Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

Bu arada Glissin şampuanlarını çok övüyorlar ama..kullananlar var mı..?

glıss sampuanlarını ben cok uzun yıllar kullandım cok guzel ozellıkle dısdı dpdedmbde dodldan glıss sampuanlarını kullanınca saca kremıne gerek kalmıyor ıkı yıldır cok fazla sampuana degıstırdım su ankıler bıtsın yenıdden donucem

gercekten haftada 1 cm uzatmak mümknmü ya.1 ayda 4 cm cok iyi olurdu benm için

nasıl elde ettin canım düzelmeyi ? uçlardaki kırıkların düzelmesini diyosun dimi ? uzama için demiyosun ?
:44:

hem uzama hem kırık ben saçlarımı boyamıştım alttan hemen beyaz çıktı . yani bence 3-4 cm bir uzama var birde uçlarının kırıkları gitti saçlarım parlıyor hemde maşa ve ısıda dolayı dalgası kaybolmuştu şimdi geri döndü 20 yaşındaki saçlarıma kavuştum :) ben size iki yeni çekilmiş resim koyayım da kendiniz görün bana hindistan cevizi yağı çok iyi geldi saçımı yıkayınca nemliyken hindistan cevizi yağını uçlarına serum gibi uyguluyorum ve yatıyorum yarın akşam eve gelince yıkıyorum saçlarım moral buldu vallahi:) pasparlak oldu bayılıyorum bu haline arada bir she yağını da sürüyorum ben birde uzama kürü dışında çörek otu yağı c vitamini ve bebanthen tüp de kullanıyorum

Eklentiler

• $DSCI1201.jpg
    $DSCI1201.jpg
    47,2 KB · Görüntüleme: 48
  • $DSCI1176.jpg
    $DSCI1176.jpg
    74,7 KB · Görüntüleme: 52
Son düzenleme:
Gliserinli bakım için bu karışımın günlük olarak mı hazırlanması gerekiyor? :44:Yoksa bir kez hazırlayıp bitene kadar ara ara kullanıyor muyuz?

GLıSERıNLı BAKIM
saç uçlarım kurumasın diye yeni başladığım bir kür bu da...
gliserinin nemi hapsetme özelliğinden faydalanarak saç uçlarımızın kurumamasını dolayısı ile de kırılmamasını hedefliyoruz
aktardan alınan gliserin yağı,bebe yağı ve su 3'lüsünden elde ediliyor.
hazırlanışı;
1çay bardağı su
1kapak gliserin yağı
2-3 damla bebe yağı
kullanım sıklığı konusunda özel bir kural yok
ben her gece uyumadan önce saç uçlarıma fıslatıp uyuyorum mesela...gayet memnunum.siz de bu şekilde uygulayabilirsiniz...

Birazdan gidip bütün malzemeleri teğmin edicem.Saçlarım uzun aslında lakin benim istediğim kalınlaştırma özelliği.Konu ve yorumlar için çok çok teşekkürler.:KK9:

kızlar yardımınıza daha dogrusu aklınıza ihtiyacım var :26:

ben sinameki kürünü 8 hafta uyguladım ve 3 hafta ara vedim..sonuc öyle aman aman uzamadı :KK5: şimdi sorulara geliyim
*bugünde 9.kürümü yaptım. 10. kürümü yapıp bırakmayı düşünüyorum..sonucta bana yaramadı..daxla devam ediyim diyorum..sizce devam etmeli miyim etmemeli miyim ?
*şampuan olarak down unders naturals'ımı kullanıyım bu yaglar bitene kadar.. yoksa bir an önce bioblas sarmasık özlümü kullanmaya baslıyım :26: (2 sampuanda elimde mevcut)

Son düzenleme:
kızlar yardımınıza daha dogrusu aklınıza ihtiyacım var :26:

ben sinameki kürünü 8 hafta uyguladım ve 3 hafta ara vedim..sonuc öyle aman aman uzamadı :KK5: şimdi sorulara geliyim
*bugünde 9.kürümü yaptım. 10. kürümü yapıp bırakmayı düşünüyorum..sonucta bana yaramadı..daxla devam ediyim diyorum..sizce devam etmeli miyim etmemeli miyim ?
*şampuan olarak down unders naturals'ımı kullanıyım bu yaglar bitene kadar.. yoksa bir an önce bioblas sarmasık özlümü kullanmaya baslıyım :26: (2 sampuanda elimde mevcut)

Canim bence sinemakiyi birakma bak bnde 7 kurumu bugun yapicam dün karaladigim t-shirtimi giyindim hic bi uzama yok bndede etki etmedi ama yinede birakmicam sende birakma o sampuani yine kullan yaglarida öyle ama bnce iki tur daha sinemakiyi yap belki senle ben ilerki turlarda bi fayda goruruz bn cunku cok inaniyorum bu kure bnimkileri bile uzatmadigi halde

Kızlarrr ben saç uzatırken içten de takviye almak istiyorum bu forumda araştırdım biotin vitamini alacağım ek olarak..kullanan var mı bilmiyorum ama gelişmeleri yazarım..

Kızlar şu an 8.kür kafamda bu kürü de yaptıktan sonra ara vericem.Ancak 2 hafta mı vereyim 3 hafta mı bilemedim.Bi tavsiye verirseniz sevinirim :)

Canim bence sinemakiyi birakma bak bnde 7 kurumu bugun yapicam dün karaladigim t-shirtimi giyindim hic bi uzama yok bndede etki etmedi ama yinede birakmicam sende birakma o sampuani yine kullan yaglarida öyle ama bnce iki tur daha sinemakiyi yap belki senle ben ilerki turlarda bi fayda goruruz bn cunku cok inaniyorum bu kure bnimkileri bile uzatmadigi halde

canım sağol yorumun için..evet sinameki herkese yarıyor sanırım biz hariç :KK50: ama benim sacımı cok güzel toparladı cidden..bakalım devamını görücaz :KK14:

Kızlar şu an 8.kür kafamda bu kürü de yaptıktan sonra ara vericem.Ancak 2 hafta mı vereyim 3 hafta mı bilemedim.Bi tavsiye verirseniz sevinirim :)

normalde 2 hafta ara veriliyor..ama 2 hafta sonunda etkisini göremeyenler 3. haftaya tamamlıyor

X