- 26 Ağustos 2012
- 5.277
- 30
bu bilgiyi tam olarak o blogta nerden okudun :26:
ilk çıkan sayfadan :26:
sen başka bi yer mi açtın acaba canım sayfamız şu başlıklara dikkatli bak
Kozmik Bakım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu bilgiyi tam olarak o blogta nerden okudun :26:
ilk çıkan sayfadan :26:
sen başka bi yer mi açtın acaba canım sayfamız şu başlıklara dikkatli bak
Kozmik Bakım
Bu arada Glissin şampuanlarını çok övüyorlar ama..kullananlar var mı..?
Ballı şampuan kullanan var mı aranızda?Saçı yumuşacık yapıyormuş diyorlar ama doğru mu bilemedim...
benim saçlarımda gözle görülür bir düzelme var
nasıl elde ettin canım düzelmeyi ? uçlardaki kırıkların düzelmesini diyosun dimi ? uzama için demiyosun ?
:44:
GLıSERıNLı BAKIM
saç uçlarım kurumasın diye yeni başladığım bir kür bu da...
gliserinin nemi hapsetme özelliğinden faydalanarak saç uçlarımızın kurumamasını dolayısı ile de kırılmamasını hedefliyoruz
aktardan alınan gliserin yağı,bebe yağı ve su 3'lüsünden elde ediliyor.
hazırlanışı;
1çay bardağı su
1kapak gliserin yağı
2-3 damla bebe yağı
kullanım sıklığı konusunda özel bir kural yok
ben her gece uyumadan önce saç uçlarıma fıslatıp uyuyorum mesela...gayet memnunum.siz de bu şekilde uygulayabilirsiniz...
kızlar yardımınıza daha dogrusu aklınıza ihtiyacım var :26:
ben sinameki kürünü 8 hafta uyguladım ve 3 hafta ara vedim..sonuc öyle aman aman uzamadı şimdi sorulara geliyim
*bugünde 9.kürümü yaptım. 10. kürümü yapıp bırakmayı düşünüyorum..sonucta bana yaramadı..daxla devam ediyim diyorum..sizce devam etmeli miyim etmemeli miyim ?
*şampuan olarak down unders naturals'ımı kullanıyım bu yaglar bitene kadar.. yoksa bir an önce bioblas sarmasık özlümü kullanmaya baslıyım :26: (2 sampuanda elimde mevcut)
Gliserinli bakım için bu karışımın günlük olarak mı hazırlanması gerekiyor? :44:Yoksa bir kez hazırlayıp bitene kadar ara ara kullanıyor muyuz?
Canim bence sinemakiyi birakma bak bnde 7 kurumu bugun yapicam dün karaladigim t-shirtimi giyindim hic bi uzama yok bndede etki etmedi ama yinede birakmicam sende birakma o sampuani yine kullan yaglarida öyle ama bnce iki tur daha sinemakiyi yap belki senle ben ilerki turlarda bi fayda goruruz bn cunku cok inaniyorum bu kure bnimkileri bile uzatmadigi halde
Kızlar şu an 8.kür kafamda bu kürü de yaptıktan sonra ara vericem.Ancak 2 hafta mı vereyim 3 hafta mı bilemedim.Bi tavsiye verirseniz sevinirim :)
bir kere canım bitene kadar kullanıcaksın