- 3 Kasım 2008
- 425
- 5
- 35
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selamlar herkese
8 hafta kür 3 hafta ara ve 2 hafta tekrar kür yaptıktan sonra bugün sinamekiyi sonlandırdım
benim saçımı uzatmadı ve uzatıcak gibide değildi ne yazık ki ama güzel onardı
şimdi yoluma daxla devam edicam..bakalım o fayda edicekmi :44:
resimlerle görücam
Merhabalar B'nde başlıyorum bugünden itibaren daha önce havuç kürü yapmıştım çok işe yaradı birde bunu denemeli :)
bencede canım çok fazla takma kafaya elinden gelen herşeyi yap ama bi yandan da umursamaz takıl veinş. güzel sonuç alırımda burada paylaşırım.. ömrüm boyunca bi çok kez uzandan kısaya saçlarımı kestirdim ama hiç bi zaman uzatmak için uğraşmamıştım..kendiliğinden çabucak uzardı... bu kez istemediğim halde kestirmek zorunda kaldığım için birde tam doğumdan sonra olduğu için psikolojimi fazla etkiledi galibaa...saçlarımla bozdum kafayı
inş. yaza kadar uzar... uzatmak isteyen herkesinki uzar inş.
üzüldüm canım yaaselamlar herkese
8 hafta kür 3 hafta ara ve 2 hafta tekrar kür yaptıktan sonra bugün sinamekiyi sonlandırdım
benim saçımı uzatmadı ve uzatıcak gibide değildi ne yazık ki ama güzel onardı
şimdi yoluma daxla devam edicam..bakalım o fayda edicekmi :44:
resimlerle görücam
sarımsak kokusu işliyor resmen deriye güzel koku olsa anında uçardı
neysee..şu gliserin yağı bebe yağı su üçlüsü için bebe yağı aldım ancak cilt için yazıyor doğru mu almışım?
ve bu karışımı kullanıp memnun kalanlar fikirlerinizi alabilirmiyim...
evet doğru :) ben memnunum saçlarımdaki kırıklar az ve daha yumuşaklar.[/Q
ben bu üçlüden pek verim alamadım, banyodan çıkınca saçım ıslakken elimle saç uçlarına bi miktar gliserin uyguluyorum... benim saçıma bu daha iyi geldi... saç uçları boyadan yıpranmış olan arkadaşların bunu tercih etmesini tavsiye ederim...
kızlar ya bi şey sorcm ben turplu suyu yapmaya başladım 1 kez denedim daha bide bioblas sarmaşık özlü alıp içine çam terebentin katıcm bi yandan da bu sinamekili kürü yapsam mi ? ya da hepsi fazla olur dersenz turplu su mu yoksa sinameki mi daha hızlı uzatr ? biraz fazla oldu ama şimdiden tşk ederm :)
açıkçası 2kürün de verimli olduğunu düşünüyorum her ne kadar turplu kürü ayarsız yapıp sonuç alamamış olsam da
yine de defalarca sinameki uyguladığım için onu daha çok tavsiye ediyorum bu arada bioblası da kullanman doğru bi karar olmuş canım
inşallah iyi gelir hepsi istediğin saça kavuşursun..sıraya koyarak kürlerini yap derim sinamekinin 2turu da bittikten bi sre sonra turp kürüne başlayabilirsin
ama aynı anda çok yoracağını düşünüyorum
canım cok tsk ederim inşallah hepimiz istediğimiz saçlara kavuşuruz :) sinameki 2 tur nasıl yapılıyo onu anlamadım bi de şu ara evdeyim 1 ay falan rahatım yani sonra uğraşabileceğimi sanmıyorum :) o yüzden hızlı sonuç istiyorum ama turplu su mu sinameki mi bilemedim saçlarımda boya yok ama peroksit ile açtım şu an yıpranma yok yeni kestirdim tipik kuaför mağduriyetine uğradım ona göre tavsiyede bulunursunuz belki
canım rica ederim..
sinamekiyi iki etaba ayırmış durumdayız 1.tur 8 kür +2 hafta ara(ki benim tavsiyem biraz daha uzun tutulması)
dinlenmeden sonra tekrar bi 8kür ve bitirme eğer istiyorsan tabi gene 3. 4.turlarını yapabilirsin ama
her seferinde aranın bi öncekinden uzun tutulması gerektiğini düşünüyorum bu arada saçına bakım amaçlı
bitakım ürünler ve yağlar alabilirsin ve sarımsağıda çokça kullanmanı öneririm..
şimdiden kolay gelsin kendine zaman sınırı koyma bence haftada 1gününü muhakkak ayırabilirsin
inşallah istediğin sonucu alırsın canım haberlerini bekliyorum..
Şampuanıma çamterebentin katmayı düşünüyorum ama bazı arkadaşlar kaskatı yaptığını söylemiş. Deneyen birisi bana yardım edebilir mi lütfen? Şimdiden teşekkürler.. :)
ben denedim hiçte öyle kaskatı olmadıŞampuanıma çamterebentin katmayı düşünüyorum ama bazı arkadaşlar kaskatı yaptığını söylemiş. Deneyen birisi bana yardım edebilir mi lütfen? Şimdiden teşekkürler.. :)
Şampuanıma çamterebentin katmayı düşünüyorum ama bazı arkadaşlar kaskatı yaptığını söylemiş. Deneyen birisi bana yardım edebilir mi lütfen? Şimdiden teşekkürler.. :)