir oluyo da bu nickeopuyorumnanaktanay kontes ya şu yazını değiştir lütfen..öldü filan içim bi tuhaf oluo zaten depresyondayım bi de bebek filan :gitme:
inşallah kuşummopuyorumnanaktan
ayh orası da nasıl memleketmiş sarımsak yağı yok bemiks yok bilmiyorumkismile
insallah canim ya sarimsak yagiyla falan karistirmayi düsünüyordum ama koca almanyada bi sarimsak yagi yokkötükedihüsokötükedihüso
ayh orası da nasıl memleketmiş sarımsak yağı yok bemiks yok bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?