• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

nasılsın bakalımmmm,saçlar ne alemm:kedi:

valla bakımlar cok ıyı gıdıyo tatlım bugun arkadasımla konusuyodum sık aralıklarla boyandıgını falan anlatıyodum hıc yıpranmamıs ama sacın nası parlak dedı coksevındımmmm kaydirigubbakcemile2 bakım yaptıgımı anlattım tabı
sımdı de hala sacımda sınamekı kuru ınsallah faydasını gorcem
senın sacların nasıl tatlım????

Ben kendimi bildim bileli omzun biraz aşağısında saç kullandım. Ordan sonra hep kestirmek zorunda kaldım kırıldığı için :( Bİr de bende garip bir huy var saç kestirince rahatlıyorum =)

İnşallah bu uygulamalardan sonra ilk defa saçımı uzun görücem ve kuaföre gidince bir daha asla 1 cm'den kısa kestirmicem =)

Ben kendimi bildim bileli omzun biraz aşağısında saç kullandım. Ordan sonra hep kestirmek zorunda kaldım kırıldığı için :( Bİr de bende garip bir huy var saç kestirince rahatlıyorum =)

İnşallah bu uygulamalardan sonra ilk defa saçımı uzun görücem ve kuaföre gidince bir daha asla 1 cm'den kısa kestirmicem =)
inşallah cnm :Saruboceq::nazar:

valla bakımlar cok ıyı gıdıyo tatlım bugun arkadasımla konusuyodum sık aralıklarla boyandıgını falan anlatıyodum hıc yıpranmamıs ama sacın nası parlak dedı coksevındımmmm kaydirigubbakcemile2 bakım yaptıgımı anlattım tabı
sımdı de hala sacımda sınamekı kuru ınsallah faydasını gorcem
senın sacların nasıl tatlım????
bana uzamıyo gibi geliyo vallakafamçokkarıştı moralim bozuluyo ama arkadaşlar 'farketmiyosun ama uzuyor' diyolar.bilemedimbilmiyorumkismile

kırık aldırma maceram hala içime oturmuş vaziyette de ondan galiba bu halimeyvahedigeldismile

ama bu kür senin saçını uzatıyo sonuçta, dert etme o yüzden. o diil de 8 haftadan sonra ara veriyorsun ya 2 hafta kadar; bu döngüyü ne kadar devam ettirebiliriz? ara vererek yapsak bile bi yerden sonra uzama durur mu acaba? gönül verdim bu küre 1 kere yapmama rağmen =)

ama bu kür senin saçını uzatıyo sonuçta, dert etme o yüzden. o diil de 8 haftadan sonra ara veriyorsun ya 2 hafta kadar; bu döngüyü ne kadar devam ettirebiliriz? ara vererek yapsak bile bi yerden sonra uzama durur mu acaba? gönül verdim bu küre 1 kere yapmama rağmen =)
saraçoğlu'nun filan kürleri var ya bir sürü,onlarda hep bi kaç hafta ara ile kullanılıyor kürler.bunda da aynı mantık bence.istediğin uzunluğa gelinceye kadar,ara vere vere,kullanılabilir.ben de öyle yapıyorum şahsen sempatiksalakcinni

bana uzamıyo gibi geliyo vallakafamçokkarıştı moralim bozuluyo ama arkadaşlar 'farketmiyosun ama uzuyor' diyolar.bilemedimbilmiyorumkismile

tatlıskom sacımı yıkıyodumda ohhh mıs gıbı oldu yumusacık salarım oh oh ohhh zemuszemus
bende olctum gecen hafta uzamamıstı ama bız senden guc alıyoruz cıcım sen de bole dersen bız napalım delikafadulden

tatlıskom sacımı yıkıyodumda ohhh mıs gıbı oldu yumusacık salarım oh oh ohhh zemuszemus
bende olctum gecen hafta uzamamıstı ama bız senden guc alıyoruz cıcım sen de bole dersen bız napalım delikafadulden
ya ben normalde böyle değilim de işte kestrdim diye şey oldumsempatiksalakcinni

eveeeettt 4 kere yaptımm bilmiyorumkismile
saçlarım canlandı ama öle aman aman uzama olmadı belki 1cm. en azından uçları yumuşattı düzleştirici kullanmaktan antene dönüyo uçlar sempatiksalakcinni

kızlar bende 2. uygulamamı yaptım.yumuş yumuş oldu saçlarım ama üşendim mayalamadıım tutar di mi kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ayh rüyamda diplerim geliyordu.3-4 cm kadar :1shok: ama sarıydılar :roflol: ne alakaysa hahaha çok güldüm:roflol:

Back
X