Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

kontes ya nmde saçlarım senin ilk koydugun resimle boyu aynı suan . uzamış halini görünce resmen şok oldum hayatım boyunca saçlarım hiç o kadar uzamadı bakalım verdiğin tarifi uyguluycam 3 ay sonra senin gibi resim koyarım ama inş senin kadar uzar. çünkü saç bnde acayip takıntı yaptı :kedi:

inşallah kuşummmm :Saruboceq:

inş :sinifsinif: çok umutluyum ama resimlerini gördükten sonraa içimi bi sevinç kapladı hayali bile güzel herkez şaşırır o kadar uzarsa opuyorumnanaktan

bnde resim koymak istiyorum ama mesaj yetmiomuymuş ne tamamlıyım bnde koycam gözümüzz açılsınnn bnm uzun saçlı halimden de kayarım 1 tanee kaydirigubbakcemile3

ay kontes ya şu yazını değiştir lütfen..öldü filan içim bi tuhaf oluo zaten depresyondayım bi de bebek filan :gitme:

Canım bilmiyorum ölçmedim 5.uygulamayı yaptm bende dün..Uzama var benim yanık saçlarımı rağmenkaydirigubbakcemile3 Sarımsaklı şampuanda yapıyorum yumuşacık oldu benim saçlarım daha hacimli duruyo.Bu kürü sevdimmmmmm.Yaza kadar şöllleee bi uzasada görsemboshayallersmile

ya ınanamıyorummm süper olmus bnm saçlarım çok düz elektrıklı off offf hiç beğenmıorum saçımıakannehir

ay kontes ya şu yazını değiştir lütfen..öldü filan içim bi tuhaf oluo zaten depresyondayım bi de bebek filan :gitme:
hehehe ilahiii ben de ne yazısından söz ediyor diye düşünüyordum ki cümlenin sonunda anladım :roflol: güzel bi şarkıdır o ,sagopa kajmer söylüyor.sevgilimle küs olunca hep nickim bu olur.sinir oluyo da bu nickeopuyorumnanaktan

ya kızlar masallah masallah saclarım ısıl ısılll!!!! kaydirigubbakcemile2
2.kürümü uyguladım ama bugun varya kac arkadasım dedı sacların cok parlak ya dıye bı tanesı dıokı aradan ısık gelıyo gıbı sankı cok ısıltılı duruyo sacın dedı ayyy cok mutlu oldum ınsalllah bı sure sonrada sacların nası uzamııııııııııııııs delikafadulden dıcekler

ayh orası da nasıl memleketmiş sarımsak yağı yok bemiks yok bilmiyorumkismile

Sorma canim yaa bemix bulamadik bakalim vitamin b12 alicam sarimsak hic yok siparis verseler..Biktim arama yapmaktan yaakötükedihüso
Türkiyem gibisi varmi ne ararsan buluyosun canim memleketim benimmopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…